Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλη ειναι η Jane, ευχαριστη στην κουβεντα, οχι τοσο καλο τσιμπουκι, αν και μου αρεσει το απαλο, αυτη το παρακανει, δεν καταλαβαινα τιποτα... Βυζαρες φυσικες, κωλαρα δυνατη, για πολλες σφαλιαρες, αλλα σκεφτομουνα τον επομενο συναγωνιστη και δεν της τον ματωσα...

Πολυ καλο κουνημα στο πισωκολλητο, δεν χρειαζεται να κουνηθεις, ιδανικο για τεμπεληδες ή κουρασμενους οπως ημουν εγω...

Ο λογος που γραφω το review, δεν ειναι τοσο η κοπελλα, οσο το πρακτορειο, το SlovakBeauties. Σε προηγουμενη κριτικη μου, ειχα αναφερθει στην αξιοπιστια του zuzana και του swedish harmony. Νομιζω οτι στο συγκεκριμενο τομεα, πρεπει να δωσω τα ευσημα και στο σλοβακικο πρακτορειο.

Ειχα βρεθει στη Μπρατισλαβα (αξιζει να την επισκεφτει κανεις, για πολλους λογους) τον περασμενο Ιουλιο, αμεσως μετα το euro08. Σημειωτεον, η Μπρατισλαβα απεχει λιγοτερο απο 100χλμ απο τη Βιεννη, οποτε καταλαβαινετε οτι οι κοπελλες ειχαν εξυπηρετησει πολυ κοσμο τις προηγουμενες εβδομαδες...

Πολλες, μαλλον οι καλυτερες, ειχαν παρει και την αδεια τους, να ξεκουραστουνε. Ομως η Λεα, η νταλαβεριτζου του SlovakBeauties, στις επαλξεις! Μας εστειλε κατι μωρα, μας εφυγε ο κωλος.

Αξιζει μια παρενθεση, για αναφορα σε μωρο, 21-22 ετων, κλαση, τι να πω? Σαρλιζ Θερον? Καμερον Ντιαζ? μπορει να ηταν και καλυτερη!! Η γκομενα, αφου εφαγε τις πουτσες της, αρχισε να μας μιλαει αρχαια ελληνικα απταιστα, απαγγελοντας στιχους απο Οδυσσεια, κειμενα απο Πλατωνα και σε μια φαση πηρε μολυβι και χαρτι και αρχισε να γραφει ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜ... αλλα το παρακατω δεν το θυμοτανε!!! Ευτυχως το θυμομασταν εμεις και δεν ξευτυλιστηκαμε τελειως, γιατι τα προηγουμενα που μας ελεγε, ειχε μεινει καγκελο οταν της ειπαμε οτι δεν τα καταλαβαιναμε εμεις!!! Δυστυχως η γκομενα αυτη δεν κανει τουρ, ουτε για 3ημερο, παρα τα παρακαλια μας και τις υποσχεσεις μας για Ακροπολη, Ολυμπια και αλλους ναους, οπως Ποσειδωνειο, Ρομεο, Ακρωτηρι κλπ.

Γενικα, μια πολυ ομορφη πολη, φοβερες γκομενες, οι οποιες ειναι κατα 80% εν δυναμει βιζιτες!! Και πολυ αξιοπιστο και εξυπηρετικο πρακτορειο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
O Gentleman
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιαν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
0
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού