Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διάβασα ότι κάποιοι συναγωνιστές είχαν δυσκολία να συναντηθούν με την συγκεκριμένη κοπέλα και είπα να δοκιμάσω κι εγώ.
Η απάντηση άμεση και θετική για την ώρα που επέλεξα.
Χτυπώ λοιπόν τη πόρτα του ξενοδοχείου (το οποίο δεν το θεωρώ ως την καλύτερη επιλογη καθώς το γειτονικό που προτιμά το συγκεκριμένο πρακτωρείο είναι πιό καθαρό) και περιμένω να δω τί θα αντικρίσω.
Μου ανοίγει η κοπέλα των φωτογραφιών που είναι αρκετά αντιπροσωπευτικές όμως με πιό κοντό μαλλί φορώντας κόκκινα εσώρουχα ζαρτιέρες και ψηλοτάκουνα. Ώπα εδώ είμαστε λέω στον εαυτό μου και μπαίνω. Συνηθισμένος στην διαδικασία αφήνω το δωράκι και μπάινω γρήγορα για ντουζάκι. Αυτή ήταν και η τελευταία στιγμή ηρεμίας της συνάντησης, καθώς με το που βγαίνω με πλακώνει σε γλωσσόφιλα τόσο βαθειά και παθιασμένα που νομίζα ότι ήμουν ο γκόμενός της που γυρνούσε από τον πόλεμο. Και τότε έχοντας το σώμα της συνέχεια κολλημένο στο δικό μου ανεβάζει πραγματικά τις στροφές, κατεβαίνει για πίπα και εκεί κατάλαβα ότι έχασα το παιχνίδι και ότι το πάνω χέρι το είχε αυτή. Παίδες η γκόμενα έχει δύναμη, ανάσκελα εγώ μου ανοίγει τα πόδια, βάζει τα χέρια της από κάτω με αρπάζει από τα κωλομέρια με αρχίζει να μου κάνει μια δαιμονισμένη πίπα. Φανταστείτε να σε πιπώνει από την μιά και από την άλλη να πιέζει τα κωλομέρια προς τα πάνω προσπαθώντας να τον πάρει όσο πιό βαθιά μπορούσε. Εγώ καθώς ήμουν μετά την δουλειά είχα φανταστεί μια πιό χαλαρωτική συνεδρία αλλά μόλις είδα τις διαθέσεις της αποφάσισα να ακολουθήσω τον ρυθμό της όσο άντεχα.
Ανταποδίδω το γλύψιμο και η γκόμενα ανεβάζει στροφές στα κόκκινα, ακολουθεί τρελό βάναυσο γαμήσι σε όλες τις στάσεις που ήθελα και ήθελε, η κοπέλα γούσταρε αυτό που έκανε και το έδειχνε. Το μόνο δυσκόλευε την φάση σε αυτούς τους ρυθμούς ήταν το γαμοστρώμα που ήταν παραπάνω ελλαστικό από το κανονικό και σε κάποιες φάσεις έννιωθα σαν τους dukes που οδηγάνε τον general Lee.
Παραδόξως άργησα να τελειώσω και το ραντεβού κράτησε λίγο παραπάνω από ώρα πράγμα που δεν την ενόχλησε καθόλου ούτε έδειξε το παραμικρό σημείο βιασύνης. Τέλειωμα τελικά στο σώμα, γρήγορο ντουζάκι και παρατεταμένος αποχωρισμός με βαθειά γλωσσόφιλα.
Αν θα έπρεπε να δώσω μία συμβουλή σε όποιον αποφασίσει να πάει τότε αυτή θα ήταν να πάει ξεκούραστος και να μην έχει καρδιακά προβλήματα. Γενικά είμαι αυστηρός και έχω αποφασίσει να γράφω κριτικές μόνο για πολύ κακές ή πολύ καλές εμπειρίες, ε λοιπόν αυτή ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Δεκ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
1.215
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, sithlord, DimitrisMalazan και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Απριλίου, 2016
Κάποιο λαθάκι στην βαθμολογία της κριτικής μου τα οποία δεν ξέρω αν μπορώ να διορθώσω, γενική συμπεριφορά και διάθεση-συμμετοχή λανθασμένα δεν τα έβαλα στο φουλ.
Η επικοινωνία ήταν ικανοποιητική.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1