Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 3 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κλείνω αρχικά άλλη τουρίστρια του ίδιου πρακτορείου αλλά μου ακυρώνει η Karina το ραντεβού - με πολλή ευγένεια πάντως ομολογώ, πολλές συγγνώμες - οπότε λέω ας μη ρίξω καντήλια και αλλάζω σε Nataly. Λίγο πριν ξεκινήσω διαβάζω την τραγική κριτική του αξιόπιστου Tipos (και μάλιστα κακή κριτική όχι για πράγματα υποκειμενικά όπως η εμφάνιση, αλλά για πράγματα αντικειμενικά όπως η μπίχλα!). Έτοιμος είμαι να μην πάω, λέω τί το’θελα να μπω στο site, το αποφασίζω τελικά αλλά πάω έτοιμος να την κάνω στην πρώτη στραβή... αλλα πάντως πάω, λέω ας τα πετάξω τα γιούρια!

Ξενοδοχείο βελτιωμένο σε σχέση με παλιότερες επιλογές του πρακτορείου... και αρχίζουν οι θετικές εκπλήξεις (πήγα και με χαμηλές προσδοκίες και μέτρια κέφια βέβαια!!!). Η Nataly με λίγες κουβέντες, ωραίο κορίτσι όμως, ειδικά το λεπτό σωματάκι της (πιπινοειδές, απόλυτα φυσικό!), βυζάκι μικρό και ευαίσθητο, κωλαράκι σφιχτό, piercing στη γλώσσα που ξέρει να τη χειρίζεται καλά. Καλή πίπα για πολλή ώρα, πάντα με μπονους την καλή χρήση γλώσσας και μετά στο γαμησι... ακολούθησα τη συμβουλή του άλλου αξιόπιστου reviewer ΒΑΒΥ και την έβαλα από πανω που είναι εννοείται και από τις αγαπημενες μου στάσεις έτσι κι αλλιώς ;) Εκεί είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (και μουσκίδι το κορίτσι στο έτσι, ειλικρινά!) τα έδωσε όλα κυριολεκτικά. Και άλλες στάσεις παίχτηκαν βέβαια αλλά εκεί ξαναγυρίζαμε!!! Χαμός!

Και για όσους διάβασαν και την κριτική του Tipos... το δωμάτιο λες και είχε μόλις περάσει η καθαρίστρια, το κρεβάτι στρωμένο (στρατιωτικός φάκελος μιλάμε) και το κορίτσι μας καλοκοιμισμένο και να παίρνει τα χαρτομάντηλά του (όχι τα σεντόνια!) για κάθε καθάρισμα!!! Έτσι χρειάζεται, όποιος πέφτει στη φόλα να τα χώνει μπας και αλλάξει κάτι (λέω ότι πιθανότατα η κακή κριτική και το πιθανό βρισίδι που έριξε να βοήθησαν!).

Τελικά πέρασα μια χαρά και λόγω σύμπτωσης (αλλαγής του αρχικού ραντεβού) και ευχαριστώ και τους συμπαίκτες με τις κριτικές... βοήθησαν πολύ!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 27, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού