Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Για την Ιστορία έχουν κυκλοφορήσει διάφορα αποφθέγματα. Ένας είπε ότι «Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα» (Κάρλ Μάρξ), άλλος είπε ότι «Η Ιστορία γράφεται από τους νικητές» (Ναπολέων Βοναπάρτης) και ένας τρίτος ότι «Η Ιστορία είναι μια κουτσομπόλα που παρενοχλεί τους νεκρούς» (Βολταίρος)
Το κακό με την Ιστορία είναι πως «δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν...». Δεν γνωρίζουμε, για παράδειγμα, πώς θα ήταν σήμερα ο κόσμος αν οι δυνάμεις του Χίτλερ είχαν επικρατήσει στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ή πως θα ήταν η Ευρώπη χωρίς την ενοποίηση, αν θα κατρακυλούσε στους παλιούς εθνικούς ανταγωνισμούς που είχαν ως αποτέλεσμα δύο παγκοσμίους πολέμους και εκατομμύρια θύματα. Ο αφορισμός «έλα μωρέ, δεν γίνονται αυτά...» βασίζεται στην εμπειρία μιας γενιάς που δεν τα έζησε.
Την κοπέλα για να είμαι ειλικρινής, στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ των C/T, δεν την είχα προσέξει. Και για να είμαι πιο ειλικρινής, μόλις είδα τις φωτογραφίες της, έμεινα. «Τι γιαβρί είναι αυτό ρε πούστη μου», είπα από μέσα μου. Δεδομένης λοιπόν της εξωτερικής ομορφιάς, δεν ενέδωσα στον πειρασμό να διαβάσω παλαιότερες κριτικές («Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό» που τραγουδούσε και ο μακαρίτης ο Παπάζογλου). Μια ερώτηση έκανα μόνο σε παλαιό μέλος και μέγιστο μπήχτη ( ευχαριστώ τον κ. NICK TRIVE για την συμβουλή και συμβολή του), ο οποίος με προέτρεψε να την επισκεφθώ.
Συνεννόηση άψογη με την κοπέλα (ή όποιον εν πάση περιπτώσει απαντά στα SMS του κινητού της), με πολύ καλό επίπεδο Αγγλικών, γεγονός που με εξέπληξε, καθόσον το επίπεδο Αγγλικών των περισσοτέρων κοριτσιών εξαντλείται στο “Oh baby, how big you are, 200 euros please”, άφιξη στο ξενοδοχείο του προέδρου της μοναδικής ομάδας της Α Εθνικής της πόλης μας, και ανεβαίνω στο δωμάτιο. Η κοπέλα , όπως την δείχνουν οι φωτογραφίες, πριν από 5 χρόνια όμως, πολύ πρόσχαρη και χαμογελαστή. 24 χρονών φυσικά δεν είναι με τίποτα, πρέπει να είναι στα 30-32, και με λίγα κιλάκια παραπάνω, που όμως δεν προκαλούν καθόλου άσχημη εντύπωση καθόσον είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα, ίσα – ίσα το έχω κατ επανάληψη τονίσει πως «γυναίκα χωρίς πιασίματα δρόμος δίχως σήματα». Προσωπάκι πολύ όμορφο, επιδερμίδα μεταξένια, στήθος 2αρι- ίσως και λίγο παραπάνω , πράσινα ματάκια. Στον κυρίως αγώνα, καταλαβαίνεις ότι η εμπειρία ενός παίκτη είναι απαραίτητη στους μεγάλους αγώνες. Τα φιλιά της παθιασμένα, βαθιά και υγρά, η πίπα της πολύ καλή, με πολύ καλή χρήση της γλώσσας και χωρίς χρήση χεριού, με επεκτατικές τάσεις και πιο κάτω, μέχρι σχεδόν το νοτιότερο σημείο... Deep throat δεν κάνει, αλλά κι εγώ δεν ζήτησα, καθώς είναι μαγεία να βλέπεις αυτά τα ματάκια να σε κοιτάνε ενώ σε παίρνει στο στόμα της. Σεξ αρκετά (έως πολύ) υψηλού επιπέδου, σε όποια στάση θέλεις, κι αν σε δει τεμπέλη παίρνει αυτή πρωτοβουλίες και δίνει τον ρυθμό. Δεδομένου δε ότι τα Αγγλικά της είναι σε πολύ καλό επίπεδο, για την δουλειά τουλάχιστον που την θέλουμε, η ανάπαυλα μεταξύ των 2 ημιχρόνων περνάει αρκετά ευχάριστα, καθώς είναι αρκετά έξυπνη και έχει άποψη. Πολύ βασικό επίσης πως δεν επιδιώκει να σου ροκανίσει τον χρόνο με χαζοκουβέντες.
Συμπερασματικά η κοπέλα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, και ίσως από τις λίγες εταίρες που επάξια κατέχουν τον ρόλο του C/T. Δεν είναι ένα σαπάκι που ήρθε να κάνει αρπαχτή, αλλά μια συνειδητοποιημένη επαγγελματίας, που κάνει πολύ καλά την δουλειά της και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να περάσεις καλά. Αν στις παρεχόμενες υπηρεσίες περιεχόταν και το anal , πιστεύω πως θα μπορούσα, άνετα, να την κατατάξω στην ίδια κατηγορία με την Martina. Το μόνο που μπορώ να προσάψω στην κοπέλα είναι το (αρκετά για τις μέρες που ζούμε) υψηλό αντίτιμο των υπηρεσιών της. 300 ευρώ είναι πολλά, δυστυχώς όμως επιβεβαιώνεται ο άγραφος νόμος της αγοράς, που ορίζει πως ότι δίνεις παίρνεις…
Το κακό λοιπόν με την Ιστορία σύντροφοι, είναι πως δεν γράφεται με «αν». Αν δεν είχα πάει στην Eveline δεν θα είχα περάσει ένα τόσο αξιομνημόνευτο απόγευμα, αλλά θα είχα 300 ευρώ περισσότερα στην τσέπη. Το καλό όμως με την Ιστορία είναι ότι ξέρουμε τι έγινε στο παρελθόν και μπορούμε να προφυλαχθούμε καλύτερα - ή να προετοιμαστούμε - για το μέλλον.
Με βαθύτατη Ιαπωνική υπόκλιση
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, HoneyVoskos και 38 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Ιουλίου, 2017
Εύγε, κύριε! Να προσέχετε μόνο τις ιαπωνικές υποκλίσεις ... Μεγάλο χαμόγελο
26 Ιουλίου, 2017
Σας βρίσκω εξαιρετικά πορνοανήσυχο Μεγάλο χαμόγελο εύγε!
27 Ιουλίου, 2017
Απλή ενημέρωση:
Η κυρία στα ξεκινήματά της, σχεδόν πριν μιά δεκαετία, χρέωνε 200/ω full και ΚΤΤΓ τα άξιζε, αν και ποτέ δεν υπήρξα fan, καθότι το 'παιζε δύσκολη, πράγμα που δεν καταλαβαίνω ούτε για τις "αδήλωτες".
Αφού λοιπόν στην Ελλάδα του 2017 βγάζει τα διπλά, ειλικρινά Προσκύνημα
Γερο-μύστης
29 Ιουλίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σε παραπέμπω στην κριτική μου. Ότι δίνεις , παίρνεις, ανάλογα με τα γούστα σου και την τσέπη σου. Και στο τέλος τέλος, απ όσο είδα και στις κριτικές σου, εσύ έδωσες 250 για την Anjelina Ros !!!!!!! Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξή της κοπελάρας αυτής και της γυφτορουμάνας, που δούλευε στριπτιτζού στις Ψιψίνες...
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
17 Μαρτίου, 2022
Μέ βαθιά Ιαπωνική υπόκλιση
Mai sentito prima
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5