Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η συνάντηση έγινε κάπου τέλη Αυγούστου και κόστος έγραψα αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος, δε το θυμάμαι ακριβώς.
Ενώ δεν είχα σκοπό να κάνω κάποια συνεύρεση γενικά μπήκα απλά στο site να δω τι παίζει και μόλις είδα ότι επέστρεψε μετά από τόσο καιρό που την έψαξα κιόλας. Ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί μου και μου σηκώθηκε σε κλάσματα, αμέσως πετάχτηκα και κανόνισα ραντεβουδάκι. Το ξέρω ότι ακούγομαι υπερβολικός και δεν είναι και το καλύτερο κομμάτι που υπάρχει αλλά στην προηγούμενη συνάντηση πέρασα μοναδικά, ψιλοερωτεύθηκα.

Η κοπέλα ενώ της έστειλα τυπικό μήνυμα αυτή με θυμόταν και γούσταρα ακόμα πιο πολύ αφού συνεχίσαμε να στέλνουμε μηνύματα-πειράγματα λες και ήμασταν ζευγάρι. Τέλος πάντων η συνεύρεση έγινε στο ξενοδοχείο που σκάνε οι περισσότερες λιθουανίτσες.
Η πρώτη εντύπωση με τη στολή σέξι αεροσυνοδού που της ζήτησα ήταν όλα τα λεφτά. Με το που μπαίνω στο δωμάτιο δεν υπήρχε πάγος για να σπάσει, ορμίσαμε ο ένας πάνω στον άλλο σα ζευγάρι που είχε πολύ καιρό να ιδωθεί. Άρπαγμα, σήκωμα στον αέρα, παθιασμένα γλωσσόφιλα, γλειψίματα στα κορμιά μας εκατέρωθεν.

Στη συνέχεια έπεσε στα γόνατα οπού έκανε την υπέροχη πίπα της με deepthroat όσο μπορούσε, πνιξίματα κτλ. Μετά λόγω της καυλοαμφίεσης την έβαλα στην άκρη του κρεβατιού από αριστερά στα τέσσερα, πρώτα γεύτηκα τις δυο τρυπούλες της χωριστά αλλά και ταυτόχρονα και όπως προείπα σε προηγούμενη κριτική, δάχτυλα αφήνει όσο θες δε σε σταματάει εκτός από όταν θέλει να χύσει. Έτσι όπως ήταν στημένη μου βάζει καπότα και αρχίζει ένα σκληρό γαμήσι σε γρήγορο τέμπο για αρκετή ώρα οπού δεν ήθελα να σταματήσω και έτσι τελείωσα σχετικά γρήγορα γιατί οι καύλες είχαν φτάσει μέχρι στο κεφάλι, με το τελείωμα να έρχεται στο περιποιητικό στοματάκι της οπού έκατσε λίγο και μετά πήγε διακριτικά στο μπάνιο να τα φτύσει.

Κάναμε και οι δύο ντουζάκι και επιστρέψαμε στο κρεβάτι ακόμα πιο ερωτευμένοι οπού τα είπαμε λίγο όσο μπορούσε και αυτή, σε κάποιο μέρος της συζήτησης κατάλαβα ότι δε θα έρχεται και πολύ συχνά, ίσως να μη τι δούμε παραπάνω από μια φορές. Συνεχίζω λοιπόν και της ζητάω μασαζάκι όπως και στην προηγούμενη συνεύρεση οπού με βοηθάει γενικώς και για τη δεύτερη. Τις είχα πει στη δεύτερη φορά να βγάλει τη στολή για να περιποιηθώ όλο το κορμάκι της και να καταλήξω πάλι στο νινάκι της που λατρεύω να γλύφω και να δαχτυλιάζω γιατί η κοπέλα το ζει δεν κρατιέται για τα επόμενα ραντεβού της, καυλώνει και το δείχνει όλο το σώμα της με σπασμούς,με τελειώματα.

Ξανά πίπα με ίδια διάθεση με πριν και άρχισε το σεξ, τι να πω δεν έχω λόγια πολλές στάσεις, πολύ πάθος, αυτή να χοροπηδάει στο εργαλείο μου βαθιά και γρήγορα όταν καύλωνε τρελά. Δε θυμάμαι αν τελείωσα απλά θυμάμαι ότι πέσαμε στο τέλος και οι δύο εξουθενωμένοι και κατάιδρωμένοι, δε μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα, συν την απίστευτη ζέστη και υγρασία μεσημεριανή ώρα, ούτε ο κλιματισμός δε βοηθούσε.
Δε ξέρω τι με έχει κάνει και τη γουστάρω τόσο πολύ, μάλλον έχουμε φοβερή χημεία γιατί δεν έχει το τέλειο κορμί και χρειάζεται να βάλει μερικά κιλάκια και ένα ζευγάρι πλαστικά βυζάκια. Πάντως εγώ αν ξανάρθει και το πάρω χαμπάρι πάλι θα τρέξω στην αγκαλιά της χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΥΓ1: Μετάνιωσα που δεν πήρα λοκώ έχει απίστευτες αντοχές.
ΥΓ2: Με συγχωρείτε για τη μεγάλη κριτική δεν μπορούσα να κόψω άλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
De marco 156
Μέγας
Εγγραφή:
27 Ιαν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
49
Likes:
1.677
Πόντοι:
4.381
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, doc_lin, blizardeye και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2017
Δηλαδη τα βυζια που βλεπο στις φοτο της ειναι φυσικα??Χμμμ; Περα απο αυτο ωραια η κριτικη σου τυπε αλλα πολλα για 1 ωρα..
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1