Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η συνάντηση με την Angelina η Victoria ξεκίνησε με κάποιες δυσκολίες αφού η άνθρωποι με του οποίος προσπαθούσα να συνεννοηθώ πρέπει να κάνανε χρήση του Google Translate, μετά από κάμποσα μηνύματα και αφού τους εξήγησα τι ήθελα από την κοπέλα κλείσαμε ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείου του Βαρδάρη πρωί πρωί με την δροσούλα και βουρ..

Έφτασα στο ξενοδοχείο, μου έστειλε το νούμερο του δωματίου, ανέβηκα χτύπησα την πόρτα και ακούστηκε μια φωνούλα ‘’just a moment please’’ έχει γούστο να έχει άλλο πελάτη, πλάκα θα έχει. Όταν άνοιξε η πόρτα είδα μια πολύ elegant όμορφη γυναίκα, ψηλή , ντυμένη με ένα όμορφο φόρεμα που αν την κοιτούσες στον δρόμο δεν θα καταλάβαινες τη δουλειά κάνει. Το κορίτσι ετοιμαζόταν αν κατάλαβα σωστά, πανέμορφο πρόσωπο υπέροχα γαλάζια μάτια, στήθος 2,5αρι που κρατάει καλά, κοντά στο 1,70 όπου με τα τακούνια ανέβαινε κοντά στο 1,80.. μου ζήτησε ευγενικά τη πληρωμή της σχεδόν αφού πέρασα στο δωμάτιο κάτι που εμένα με χαλάει αλλά anyway..

Αφήνει το φακελάκι στο πλάι, δεν κοιτάει καν να δει το ποσό και αρχίζουμε φιλιά με πάθος με εναλλαγή σε γλώσσα. Βγάζει με μια κίνηση το φόρεμα και αποκάλυψε ένα υπέροχο σώμα , με πιασίματα τόσα ώστε να μην χαρακτηριστούν περιττά . Τα στήθη της όπως είπα μικρά μεν αλλά σε κοιτάνε στα μάτια λόγω ίσως του νεαρού της ηλικίας της και όταν παίζεις μαζί τους είναι ευχάριστα μαλακά. Το δυνατό της χαρτί , είναι τα φιλιά . Πραγματική βεντούζα φιλιόμασταν κάμποσα λεπτά και ξαφνικά με σπρώχνει στο κρεβάτι με πιάνει τον πούτσο και αρχίζει μια βαθιά και υγρή βασανιστικά αργή πίπα, εγώ ξάπλωσα στο κρεβάτι σαν πασάς και απλά απολάμβανα, κάποια στιγμή ήθελε να αναλάβω αλλά την έκανα νόημα να ανέβει από επάνω, δεν μπορώ να πω το κορίτσι προσπάθησε αλλά στο κούνημα δεν το έχει, οπότε την γύρισα στα τέσσερα την άρχισα στις σφαλιάρες, βρήκαμε ρυθμό και τέλειωσα μέσα της. Δεύτερος γύρος μετά από μπανάκι αρχίσαμε με μασάζ, λίγο αυτή λίγο εγώ έτσι για να της δείξω το ταλέντο μου γυρίσαμε σε 69 για λίγα λεπτά και μετά σε ιεραποστολικό οπού εκεί έβγαζε δυνατές κραυγές με δάγκωνε στον ώμο γενικά μια περίεργη φάση ανάμεσα σε PSE & GFE, την ενημέρωσα πως αυτή την φορά θα τελειώσω στο στόμα της και έτσι έγινε, προς το τέλος ήρθα από επάνω της και την έκανα κάτσε καλά, μου τον καθάρισε προσεχτικά με μωρό-μαντήλο και αράξαμε για λίγο στο κρεβάτι.

Αν πέρασα καλά , δεν θα την ξανά έβλεπα σύντομα αλλά ήταν ΟΚ, πρόκειται για μια όμορφη και έξυπνη κοπέλα που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα καλό πακέτο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 15, 2017
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
SaintOVA
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
141
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, satyrus και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού