Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 24 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλοκαίρι 1970. Η δυστυχής μητέρα του Αιδοιολείχου, διανύουσα τον 7ο μήνα κυήσεως, καταλαμβάνεται από έντονους πόνους. Σπεύδουσα εις γνωστόν μαιευτήριον της συμπρωτευούσης, μόλις και μετά βίας καταφέρνει να μην φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι εντός του ΤΑΞΙ που την μετέφερε, γεννηθέντος αυτού - κυριολεκτικώς - εις τον διάδρομον του μαιευτηρίου. Συμπέρασμα: Ο, το παρόν πόνημα, γράφων, ήτο ανυπόμονος ήδη από την κοιλιά της μητρός του, μη αντέξας εντός αυτής επί εννιάμηνον, αλλά εξερχόμενος στους επτά μήνας.
Αθήνα, παραμονή Φώτων, 2017. Ο ταπεινός - πλην τίμιος και ανυπόμονος - Αιδοιλείχος, έχων φέρει σε πέρας την αποστολή για την οποία κατήλθε στην πρωτεύουσα, και έχων στη διάθεσή του όλο το βράδυ, καταληφθείς υπό σφοδροτάτης ερωτικής επιθυμίας, απεφάσισε να συνευρεθεί ερωτικώς με νεαρά τινά, διαθέτουσα το κορμί της έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.
Κατόπιν ενδελεχούς ερεύνης εις τας διάφορας σελίδας (site που λένε και στο χωριό μου), ενετόπισε 2 νεαράς υπάρξεις, αμφότερες με πολύ καλές κριτικές από αξιοσέβαστα μέλη του παρόντος φόρουμ, και απέστειλε μήνυμα εις την πρώτην του επιλογή. Φευ, ταύτη απήντησε ότι θα ήτο ελεύθερη μετά την παρέλευση τριώρου, οπότε, και μη δυνάμενος να αναμένει επί τρίωρον, καθότι - ως προελέχθη ανωτέρω - τούτος τυγχάνει εξόχως ανυπόμονος, στραφείς εις την 2αν ταύτην, η οποία ετύγχανε ελεύθερη, συνεννοήθη για συνάντηση διάρκειας 1 ώρας.
Ο ταπεινός - πλην τίμιος και ανυπόμονος - Αιδοιλείχος, κατευθυνόμενος εις το ξενοδοχείον/τέμενος ηδονής, της νεαράς, δεν έδωσε τη δέσουσα σημασία εις τους κακούς οιωνούς που ενεφανίσθησαν ενώπιόν του, εντός του ΤΑΞΙ, όπου ο καταληφθείς υπό απερίγραπτου κεφιού οδηγός τούτου, ήκουε εις την διαπασών το γνωστό λαϊκόν άσμα της αοιδού Πίτσας Παπαδοπούλου (γνωστής και ως ΠιΠα)"ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ". Αλοίμονο , οι στίχοι θα αποδεικνυόντουσαν προφητικοί...
Ανερχόμενος εις τον όροφον όπου ευρίσκετο το δωμάτιον της εν λόγω κορασίδος, κτύπησε την πόρτα τρεις φορές , ως απαιτεί το savoir vivre και του έμαθε η Γαλλίς τροφός του, ανοιχθήσεις δε αυτής έμεινε στήλη άλατος ως η δυστυχής σύζυγος του Λωτ (καὶ ἐπέβλεψεν ἡ γυνὴ αὐτοῦ εἰς τὰ ὀπίσω καὶ ἐγένετο στήλη ἁλός, Γένεσις, 19.26), έκθαμβος υπό του κάλλους της κορασίδος. Το πρόσωπό της, τα πόδια της τα στήθη της, τα οπίσθιά της ήταν όλα εξαίσια. Όλες οι προϋποθέσεις για μια επική συνουσία είχαν πληρωθεί.
Δυστυχώς όμως διέλαθε η κυριότερη... Καθόσον δια την ύπαρξιν επιτυχημένης ερωτικής συνευρέσεως απαιτούνται 2 άτομα (δι αυτόν τον λόγον αποκαλείται και συν-εύρεση), εν προκειμένω όμως το εν εξ αυτών, νοερώς ήτο (καταφανώς)αλλού, έχουσα εμφανέστατα εις το πρόσωπόν της την έκφρασιν "Άντε ρε μεγάλε , τελείωνε , έχουμε και δουλειές", διακόψασα την επαφήν 2 φοράς προκειμένου να ομιλήσει εις το κινητόν της τηλέφωνο, με αποτέλεσμα ο ταπεινός - πλην τίμιος - Αιδοιολείχος να εκνευριστεί εις ακραίον σημείον, πράττων το ανήκουστο για άνθρωπο της ανατροφής του, εκσπερματώνων εις το πρόσωπο της κορασίδος και ουχί εις το στήθος της ("κατά λάθος", σύμφωνα με την μετέπειτα απολογία του), κατά την κορύφωσιν της ερωτικής πράξεως, αποστέλλουσα αυτήν, δίκην Ολυμπιονίκου δρομέως των 100 μέτρων εις το μπάνιο, καθυβρίζουσα σκαιότατα εις την μητρικήν της γλώσσα.
Τούτων δε ρηθέντων, ο ταπεινός Αιδοιολείχος φρονεί ότι η συνεύρεσις υπήρξε εξόχως αποτυχημένη, και υπόσχεται ότι στο μέλλον θα είναι αφενός μεν πιο υπομονετικός, αφετέρου δε θα δίδει την δέουσα βαρύτητα και σημασία εις τα σημάδια που εμφανίζονται έμπροσθεν των οφθαλμών του, τα οποία, φευ, δεν έτυχαν της δέουσας , υπ αυτού, προσοχής.
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος
Μετά τιμής
ΑΙΔΟΙΟΛΕΙΧΟΣ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2017
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Λ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, olddog, PSAXTIRI και 37 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιανουαρίου, 2017
Εξαίρετόν τε γλαφυρόν πόνημα, καταλείπον μόνιμα μειδίαμα εις το πρόσωπον του αναγνώστου καίτοι περί της εργαζομένης διατηρώμεν τας καλλιτέρας των εντυπώσεν! Καπέλο
09 Ιανουαρίου, 2017
Μια καλογραμμένη κριτική που εξωραΐζει το αμφιλεγόμενο σπορ που επιδιδόμαστε ... Καπέλο
09 Ιανουαρίου, 2017
το τηλέφωνο στον κώλο έπρεπε να της το βάλεις. Θυμός
M
mars_ch
09 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καθόλου αμφιλεγόμενο, φίλτατε. Γεννηθήκαμε πορνοτραφείς (κοινώς πουτανιάρηδες) και το διασκεδάζουμε. Άλλωστε, ως λέγει και η λαϊκή παροιμία "Αμαρτία εξομολογηθείσα ουκ έστι αμαρτία"
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
09 Ιανουαρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν αντιλέγω κε νηματοθέτα, πως η εργαζόμενη κορασίς έδωσε τον καλύτερον εαυτόν της κατά τη διάρκεια της συνευρέσεώς σας. Άλλωστε η ιδική σας κριτική, εν πολλοίς, με παρεκίνησε να επιδιώξω συνάντηση. Ίσως, δύστυχώς, δεν ήτο σε φόρμα εκείνο το βράδυ. Οψόμεθα...
Λ
ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
11 Ιανουαρίου, 2017
Φιλε μου κ'αυτα μες το προγραμμα ειναι τι να κανεις
τα αφηνουμε και παμε γ'αλλα
και με την ευχη η χρονια να ειναι γεματη με καλες συνευρεσεις Καπέλο
12 Ιανουαρίου, 2017
μην απολογισται φιλτατε , η αγανακτηση δεν εχει να κανει με την ανατροφη ...... σωστοτατη η τοποθετηση σπερματοζωαριων στο προσωπο της κοπελας , αφου ειχατε διακοπη της συνευρεσης ( εις διπλουν) Ναι!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7