Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 30 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μετά από την Francesca και την Lois Black είπα να συνεχίσω με ακόμη μια porn star και «έκλεισα» την Chrystal, παρότι δεν είναι ο τύπος γυναίκας που γουστάρω και μόνο από τις φωτογραφίες δεν θα έκλεινα καμιά φορά. Ο λόγος που έκλεισα είναι οι κριτικές σας (που τις διάβαζα τον περασμένο Μάιο και μου είχαν «κινήσει» την περιέργεια αλλά ήμουν στην Γερμανία και δεν μπόρεσα να την συναντήσω) που όπως έχω ξαναγράψει με έχουν βοηθήσει πολλές φορές και αυτός είναι και ο λόγος που άρχισα να γράφω και εγώ.

Η πρώτη εντύπωση με το που άνοιξε την πόρτα ήταν αρνητική. Δεν μου άρεσε καθόλου. Μου θύμισε την πρώτη μου φορά στον αγοραίο έρωτα εκτός «σπιτιών»,πριν 20 περίπου χρόνια σε επαρχιακή πόλη της βόρειας Ελλάδας όπου σπούδαζα. Ντόπιος φίλος που είχε τα κονέ είχε κανονίσει την συνάντηση σε πουτανοξενοδοχείο με μια που δούλευε σε μπαράκι της εποχής. Ήταν από τον Άγιο Δομίνικο και πλασαρίζονταν σαν βραζιλιάνα.

Τι είναι αυτή η ψεύτικη λέω τον δικό μου; Αυτήν την γαμάω με ένα χέρι σαν μαλακία, και το έκανα βέβαια την κρατούσα με ένα χέρι από την μέση και την ανεβοκατέβαζα. (Τότε βέβαια ήμουν πολύ γυμνασμένος το μπράτσο μου ήταν σαν τον μηρό της Chrystal. Τέλος πάντων βγήκα εκτός θέματος.

Το κορίτσι μας είναι ακριβώς τέτοια. Κοντουλα,αδυνατη με μικρά βυζάκια…και όχι όμορφο για μένα πρόσωπο,

Από εδώ και πέρα όμως όλα ήταν τέλεια. Ήταν πολύ γλυκιά και μου έδειξε από την αρχή ότι είναι εκεί για να περάσω εγώ καλά, έτσι το αρχικό μου μούδιασμα έφυγε αμέσως. Είναι Επαγγελματίας με Ε κεφαλαίο.

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφετε με λόγια. Την πήδηξα σε κάθε δυνατή στάση και από όλες τις τρύπες και το μόνο που έλεγε ήταν fuck me hard.

Για να είμαι ακριβής μάλλον αυτή με πήδηξε. Γάμησε το «εργαλειο» μου με το στοματάκι της, με το μουνάκι της, με το κωλαράκι της και το ευχαριστήθηκε.

Είχα γράψει στο review για την Lois ότι η Francesca με ξετίναξε, αυτή εδώ με ξεβίδωσε τελείως, δεν είχα δύναμη να οδηγήσω και σταμάτησα να πιω κάνα χυμό να συνέρθω.

Δεν το έχω ξανακάνει αλλά θα μου επιτρέψετε, θα βάλω 4 10αρια στα θέματα service γιατί τα αξίζει με το παραπάνω. Τα κάνει ΟΛΑ και τα κάνει ΤΕΛΕΙΑ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2009
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού