Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Είχα διάθεση για ένα ζουμπουρλούδικο μωρό και από τις φωτογραφίες η Νικολέττα μου ψιλοέκανε αφού κοιτάζοντας το στόμα της ήμουν σίγουρος ότι τουλάχιστον θα τσιμπούκωνε καλά.

Έκανα λάθος όσο αφορά την εμφάνιση γιατί από τη μέση και κάτω η γκόμενα ήταν χάλια. Δεν έχω πρόβλημα όταν υπάρχουν 5-6 παραπανίσια κιλά όταν αυτά είναι στα σωστά σημεία αλλά η Νικολέττα τα είχε όλα στα μπούτια και στον κώλο. Αν προσθέσεις ότι έχει σχετικά λεπτή μέση, αυτό δίνει μια πολύ δυσανάλογη εικόνα στο σύνολο.

Συνήθως οι γκόμενες αυτού του τύπου είναι καλές στη δράση και αυτό είναι και η Νικολέττα. Πολύ καλή πίπα και σε τεχνικές και σε βάθος και σε υγρασία. Βοηθάει πολύ το καρφί που έχει στη γλώσσα της.

Μετά το τσιμπούκωμα πήγα να δοκιμάσω κανά δυο στάσεις αλλά με χάλαγε τόσο πολύ η εμφάνιση που ξεμπέρδεψα γρήγορα. Με 20 λεπτά να απομένουν δεν είχα και πολύ διάθεση για συνέχεια. Καπνίζοντας το τσιγάρο μου και λέγοντας μαλακιούλες (μιλάει καλά αγγλικά η μικρά)μου την έπεσε για δεύτερο γύρο ο οποίος όπως ήταν φυσικό διεξήχθη μόνο στο στόμα της όπου στο τέλος τα ρούφηξε όλα μέχρι τελευταίας ρανίδας.

Εννοείται ότι δεν θα ξαναπήγαινα αφού τόσα λεφτά για καλές πίπες είναι αμαρτία να ξοδεύονται όταν μπορείς να πάς με 80 στη Ναταλί και να σου πάρει και το μεδούλι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού