Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Θα αρχίσω την κριτική μου με το πρακτορείο. Σε αυτό το πρακτορείο ισχύει η έκφραση: "ή αυγά ή πουλιά". Δυστυχώς οι περισσότερες περιπτώσεις αποδεικνύονται φώλες, αν και έχω πετύχει και καναδυο ταλεντάκια από το συγκεκριμένο. Σε κάθε περίπτωση η εν λόγω κοπελίτσα αποτελεί ναυάγιο τεραστίων διαστάσεων.

Από εμφάνιση ας όψεται η αδυναμία που έχω στις "σβούρες", και δε νομίζω πως θα έπαιρνα ποτέ την απόφαση. Και η αλήθεια είναι πως με είχε πονηρέψει το γεγονός πως στη φωτογραφία της δεν δείχνει πρόσωπο. Και πως να το δείχνει αφού η κοπέλα είναι τίγκα στη φακίδα και έχει και μαγουλάκια.Οπότε όπου βλέπετε κρυμμένο ή αλλοιωμένο πρόσωπο, το πράγμα να ξέρετε πως βρομάει. Αλλά και από κορμί είναι κατώτερη των περιστάσεων. Δεν έχει αυτό το ελκυστικό κωλαράκι της φωτογραφίας, αντίθετα είναι πιο παχουλό και στρογγυλό.

Το αφοπλιστικό όμως με την εν λόγω κοπέλα ήταν η συμπεριφορά της. Πραγματικά δεν έχω δώσει ποτέ σε τουρίστρια τόσο τσάμπα λεφτά. Η δεσποινίς ήρθε στο χώρο μου, αλλά προφανώς επειδή δεν της άρεσε η γκαρσονιέρα που την είχα καλέσει, είχε ξενερώσει και βαριόταν να κάνει το οτιδήποτε. Το δε στραβομουτσούνιασμα στη μούρη της ήταν εξοργιστικό. Τα χρήματα στα ζητάει πιο ωμά και από τις τσατσάδες της Φυλής (καμία σχέση με τα κορίτσια της Mila), λες και της τα χρωστούσες!

Στη συνέχεια άραξε στο κρεβάτι και βαριόταν να κουνήσει και το δάχτυλό της έτοιμη να κοιμηθεί.

Επί της διαδικασία τώρα, το καλύτερό της χαρακτηριστικό είναι η πολύ μέτρια πίπα της. όλα τα άλλα ή είναι ανύπαρκτα ή είναι ανάξια βαθμολογήσεως και σχολιασμού. Δεν φιλά στο στόμα, δε σε αφήνει να τη γλείψεις, θέλει να κάνεις εσύ παιχνίδι, βαριέται τις πολλές πολλές εναλλαγές στάσεις. Και τέλος κάνει οτιδήποτε περνά από το χέρι της για να χρονοτριβήσει.άσε που σε εμένα σηκώθηκε και έφυγε στο 40λεπτο μόνη της γιατί έτσι γούσταρε.

Συνοψίζοντας, παιδιά ούτε να το σκέφτεστε το πράγμα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού