Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 5 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Όπως τα λέει ο τίτλος, ανάξια αναφοράς η κυρία, πάμε για άλλα.

Πρόσωπο 5: Έχει καταστρέψει τα χείλια της με τις γαμωενέσεις, έχει ακμή που προσπαθεί να καλύψει με σοβά, φρύδι ξυρισμένο και σχετικό τατού, και όταν έχεις χύσει οπότε και σκέφτεσαι πλέον με το πάνω κεφάλι σου κάνει και λίγο για miss piggy. Οι φωτό δεν δίνουν την πραγματική εικόνα του προσώπου.

Σώμα 8: Είναι το ατού της και το ξέρει. Όταν μπαίνεις στο δωμάτιο εμφανίζεται με γοβάρες και καυλόβρακα, οπότε καρφώνεσαι και δεν παίρνεις γραμμή το πρόσωπο. Το σώμα είναι όπως στις φωτό. Έβαλα 8, γιατί δεν έχει μέση, είναι λίγο μπαούλο και αυτό χαλάει την εικόνα στα 4. ROFL! Εάν είχε μεσούλα και δεν έχετε θέμα με σιλικονόβυζα, τότε θα ήταν ίσως και για 10 στο σώμα.

Συμπεριφορά 5: Η γκόμενα είναι φάση να τελειώνεις, χαζοκλείνει το μάτι και καλά πονηρή και έτσι, παρόλο που είναι ευγενική και περιποιητική (σου διπλώνει τα ρούχα), το όλο σκηνικό κάνει τρελά στημένο και ξενερώνεις. Κάτι χαζομασάζ για να φάει χρόνο κλπ. Οι γνωστές παπαριές.

Επικοινωνία 5: Καμία επικοινωνία σε καμία γλώσσα, από όσες τουλάχιστον μιλάνε στο χωριό μου. Προφανώς κυρά μου και δεν μιλάω ρώσικα, πλάκα μας κάνεις, εδώ καλά καλά δεν μιλάμε αγγλικά ναούμ!

Διάθεση 5: Είναι τεμπέλα, ξεκάθαρα. Πρωτοβουλίες μόνο για να βολευτεί αυτή καλύτερα. Γουστάρει σεξ και μουσκεύει μεν, αλλά πρέπει να τα κάνεις όλα εσύ, δλδ σαν να είναι αυτή πελάτης φάση. Δεν μου έχει ξανατύχει τάνα να πετάγεται στο 2 λπετο πίπας, να ξαπλώνει (μαξιλαράκι για το κεφάλι της για να είναι άνετη), να ανοίγει τα σκέλια και να μου δείχνει το μουνί της να το γλείψω. Και μετά να θέλει ιεραποστολικό για να παραμείνει ξάπλα. Να είναι ξάπλα δλδ αυτή όλη την ώρα και εσύ εργάτης. Άντε και λίγο στάση Καμμένος, έτσι για να λέμε ότι κουνηθήκαμε λιγάκι.

VFM 5: Και πολύ της είναι το 5άρι...

Δεν προτείνεται, ακόμη και με λιγότερα, πόσο μάλλον για 200!!!

Τσου, δεν θα ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.249
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Andy Dufresne, ΜrKavlopoulos, THV και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού