Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη στην Katrina αρχές Φλεβάρη στην τελευταία της βόλτα από την ασπρόμαυρη Θεσσαλονίκη, σε κλασικό χοτέλι της Μοναστηρίου.
Υποδοχή με babydoll με τις βυζάρες να ξεχωρίζουν.. Καλωσόρισμα με γλωσσόφιλο και γενικά πολύ καλή διάθεση..
Όπως έγραψα και στο αντίστοιχο νήμα οι φωτογραφίες οι επαγγελματικές είναι αρκετά μακρυά από την πραγματικότητα κυρίως λόγω μακιγιάζ και στο ότι έχουν επεξεργαστεί στο θέμα περιφέρειας (ή απλά είναι παλιές). Παρόλα αυτά οι άλλες φωτό είναι πιο κοντά σε αυτό που αντίκρισα, δηλαδή εμφάνιση girl next door με τεράστιες βυζάρες, οι οποίες είναι και το ατού της φυσικά.
Μετά το καθιερωμένο ντουζάκι, μπήκαμε στα του αγώνα όπου έδειξε να γουστάρει αυτό που κάνει. Η πιπά της είναι δυνατή και βαθιά με περιποίηση όλου του πακέτου. Όσο περίεργο και αν ακούγεται το καλύτερο σημείο της συνάντησης για μένα ήταν ένα επικό facefuck κατά τον πρώτο γύρο ενώ ήμουν όρθιος και αυτή στο κρεβάτι μπροστά μου. Δεν μου έχει ξανατύχει τέτοιο πράμα, τσοντοβίντεο κανονικό. Κάπως έτσι έγινε και η πρώτη κατάθεση στο στόμα της με την Κατρίνα να μην αφήνει σταγόνα να πάει χαμένη. Αφού πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε επέστρεψε όπου ακολούθησε μασαζάκι και κουβεντούλα.. Ο δεύτερος γύρος ήταν σχεδόν τυποποιημένος με πήδημα στα 4, θέα το τατουάζ και ψευτοκραυγές από μέρους της.
Οι γενικές μου εντυπώσεις από τη συνάντηση ήταν καλές με αρκετές ενστάσεις όμως..
Θα συμφωνήσω ότι ξέρει πως οι βυζάρες της είναι το ατού της οπότε σε κάθε ευκαιρία στις πετάει στη μάπα ή σε παροτρύνει να γλύψεις και να πιάσεις. Οκ ως βυζολάγνος δεν με χάλασε καθόλου. Μάλλον το τρώει όλο το φαί της (σε σχέση με τις φωτό που υπάρχουν) και φαίνεται ότι έχει πάρει τον κατήφορο σε αυτό το θέμα αλλά αυτό θα φανεί στο μέλλον.
Δίνω μεγάλη σημασία στο να είναι ευχάριστη η κοπέλα και να δείχνει ότι το απολαμβάνει το όλο σκηνικό και η Κατρίνα σε αυτό το κομμάτι παίρνει άριστα. Το προτιμώ αυτό από το να δώσω πχ 150 και να έχω την κάθε ξινομούρα να θεωρεί ότι μου κάνει χάρη κιόλας!!

Συνολικά πιστεύω ότι είναι μια αμφιλεγόμενη επιλογή. Τα 200 € θεωρώ ότι είναι πολλά.. Για την συγκεκριμένη δεν θα τα ξαναέδινα για κανένα λόγο... Με 120 -150 θα ξαναπήγαινα και εφόσον δεν πάρει την κάτω βόλτα με το θέμα περιφέρειας κλπ... Ήταν η τρίτη μου φορά με escort οπότε αργότερα και αφού έχω συγκεντρώσει κάποιες εμπειρίες θα είμαι ίσως και πιο αντικειμενικός.. ΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο

Υ.Γ. Κατά τη διάρκεια του social μου περιέγραψε το εξής περιστατικό. Το μεταφέρω με επιφύλαξη εννοείται. Μου είπε για κάποιον εδώ Θεσσαλονίκη ο οποίος πάει και κάνει παζάρια με όλες τις κοπέλες (αυτές που ξέρει τέλος πάντων η ίδια) και όταν αυτές τον απορρίπτουν, τις κράζει και γράφει ψεύτικες χάλια κριτικές για να τις κάνει χαλάστρα. Μια από τις κοπέλες δέχτηκε να τον συναντήσει ΔΩΡΕΑΝ για να του δείξει ότι γράφει μαλακίες μπας και σταματήσει και πήγε ο τύπος γάμησε και μετά ξαναέγραψε χάλια κριτική.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει ή όχι αλλά αν θέλουμε να γίνει μια προσπάθεια μείωσης τιμών νομίζω ο καλύτερος τρόπος είναι η αποχή (οργανωμένα για να το καταλάβουν) και όχι τέτοια καραγκιοζιλίκια. (το αντέγραψα όπως και στο νημα για future reference)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
202
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, piko, azazel και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2016
+1 από μένα για τον τίτλο της κριτικής Μεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1