Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 24 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από ώριμη σκέψη και ψάξιμο αρκετό στο διαδύκτιο για την Maria, αποφάσισα να την επισκεφθώ. Οι φωτογραφίες που έχει στο EN φαίνεται πως έχουν υποστεί αρκετό photoshop και αυτό με έκαν λιγάκι διστακτικό. Ψάχνοντας όμως καλύτερα βρήκα στο forum του bourdela.com, natural photos της, που με έπεισαν. καθώς πρόκειται για μια γυναικάρα!
Εμφάνιση: Πρόσωπο όμορφο με ωραίες γωνίες. Χείλια, χειλάρες αποτέλεσμα μιας πλαστικής που έχει κάνει. Μάτια σε χρώμα γαλάζιο του ουρανού να τα πιεις στο ποτήρι! Στήθος 2,5άρι στητό φυσικό με ωραία ρόγα. ΚΩΛΑΡΑ (που δεν την δίνει) και γενικά πολύ νάζι στην συμπεριφορά της. Για πλάκα ερωτεύσιμη!
Τις έστειλα αργά το βράδυ (23:00) μήνυμα και μου απάντησε πως είναι έξω για κρασάκι. Μόνη της. Και με προσκάλεσε να πάω από εκεί. Και λοιπόν πήγα. Από την πρώτη στιγμή έπαθα πλάκα. Η κοπέλα είναι 32 ετών και είναι αυτό που βλέπεις έξω και σε κάνει να την σκέφτεσαι για ολόκληρο το βράδυ ή μπορεί και την εβδομάδα. Σωματάρα, προσωπάρα, ναζιάρα με χαμογελάκια, πολύ ομολιτική και διάθεση να περάσει καλά. Αφού ήπιαμε το κρασάκι μας, μετά από μία ωρίτσα πήραμε το αυτοκίνητο και πήγαμε στο ξενοδοχείο. Εκεί μου ζήτησε λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί που φυσικά της έδωσα. Μετά από 7 λεπτά που μπήκα στο δωμάτιο της, η καύλα ξεχείλιζε του εσωρούχου μου!
Ντυμένη με ένα ωραίο κορμάκι σε συνδυασμό με ζαρτιέρες και γόβες όλα σε απόχρωση του μαύρου, το βράδυ έδειχνε πως θα συνεχιστεί όπως άρχισε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!
Στα του αγώνα. Καλή πίπα, πολύ τρυφερό μουνάκι και πεντακάθαρη! Σε στάσεις είχε αρκετές αναλογές με μία συμβουλή προς όλους που θέλουν να δοκιμάσουν. Η κοπέλα είναι "γατούλα". Θέλει τρυφερότητα. Κοινώς θέλει έρωτα... Αν της συμπεριφερθείς τρυφερά και με πάθος στην επαφή όχι απλά το νιώθει αλλά τελειώνει κιόλας!
Λεπτομέρειες στα του αγώνα δεν θα αναφέρω περισσότερες, καθώς οι εμπειρίες είναι του καθενός μοναδικά γούστα. Πάντως σίγουρα αξίζει τα λεφτά της και σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω! Την επόμενη φορά όμως θα έχει περισσότερα γούστα. Πρώτα έξω φαγητό μαζί, μετά ποτάκι και μετά σεξ! Γιατί η γκόμενα το γουστάρει πολύ! Ειδικά αν περνά καλά είναι σα να είσαι με την γκόμενα σου...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2016
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Λάρισα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
123
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, mixalis mixoy και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαΐου, 2016
Στο χωρο της, ανεξαρτητη και 200 η ωρα; too much Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1