Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 13 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ραντεβού μια ώρας με την Οξάνα μετά από γρήγορη και εύκολη συνεννόηση με το πρακτορείο της. Ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης άρα και με εύκολη πρόσβαση. Μπαίνοντας είδα πορτιέρη στο ασανσέρ αλλά δεν τον ενδιέφερε καθόλου η παρουσία μου.

Στο κορίτσι λοιπόν : είναι ένα σχετικά ψηλό γκομενάκι (περίπου 1,72 - 1,75) με πολύ όμορφα μάτια και καταγωγή από την πρωτεύουσα της Ρωσσίας. Όπως γράφω και στον τίτλο διαθέτει από τα ωραιότερα κορμιά που είδα πρόσφατα στο οποίο δεσπόζει το τέλειο στηθος της. Όλες οι στάσεις στις οποίες το χούφτωνες ή το είχες στο πρόσωπο σου ήταν οι καλές.

Δυστυχώς τα καλά σταματούν κάπου εκεί γιατί μετά αρχίζουν τα αδιάφορα: Πολύ ρηχά γλωσσόφιλα, το ίδιο και στην πίπα. Τόβγαζα εγώ το χεράκι νάσου μετά από 1-2 λεπτά πάλι εκεί. Επειδή ποτέ δεν καταδικάζω ένα ραντεβού από την αρχή, λέω άντε να το ζεστάνουμε το ρωσάκι. Καμιά πρωτοβουλία ακόμα κι όταν φτιάχτηκε από το 69. Ψιλομουλάρι ο Αστραχάν. Άντε λέω δεν παίρνει μπρος αυτή. Ή πρέπει να την έχεις περισσότερη ώρα ή... γάματα. Τελικά τη γάμησα καβάλα στο άλογο για να φχαριστηθώ τουλάχιστο την τελειότητα στο στήθος της. Τελείωμα στο ιεραποστολικό με την ίδια μέτρια συμμετοχή. Είχαν μείνει περίπου 7-8 λεπτά και μου λέει τελειώνει ο χρόνος δεν προλαβαίνουμε άλλο. Ποιος είπε ότι θέλω λέω εγώ στα ελληνικά και την κάνω.

Σίγουρα δεν θα ξανάρναιρνα σε μονόωρο τη συγκεκριμένη. Για την ακρίβεια δε νομίζω ότι θα την ξαναδώ έτσι όπως είμαι από χρόνους. Αν πάλι κάποιος θέλει να κάνει το δάσκαλο και να της βγάλει κάτι που δεν είδα εγώ, ας δοκιμάσει σε πιο μεγάλο date.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 23, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
23
Πόντοι:
2.945
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού