Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Διαβάζοντας τις ήδη υπάρχουσες κριτικές και βλέποντας τις φωτογραφίες στο EN αποφάσισα να επισκεφτώ την Angelika ή όπως αλλιώς πλασάρεται τελος παντων.
Συνάντηση στο κλασικό ξενοδοχείο της Μοναστηρίου, σε αρκετά πιο όμορφο και ευρύχωρο δωμάτιο σε σχέση με προηγούμενες επισκέψεις μου.
Την Angelika θα την περιέγραφα με μία μόνο λέξη...ΜΟΥΝΑΡΟΣ!!!ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΠροσκύνημα Είναι ψηλή (με το τακούνι που φορούσε σίγουρα στο 1,80), με κανονικό σώμα (λεπτό με ελαφριά πιασίματα), πλούσιες σιλικονάτες βυζάρες (πολύ καλή δουλειά ο δόκτορας) και απαλή μεταξένια κωλάρα!!Ναι! Αντιπροσωπευτική φωτογραφία αυτή στην παραλία και για το πρόσωπο αυτή η κοντινή στο EN. Κλασική ρώσικη παρουσία με άλλα λόγια. Με υποδέχτηκε, όπως είπα, με τακούνια, κάλτσες μηρών με δαντέλα και ένα σέξυ σετ κόκκινων εσωρούχων (μπραζίλιαν κιλότα). Μετά από τα διαδικαστικά με τις χαιρετούρες, το δωράκι και το ντουζ ξεκίνησε ο αγώνας. Να προσθέσω εδώ ότι μου πρόσφερε ποτάκι στην αρχή ως καλή οικοδεσπότρια.
Αρχικά ήμασταν όρθιοι όπου χόρεψε αισθησιακά μπροστά μου και θωπεύτηκε καταλλήλως. Γενικά της αρέσουν όλα τα προκαταρκτικά φιλιά χαϊδέματα κλπ, ίσως όμως το κάνει για να κερδίσει χρόνο από το κυρίως πιάτο. Φιλιά έδινε απλόχερα με γλώσσα τα οποία σε συνδυασμό με τα φουσκωμένα (σε καμία περίπτωση αντιαισθητικά) χείλη της, ήταν ομολογουμένως πλήρως καυλωτικά.Έρωτας
Πίπα υγρή αλλά με αρκετή χρήση χεριού κάτι που δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα γι’αυτό κ διακόπηκε σύντομα από μέρους μου. Ανέλαβα να την περιποιηθώ αναλόγως όπου έδειξε να το απολαμβάνει, όμως έχω κάποιες ενστάσεις. Πρώτον, περίμενα να είναι τελείως ξυρισμένη αλλά ήταν σίγουρα 2-3 ημερών αξύριστη, δεύτερον η χρήση τζελ ήταν προφανής και τρίτον δεν επέτρεπε δαχτύλιασμα. Φυσικά για το τελευταίο δεν πτοήθηκα και δοκίμασα δακτυλοσκόπηση της πίσω τρύπας περιμένοντας να με σταματήσει όπως έκανε πριν, όμως προς έκπληξή μου διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν με σταμάτησε αλλά αντιθέτως αφέθηκε ολοκληρωτικά. Ο γύρος έληξε στην στάση Καμμένος με αρκετά έντονο ρυθμό μέσα στο προφυλακτικό καθώς λόγω της έντασης δεν πρόλαβα ο έρμος να το βγάλω και να της τα δώσω στο στόμα όπως ήθελα (πληροφοριακά, μου είπε, κάνει cif cim cob). Ακολούθησε ντουζάκι και των δύο και στη συνέχεια μασαζάκι από μέρους της. Πολύ καλό μασάζ παρεπιπτόντως αλλά πχ εκείνο της Μιλάνα ήταν καλύτερο ομολογώ. Social ελάχιστο καθώς αποφεύγει να μιλάει πολυ μιας και νομίζει ότι δεν μιλάει καλά αγγλικά κάτι όμως που δεν ισχύει. Με πρωτοβουλία δική της ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος με πίπα αλλά δυστυχώς ίσως και λόγω της κούρασης της ημέρας μιας και η συνάντηση έγινε αργά το βράδυ, δεν προχώρησε πολύ παρακάτω λόγω μη απόλυτης συνεργασίας του αγαπητού φίλου μου εκεί χαμηλά.Γερο-μύστης Μετά από φιλότιμες προσπάθειες της Angelika επήλθε η δεύτερη ολοκλήρωση στο πλούσιο στήθος της αυτή τη φορά. Ντουζάκι, χαιρετούρες και the end.
Σε γενικές γραμμές μπορώ να πώ ότι δεν πέρασα άσχημα. Σίγουρα το να πηδήξεις τόσο ωραία γκόμενα είναι κάτι που από μόνο του έχει την αξία του, όμως θεωρώ (χωρίς αυτό να είναι εντελώς κακό) ότι η Angelika είναι απόλυτα επαγγελματίας. Κάνει αυτό που τυπικά πρέπει χωρίς όμως το κάτι παραπάνω. Νομίζω αξίζει να την δοκιμάσει κανείς έστω μία φορά, αλλά προσωπικά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν θα ξαναπήγαινα. Ίσως μόνο αν μια δεδομένη στιγμή δεν υπήρχε κάτι άλλο.Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 25, 2016
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
202
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Andy Dufresne, THV, old boy και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού