Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μεταμεσονυχτια συναντηση με την ΝΙΚΟΛ.
Όταν μπηκα δεν ειδα το προσωπο που ειδα στις φωτο...όχι ότι δεν ηταν η ιδια απλα μου φανηκε ταλαιπωριμενο.Με το που την βλεπω ετσι της λεω "αν εισαι κουρασμενη να φυγω και ναρθω αυριο"...αυτή ειπε όχι μεινε και εμεινα.Πρωτη εντυπωση τα πολύ ωραια χειλη της...δεν ηθελα να χασω χρονο και πηγα για μπανιο.....2 πετσετες και οι 2 βρεγμενες!!!!Ξεκιναμε με μειον....Ευτυχως πριν ημουν στο σπιτι και ερχομουνα μπανιαρισμένος.Αυτη όμως??
Με το που γυρισα στο δωματιο τα παντα ξεχαστηκαν...αυτή ξαπλα στο κρεβατι να παιζει με τα ποδια της το παπαρι μου και με το χερι την κλειτοριδα της!!!Δεν μου ξανατυχε τετοια υποδοχη οσο βαθια και αν ψαξω στο ιστορικο μου με σιτιτουριστρια(με λοκαλ εχουν γινει πολύ περισσοτερα από αυτό Χαμόγελο).
Η ΝΙΚΟΛ λοιπον εχει πολύ ωραιο σωμα..ιχνος κυταριτιδας-φλατ κοιλια και ωραια ποδια.Το βυζι μικρο μεν αλλα ούτως η αλλως δεν είμαι φαν των μεγαλων βυζιων...σαν συνολο παντως είναι από τις καλες που εχω παει.Καλη πιπα αργη με ρουφηγματα στα¨@@ και γλυψιμο για αρκετα λεπτα και μετα ξανα μεσα στην στοματαρα της..με εφτιαξε πολύ...gfe σε ολη την διαρκεια του μίτινκ με πολλα γλωσοφιλα και διαφορες στασεις(στην καρεκλα πανω στο τραπεζακι και αρκετες στο κρεβατι με κορυφαια στα 4 να με βρισκει να τελειωνω ενώ αυτή ειχε το κεφαλι στο στρωμα και τα χερια ανοιχτα διάπλατα.
Πλυσιμο και σκούπισμα με το χαρτι υγειας Κεφάλι σε τοίχο! και δευτερο γυρο με 69..(ξεχασα να πω ότι δεν υπηρχε η παραμικρη μυρωδια παρα τους αρχικους μου φοβους λογω μπανιου)...οπου και κατεθεσα στα χειλη της που ηταν βεβαια κλειστα(μαλλον τελειωμα στο προσωπο πρεπει να το χρεωσω).
Το γεγονός ότι με τελειωσε 2 φορες σε μια ωρα δειχνει και ποσο μου αρεσε μαζι της(γιατι δευτερη φορα συνηθως τελειωνω σε 2ωρα μιτινκ).
Γενικα λοιπον μου αρεσε και σε συμπεριφορά και σε εμφανιση και την Ανοιξη που ειπε ότι θα ξαναρθει θα την επισκευτω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 13, 2016
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
ΔΜ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mick11, old boy, topscorer και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού