Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 14 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Είπα να κλείσω ένα τελευταίο πριν τις γιορτές και ήμουν ανάμεσα στην Lana και την Dianna και τελικά διάλεξα την δεύτερη. Εγώ με το πρακτορείο δεν είχα πρόβλημα, συνεννοήθηκα εύκολα και γρήγορα με sms.

Φτάνω στο μέτριο κεντρικό hotel και μια που είχα ώρα πάω στo café του ισογείου να πιω ένα ποτάκι και βλέπω στο bar την Lana. Από μακριά μου φάνηκε μούναρος. Ωραία ντυμένη, βαμμένη, με ωραίες γόβες, αδύνατη κ.λ.π., μαλακία έκανες λέω μέσα μου και κατευθείαν sms την κλείνω για την επόμενη. Η επόμενη ήταν σήμερα αλλά δεν ήταν όλα όπως τα φαντάστηκα. Εδώ όμως πρέπει να γράψω για την Dianna.Για την Lana θα τα πούμε μόλις καταχωρηθεί γιατί δεν την βρήκα να γράψω κριτική.

Η Dianna τώρα, ψηλή κοπέλα που πλησιάζει το «παράθυρο» για να θεωρείται milf.

Καλούτσικο για την ηλικία της σώμα, από πρόσωπο δεν λέει αλλά έχει ωραίο κώλο όποτε η καλύτερη στάση είναι το πισωκολητό για καλύτερη θέα.

Πίπα ωραία αρκετά βαθιά, με πολύ διάθεση στο sex, ότι ζητούσα δεν έλεγε όχι, έπαιρνε και πρωτοβουλίες και φαινόταν να της αρέσει. Δούλεψα αρκετά και πίσω πόρτα που είναι το πιο δυνατό της «χαρτί», που όμως δεν είναι τζάμπα κοστίζει

100 €.

Ήταν ένα ωραίο 2ωρο με 3 τελειώματα, ένα στο στόμα και 2 στο κουλούρι της. Στα διαλείμματα με περιποιόταν με μασάζ και χαδάκια και πέρασα καλά αλλά θα ξαναπάρω μόνο αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, μια και με 550€ που μου κόστισε το 2ωρο με τα έξτρα υπάρχουν και νεότερες και ομορφότερες όπως σωστά έγραψε και ο ere.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
550
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού