Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 1 10Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Για να λέμε τα σύκα-σύκα το συγκεκριμένο γραφείο (από το οποίο έχω ψωνίσει 2 φορές) μπορεί να είναι 50-60 euro πιο ακριβό από τα άλλα, όμως :
1. Και τις δυο φορές αυτό που είδα στις φωτογραφίες , αυτό πήρα.
2. Και τις δυο φορές πήγα σε πενταστερο ξενοδοχείο και ο χι σε μπουρδέλο.
Κατά τα άλλα η συνάντηση δεν πήγε καλά για εμένα αλλά έφταιγα 100 % εγώ. Το κορίτσι ήταν μια χαρά σε συμπεριφορά, σε διάθεση και σε εμφάνιση (κούκλα).
Αν πρέπει να βρω 1-2 μείον είναι η χρήση λιπαντικού η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και ότι το μέγεθος του κόλπου της – για όσους τους ενδιαφέρει - είναι αρκετά μεγαλύτερο από ότι περιμένεις για μια γυναίκα αυτών των «κυβικών».
Y.Γ. το πρακτορείο , παρότι συνεννοησε μια χαρά κάλο είναι να κόψει τα SMS χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Με τα icloud και τις λοιπές μαλακίες δεν είναι να πάθουμε καμιά ζημιά χωρίς από το πουθενά... (εξού και το "μέτρια" στη συμπεριφορά του γραφείου)
1. Και τις δυο φορές αυτό που είδα στις φωτογραφίες , αυτό πήρα.
2. Και τις δυο φορές πήγα σε πενταστερο ξενοδοχείο και ο χι σε μπουρδέλο.
Κατά τα άλλα η συνάντηση δεν πήγε καλά για εμένα αλλά έφταιγα 100 % εγώ. Το κορίτσι ήταν μια χαρά σε συμπεριφορά, σε διάθεση και σε εμφάνιση (κούκλα).
Αν πρέπει να βρω 1-2 μείον είναι η χρήση λιπαντικού η οποία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και ότι το μέγεθος του κόλπου της – για όσους τους ενδιαφέρει - είναι αρκετά μεγαλύτερο από ότι περιμένεις για μια γυναίκα αυτών των «κυβικών».
Y.Γ. το πρακτορείο , παρότι συνεννοησε μια χαρά κάλο είναι να κόψει τα SMS χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Με τα icloud και τις λοιπές μαλακίες δεν είναι να πάθουμε καμιά ζημιά χωρίς από το πουθενά... (εξού και το "μέτρια" στη συμπεριφορά του γραφείου)
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών