Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
ΜΑΝΟΎΛΑ!!!
Που έλεγε κ ο Βέγγος, αφού εχω διαβάσει κριτικές απο έμπειρους κ έγκυρους συμπαίχτες αποφάσισα να την επισκεφτώ κ εγω.
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν ειναι ανεξάρτητη η ανήκει σε κάποιο πρακτορειο προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κ πολύ...η συνάντηση κλείστηκε με ενα δυο μηνύματα στα οποία οι απαντήσεις τησ ήταν άμεσες κ ετσι ξεκίνησα για το παραβαρδαριον ξενοδοχείο οχι το γνωστό αλλα εκει κοντα το αναφέρω διότι μου έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν το ειχα ξαναεπισκευθει.
Φτάνω χτυπάω τιν πόρτα ανοίγει η πορτα κ η μαρι κριμένη πίσω απο την πόρτα ωχ λέω...αλλα με το που κλείνει η πορτα αντικρίζω ενα πουτσομεζε μεσα σε ενα κολιτο μαύρο φόρεμα χμμ καλα ξεκιναμε φιλακια ξιλοχαμουρεματα κ με ρωτάει για μπανακι τησ λεω οτι είμαι οκ κ μου ορμάει...
Ξεκινάμε με πίπα στην αρχή εγω ξαπλωμένος στο κρεβάτι κ μετά εγω όρθιος κ αυτή στα γόνατα μπροστά στον καθρευτη να περνώ ματι το κωλαράκι τησ πίπα αγρία με φτυσίματα κ dt μέχρι πνιγμού που κ που τον έβγαζε κ τον χτύπαγε στην γλωσσά τησ κ στο προσωπάκι τησ με καύλωσε τοσο πολύ που εκει έφυγαν τα πρώτα έγινε μια λάθος συνενοιση κ ενω ήθελα να τησ τα ρίξω στο πρόσωπο μεχρι να το καταλάβει..μου έφυγαν πανω τησ γενικά...μετά τσιγαράκι καθαριότητες.
Για ξεκίνημα 2 γύροι ζήτησα strip tease το όπιο κ κατέχει η κοπελιά με εφτιακσε τρελά τον ξαναπήρε στο στόμα κ αρχίσαμε τον αγώνα την βάζω ιεραποστολικα κ οχι μόνο δν μένει ακίνητη αλλα με σφίγγει επανω τησ την γυρνάω στα 4 οπού σε κάποια φάση εγω εχω μείνει ακίνητος κ αυτη καταφαίνεται επάνω μου μέχρι που δν άντεξα κ πυροβόλησα παίχτηκε ακόμη ενασ γύρος περίπου στα ίδια.
συνοψίζοντας η κοπέλα σου δίνει την εντύπωση οτι είσαι με την γκόμενα σου η οποία ειναι καλομενη κ θέλει να την σκίσεις κ τα δίνει ολα σε ολο τον αγώνα υπήρχαν αληθοφανείς βογκητά κ σε οτι ζητήσεις δν λέει οχι, αρκετά στενή σώμα μοντελε τουρλωτό κωλαράκι δυστυχώς μικρο βυζάκι καύλα προσωπάκι σίγουρα δεν ειναι 25 κ αυτο φαίνεται απο τα χεριά τησ αλλα πιος χέστηκε ειναι γυμνασμένη κ γουστάρει η σέβεται αν θελεται την δουλειά τησ.
Θα μασ ξανάρθει τον Απρίλιο.
Οφείλω να αναφερω οτι πήγα με σκοπό να σκίσω τον πάτο τησ αλλα με καύλωσε τοσο πολύ με την ολη φάση που δεν προλεβα κ αρκέστηκα στο μουνάκι,επίσης ειχε προετοιμάσει ατμοσφαίρα με κεράκια κτλ οταν μπήκα στο δωμάτιο. Κοποτα δν αγγικξα αυτη την εβαζε αυτη μου την έβγαζε πασάς ο δικό σου...μεσα στο δωμάτιο είδα κ μια ανθοδέσμη μαλον απο καποιον αγαπουλη.
Τελειώνοντας μαγκες αν γούσταρε τα μοντελε με κατσε καλα υπηρεσίες ορμάτε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Gamikos
Σεβαστός
Εγγραφή:
7 Ιαν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
1.143
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, fouxter, doc_lin και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού