Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 11 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δανείστηκα τον τίτλο της κριτικής μου από μια παλιά καλή τσόντα γιατί όταν είδα την Alena αυτό ήταν που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό.

Από το συγκεκριμένο πρακτορείο έχω φάει και φόλες ολκής αλλά και κάποιες από τις κοπέλες του ήταν αστέρια, πάντως όλες οι φωτογραφίες των κοριτσιών τουβπου συνάντησα ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα άλλοτε με λιγότερο κι άλλοτε με περισσότερο φωτορετουσάρισμα.

Η Alena μούκανε κλικ όταν είδα τις φωτογραφίες της και καθώς τις μέρες αυτές δεν κυκλοφορούσε και τίποτε καλό σε τουρίστριες αποφάσισα να το ρισκάρω.

Η επικοινωνία με το πρακτορείο υπήρξε άμεση και ακριβής. Το ξενοδοχείο από τα καλύτερα της Αθήνας.

Η Alena είναι όπως στις φωτογραφίες αλλά στο πιο κοντόχοντρο. Το πρόσωπό της ίδιο, τσαχπίνικο και πονηρό. Ύψος γύρω στο 1,60 και καμμιά δεκαριά κιλά παραπάνω απ' ότι έκοψε ο φωτογράφος. Επειδή μου αρέσουν οι αδύνατες αρχικά με χάλασε η εικόνα της αλλά ομολογώ ότι με είχε εξιτάρει η θηλυκότητά της και όρμησα στο ψαχνό. Τα στήθη της είναι γύρω στα δέκα κιλά το καθένα αλλά με υπέροχη αίσθηση για το μέγεθός τους, έχουν μεγάλες-ωραίες ρώγες και της αρέσει να παίζεις μαζί τους αλλά και αυτή να τα χρησιμοποιεί με μαεστρία και με πολλά κόλπα για να σε ευχαριστεί. Η καλύτερη ισπανική που μου πρόσφεραν ποτέ. Το σώμα της αν και με πολλά παραπάνω κιλά είναι πολύ σφιχτό και νεανικό. Η ίδια δείχνει πολύ νεότερη απ' ότι είναι καθόσον νομίζω πως πρέπει να τα έχει καβαντζάρει τα 30. Γνωρίζει καλά αγγλικά, είναι ευγενική, έξυπνη και πρόθυμη για όλα εκτός απο a-level, που αν και στο σχετικό site αναγράφεται ως προσφερόμενο όταν το επεδίωξα επίμονα το αρνήθηκε λέγοντάς μου ότι θα έπρεπε να το είχα ήδη κανονίσει με το πρακτορείο της ώστε να είναι προετοιμασμένη και καθαρισμένη από πριν.

Στο στοματικό είναι απλώς καλή αλλά στο τέλος έριξε ένα εξαιρετικό γλύψιμο και καθάρισε όλα τα πυρά.

Στα υπόλοιπα είναι πολύ θερμή, με συμμετοχή και πάθος κι όπως μου είπε - και φάνηκε - λατρεύει το sex και γουστάρει αυτό που κάνει. Πρέπει να λέει αλήθεια γιατί παρότι ήμουν σε φόρμα με ξετίναξε καθώς συμμετείχε ενεργά και ασταμάτητα με εναλλαγές στάσεων, υγρά, κραυγές και βογκητά. Το μ...ί της είναι στενό και το δουλεύει άριστα με σφιξίματα και κουνήματα που σε τρελαίνουν.

Ζεί στην Αγία Πετρούπολη, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα φύγει τελικά στις 9 Ιανουαρίου.

Δεν είναι μοντέλο, είναι χοντρούλα και βυζαρού αλλά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, που την απόλαυσα και θα την επαναλάμβανα ευχαρίστως.



Μετά τιμής

VARNALIS

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 30, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
279
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού