Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
ή καλυτερα "Διαψευση Προσδοκιων". Περιμενα πως και πως το Γεναρη να ρθει η νταρντανα που με ενθουσιασε τοσο πολυ στις αρχες του Δεκεμβρη και γκρεμισε την γιατρο (Gisele) απο το μεχρι στιγμης top 3 μου.

Ενω λοιπον οι ομαδαρες μας εχουν μαζευτει εξω απο τον Χουνταλα και τη Γουνεμπορικη περιμενοντας την νεα κολλεξιον παλτων, η Kimberley ξαναεγινε Lana αφου οπως φαινεται επαιζε δανεικη στο Planetdreams και επεστρεψε στα "πατρια εδαφη".

Κακο μαντατο αυτο για την τσεπη μας ομως και οποιος δεν την εκλεισε 2ωρο/3ωρο ως Kimberley εχασε. Ετσι και εγω την ξανακλεισα 1 ωρα και αποφασισα να οργανωθω για πολυ μεγαλο meeting αν μου ξαναεβγαινε τοσο καλη.

Φευ, αγαπητοι μου. Το διλιτρο κουπε -εστω ατμοσφαιρικο- μας εγινε 14αρι χατσμπακ της σειρας. Ενω ο γραφων ζυγιζοταν καθε μερα τις γιορτες προσεχοντας μην τυχον και φωρτωσει το -ηδη ταλαιπωρημενο- σωμα του, η Lana δεν εκανε το ιδιο. Πηρε τοσο ωστε απο γλυκια νταρντανα να κινδυνευει (αν δεν προσεξει) να γινει "βοδοσαυρος ο CTωδης". Βαλε σε αυτο και το οτι καλυτερα να μου ελεγε πως δεν με θυμοταν παρα ετσι οπως με θυμηθηκε ("Εγω δεν ξερω τιποτα, ψυγεια πουλαω") ανεβασα μια πανω (ταχυτητα) και "περασα τις στροφες του meeting" σχετικα χαλαρα, ειδικα στο 2ο σκελος. Παραμενει Νο1 βεβαια και μειωνω τους βαθμους κατάτι, γιατι πιο πολυ εγω ξενερωσα. Μαλλον τελικα πρεπει να μην πηγαινω τοσο ενθουσιασμενος στη 2η συναντηση με την ιδια κοπελα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
228
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού