Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση με τη Nicole μεσημεριανές ώρες για να την πετύχω ξεκούραστη. Στο δωμάτιο δίσκος φαγητού κακή πρώτη εντύπωση αλλά λέω τέτοια ώρα που ήρθες δεν βαριέσαι πείνασε.
Μπανάκι και μετα τη βρίσκω στο κρεβάτι να με περιμένει. Καλό πρόσωπο και πολύ καλό σώμα. Στις φωτο είναι κάποια χρόνια πριν, πολύ τρυφερούδι, αλλά και τώρα στο σώμα είναι λαμπάδα, το πρόσωπο είναι απλά κουρασμένο αλλά όμορφο. Αγγλικά ικανοποιητικά για κουβέντα με λίγη προσπάθεια.
Γλωσσόφιλα εμένα δε μου έδωσε όσο και να την περιποιήθηκα και μοσχοβολούσα από πριν τη συνάντηση με όλα τα σχετικά (μπανάκι, λίστεριν κλπ). Αυτό είναι ένα μείον που με χαλνάει έτσι κι αλλιώς.
Πίπα καλή με καλές προσπάθειες deep throat, της αρέσει και σου ζητάει να την αφήσεις να σε περιποιηθεί. Της έριξα ένα γλυφομούνι περιποιημένο και σπαρταρούσε σαν το ψάρι, πολλά υγρά και κουνούσε τη μέση της στο ρυθμό μέχρι να χύσει. Η γκόμενα χύνει και ξαναχύνει και τα υγρά να κατεβαίνουν χείμαρος.
Στα του σεξ, ξέρει να στήνετε και στα τέσσερα σου δίνει ωραία θέα μιας και διαθέτη εξαιρετική κωλάρα στην οποία δέχεται ευχάριστα σκαμπίλια χωρίς να λέει τίποτα, καβλωμένη με άφησε και έβαλα δαχτυλάκια χωρίς μα και μου. Αντέχει στο σφυροκόπημα και μπορεί να πάει και σε δυνατές στροφές.
Συμπερασματικά, μια καλή συνάντηση που τίμησε τα λεφτά της. Αν έδινε γλωασσόφιλα, ήταν στην ηλικία των φωτο και έβγαζε λίγο περισσότερο πάθος θα μιλούσαμε για άλλη κλάση. Όμως έστω και έτσι δεν έκλαψα τα λεφτά μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 163859
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Απρ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
10.458
Πόντοι:
24.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 trikimia, Annapurna, gauguin και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού