Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 7 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν αλλάζω nickname ρε πούστη μου. "GFE Only" θα το κάνω. Πρέπει η κοπέλα να μου βγάζει κάτι girlie και "αθώο" για να χύσω, δεν εξηγείται αλλιώς. Απο δώ και πέρα θα τσιμπάω ότι γράφει (και είναι) 20 χρονών και κάτω, ελπίζοντας ότι δεν θα έχει περάσει εφηβεία σε κανά αμπάρι με ανθρακορύχους στο Κράσνονταρ, ίσον δεν θα είναι ΣΙΤΕΜΕΝΗ. Ξανά γκόμενα με κριτικές του έτους 2012, άκυρο, ποτέ!

Στην περίπτωση της Karina σχεδόν όλα κύλησαν όπως έπρεπε, δεν έφαγα φόλα στην πόρτα, αλλά μάλλον έφταιγα και εγω (άγχος) και αυτή (100% no GFE).

+ Συννενόηση με τη φίλη της (Victoria) αφού η Karina έχει imessage και λόγω έλλειψης 3G, δεν απάντησε έγκαιρα (προσέξτε το αυτό, μην σας έρθει κανα μύνημα σε λάθος ώρα). Γενικώς επιδιώκω να έχει η γκόμενα κανα viber, imessage, whatsapp είναι πιο νεανικό και σύγχρονο, plus βλεπεις και καμιά φωτό.
+ Ωραίο hotel, σε φτιάχνει το πεντάστερο. Οταν έφευγα, έβγαινε ο SNIK με μπουρνούζι (ναι ρε μαλάκες!) από το ασανσερ...Συνειρμός στο φουλ από το dab video clip, αλλά δεν είχα χύσει και δεν του μίλησα...Στο παραβαρδάριο 3στερο θα έβγαινε κανας πάκης από μέσα και θα μου έριχνε την πούτσα ακόμη πιο κάτω..
+ Karina εμφάνιση καλή, όχι σούπερ, αλλά καλή, μπήκα μέσα και δεν είδα κάτι αλλόκοτο σε σχέση με τις φωτογραφίες. Πολύ βυζί, φοβερό βυζί, και κυρίως κ α λ ό φυσικό βυζί και κατά τα λοιπά αδύνατη μέση, ελαφρώς αγύμναστα πλαδαρά πόδια, αποδεκτός κώλος και ένα γλυκοπρόστυχο πρόσωπο που σε προδιαθέτει πολύ, αν εξαιρέσεις μια μικροειρωνεία στις εκφράσεις της..
+ Δεν κοροιδεύει. Είναι κυρία, ακούει καθοδήγηση και τιμάει τα λεφτά της. Προσπάθησα να χύσω 2-3 φορές στο μισάωρο και δεν τα παράτησε. 2-3 φορές πίπα για να το σηκώσει ξανά, βέβαια η πίπα ήταν είτε αερόπιπα είτε ανεβοκατεβασμένες βιαστικές δαγκωματιές και ήθελε καθοδήγηση...

Αρνητικά ήταν τα εξής:

- 30 λεπτά συνάντηση=άγχος. Δεν το ξανακάνω. Ειδικά όταν είσαι λάτρης του GFE πρέπει να δίνεις χρόνο. Θα μου πεις λεφτά δεν υπάρχουν, οπότε...
- Δεν κάνει για GFE η γκόμενα. End of story. Είναι πολλά χρόνια στο χώρο, είναι μάλλον πάνω από ή γύρω στα -άντα, σαν να έχει περάσει στρατός από πάνω της, αυτό φαίνεται στο πρόσωπο (λίγο σπασμένη), στο ύφος (ευγένεια μεν, αλλά φουλ στητες ατάκες και υποκριτική). Η συμπεριφορά της σε κάποια σημεία ήταν φάουλ. Οταν ζητάω από πριν (στη φίλη της) με το SMS να φορέσεις ένα φόρεμα ή ένα κολάν και λες "only sexy lingerie", τότε είναι σαν να μου λες "φίλε δεν παίζω θεάτρο για ένα 100αρικο". Οταν βλέπεις να μου πέφτει η πούτσα, απαγορέυεται να δείξεις ότι ίσως εκνευρίζεσαι ή δυσανασχετείς. Αν είσαι η γκόμενά μου, με καθυσηχάζεις, γελάς και με χαλαρώνεις. Πολλά ζητάω θα μου πείτε, εντάξει ρε μάγκες εγώ δεν ξέρω κανέναν να βγάζει 100 ευρώ το μισάωρο..
- Της λείπει σπιρτάδα , σκέρτσο και ο ενθουσιασμός. Στημένες φωνούλες και κραυγούλες όταν την γαμούσα, σκληρή έως αδιάφορη πίπα, συμβουλές τύπου "έπρεπε να χύσεις νωρίτερα, τώρα πρέπει να πάρω πίπα και είμαστε οριακά στο χρόνο" και ματιές στο ρολοί χειρός στο 20λεπτο ενώ πιπώνει (!!!), συνηγορούν στο ότι έκανε τον κύκλο της η γκόμενα. Στην αρχή ρίχνεις την τιμή, karinάκι, μετά τις υπηρεσίες και μετά διαβατήριο και σπίτι. Δυσπροσάρμοστη στη νέα φάση, ας πάει Παρίσι ή σε κανά FKK, αμά δεν την αρέσει η Ελλάδα της κρίσης.

Συμπέρασμα: Της βάζω καλό βαθμό, γιατί είναι όμορφη με ωραίο σώμα και έχω περάσει και χειρότερα. Δεν κλαις τα λεφτά σου, το μουνί είναι καλό, καλή επαγγελματίας, όχι για μένα όμως. Οχι για λάτρεις του GFE και πιπινολάτρεις. Θα ρεφάρω ρε πούστη, που θα πάει... Peace, παίκτες, keep fucking.Και άμα χύσετε, δώστε φιλιά στον διάσημο που θα βγεί από το ασανσέρ!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
465
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sierakilo, doc_lin, Kimi13 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2017
Έτσι ακριβώς φίλε όπως τα λες..
Την είχα πάρει το 2013..
Ωραία γκόμενα αλλά αρκετά "επαγγελματίας"..
10 Φεβρουαρίου, 2017
καλα τα πιπινια αλλα μονο σιτεμενη δεν ειναι η κοπελα..27 ειναι..
13 Φεβρουαρίου, 2017
1ον Δεν είναι 27 με τίποτα, άσε τι γράφει η ίδια...2ον Αν ηταν 27 (που δεν είναι), συμπεριφέρεται σαν 40...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3