Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντηση πριν από αρκετές ημέρες με την Alona στο γνωστό πλέον παραβαρδάρειο ξενοδοχείο.
Συνεννόηση με 2-3 μηνύματα και με εκ των προτέρων συμφωνία για έξτρα CIM με το ανάλογο παράβολο.
Με υποδέχτηκε με λευκό κοντό φορεματάκι και ωραίο μακιγιάζ . Οι φωτογραφίες είναι πραγματικές συνολικά. Πρόκειται για μια πάρα πολύ ωραία γκόμενα με απίστευτο πρόσωπο και ειδικά τα μάτια της είναι πανέμορφα. Πάγια τακτική μου είναι να επιλέγω όσο μπορώ escorts, που θεωρητικά είναι αυτό που λέμε out of my league και η συγκεκριμένη όντως εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία.
Η πρώτη κρυάδα βέβαια (αναμενόμενη σύμφωνα με όσα είχα διαβάσει στο σχετικό νήμα) ήταν η σχεδόν ανύπαρκτη επικοινωνία. Φιλί στο μάγουλο, ένα what’s your name και τέλος τα αγγλικά. Η συνέχεια με νοήματα.
Κάνω μπανάκι και βγαίνοντας την βλέπω στο κρεβάτι με τα εσώρουχα. Δεν είχα πολύ όρεξη για νοηματική συνδιάλεξη οπότε όρμησα στο ψητό. Ξεκίνησα πρώτος να την περιποιούμαι σε όλο της το σώμα μπας και χαλαρώσει λίγο γιατί που φάνηκε κάπως κουμπωμένη. Δικαιώθηκα γρήγορα μιας και σιγά σιγά άρχισε να το απολαμβάνει και να συμμετέχει. Γλυφομούνι στο υπεροχο μοσχομυριστό μουνάκι της με ανάλογη δαχτυλοσκόπηση χωρίς καμία διαμαρτυρία. Εναλλαγή ρόλων με τσιμπούκι εκ μέρους της, το οποίο δεν με ενθουσίασε μπορώ να πω. Χρησιμοποιούσε πολύ χέρι και ενώ προσπαθούσα να της τραβήξω τα χέρια αυτή επέμενε να το δουλεύει παρά την δυσαρέσκειά μου. Τουλάχιστον η χρήση της γλώσσας της ήταν ιδιαιτέρως καλή οπότε αποδέχτηκα τη μοίρα μου. Ακολούθησε reverse cowgirl για λίγο και στη συνέχεια την έβαλα σε ιεραποστολικό για να ανεβάσουμε λίγο ρυθμό. Πραγματικά πολύ ωραίο το θέαμα να ανοίγεις τα πόδια μιας τέτοιας γκόμενας και να την σκίζεις ενώ αυτή κρατάει τις βυζάρες της και βγάζει ανάλογες κραυγές. Λίγο πριν το τέλος αφαίρεση προφυλακτικού και χύσιμο στο σώμα της.
Μετά το τέλος του πρώτου γύρου κάναμε αμφότεροι μπάνιο και επιστρέψαμε στο κρεβάτι. Ήταν ένα 5λεπτό «μαγείας» με συζήτηση στα ελληνικά – ρωσικά – αγγλικά χωρίς να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο. Δεν μπήκα στη διαδικασία χρήσης google translator, εξάλλου δεν πήγα με σκοπό να κάνω φιλοσοφική συζήτηση.
Με δική της πρωτοβουλία άρχισαν τα χάδια κλπ, οπότε αυτή τη φορά θέλοντας να κλείσω με ωραία ανάμνηση το ραντεβού επιδόθηκα σε ένα λυσσαλέο γλυφομούνι επί αρκετή ώρα. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι άρχισε να υγραίνεται, ενώ ταυτόχρονα έλεγε κάτι ρώσικα και έπιανε σφιχτά το κεφάλι μου ενώ την έγλυφα. Κατάλαβα ότι προφανώς ήταν σε καλό σημείο και συνέχισα σε αμείωτη ένταση ώσπου άρχισε πλέον να φωνάζει και να σπαρταράει παίρνοντας τα χέρια μου και βάζοντας τα στις βυζάρες της , σαφείς ενδείξεις ότι κάτι είχα κάτι πολύ καλά. Μετά από αυτό με γύρισε στο κρεβάτι και άρχισε και αυτή να με γλύφει με μανία συνεχίζοντας τους ακαταλαβίστικους ρωσικούς μονόλογους. Αφού εν ριπή οφθαλμού έγινα τούρμπο, μου φοράει το προφυλακτικό και με καβαλάει χοροπηδώντας σαν τρελή. Ομολογώ ότι ενώ το ευχαριστιόμουν ένιωθα να χάνω τη στύση μου και τραβήχτηκα υποδεικνύοντας την να συνεχίσει με τσιμπούκι όπως και έκανε αφού φυσικά αφαίρεσε το προφυλακτικό. Το τελείωμα τελικά ήρθε στο στόμα της οπότε και αποσύρθηκε διακριτικά και τα έφτυσε στο μπάνιο.
Φιλιά έπαιξαν και στους δυο γύρους χωρίς γλώσσα. Προς το τέλος της ξέφυγαν και μερικά με γλώσσα αλλά νομίζω ότι απλά αφέθηκε και όχι ότι το ήθελε.
Γενικά ήταν μια καλή εμπειρία με μια πολύ ωραία γκόμενα με βυζάρες και γενικά ωραίο δέρμα και φιλική συμπεριφορά. Τεράστιο μειονέκτημα η έλλειψη γνώσης αγγλικής, αλλά δεν βαριέσαι, μίλησαν τα κορμιά. Μέτρια η πίπα της λόγω χρήσης χεριού, όμως η συνολική εικόνα μιας τέτοιας γκόμενας να σε γλύφει, νομίζω αποζημιώνει αρκετά. Για άλλη μια φορά είχα θέμα με τα κωλοπροφυλακτικά, αυτή τη φορά ήταν με κάτι μωβ Durex. Έντονος κόκκινος δαχτύλιος στο πέος σαν να κόβουν την κυκλοφορία του αίματος.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να την ξαναδώ γιατί πολύ απλά είναι το στυλ γκόμενας που μου αρέσει. Από σερβις νομίζω υπάρχουν και καλύτερες και σίγουρα πιο έμπειρα μέλη του bou θα συμφωνήσουν σε αυτό.
Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2017
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
202
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 makhswrx, O Gentleman, ΦΑΚΙΡΗΣ και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού