Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 34 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αφού την πάτησα 3 φορές τελευταία από κάτι νέες «ανεξάρτητες»(θα γράψω κριτική μόλις περαστούν στην λίστα)που μας επισκέφτηκαν τον τελευταίο μήνα (εκμεταλλευόμενες πιστεύω και το κενό πληροφόρησης που υπήρχε με το κλείσιμο του site, ) και μια και ο Rob με βομβάρδιζε με e-mail μετά από μια συνάντηση που είχα με την Sarah είπα να δοκιμάσω την Viktoria για να απολαύσω τα service.

Φτάνω σε καλούτσικο ξενοδοχείο (σε κακή περιοχή), χτυπώ και μου ανοίγει μια γιαγιάκα.

Πριν 10 περίπου χρόνια (μόλις είχα μπει στα 30) ήμουν για δουλείες στη Θεσσαλονίκη και ένα βράδυ σε ένα κλαμπ που τα πίναμε με ένα φίλο,μας την έπεσαν δυο 45αρες. Για να μην πολυλογώ μια και είμαι εκτός θέματος αφού τα ήπιαμε, μας πρότειναν να τις ακολουθήσουμε σπίτι τους. Μπροστά τους αρνήθηκα ευγενικά, αλλά στην ερώτηση του φίλου μου γιατί δεν έρχεσαι; απάντησα: “σαβουρογάμης δεν έγινα στα 20 που πηδούσαμε ότι κινούνταν δεν θα γίνω τώρα που έγινα πιο εκλεκτικός.»

Σκεφτόμουν λοιπόν ότι αν ήταν σε μια γωνία του διαδρόμου και με έβλεπε θα με μούντζωνε με πόδια και χέρια. Πρέπει να πέρασαν αρκετά δευτερόλεπτα που σκεφτόμουν αυτά γιατί αναγκάστηκε να με τραβήξει μέσα πριν μας πάρει κάνα μάτι.

Από εμφάνιση καταλάβατε….. Σίγουρα είναι φιλική, ευγενική, επικοινωνιακή, έχει πολλά χαρίσματα. Ωραία πίπα, γλείψιμο παντού, ωραία στησίματα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι πέρασα καλά γιατί προφανώς από εμφάνιση ήταν κάτω από το κατώτατο όριο των στάνταρ μου.

Δεν πα να’σε και ο Μαραντόνα έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να κρεμάσεις τα παπούτσια σου και νομίζω ότι η δικιά της ώρα πέρασε προ πολλού. Δεν είναι πια milf είναι Gmilf , με το Grandmother κεφαλαίο. Σίγουρα ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή και η δικιά μου είναι ότι ο ενθουσιασμός από το γλείψιμο που προσφέρει οδήγησε πολλούς να βάλουν τόσα 10αρια ώστε ο μέσος όρος βαθμολογίας της να είναι παραπλανητικός ( 8,7 την στιγμή που φρέσκα δροσερά κορίτσια σαν την Dominika που κάνουν τα ΠΑΝΤΑ να έχουν 7,8 ).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
220
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
FANTOM12
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
335
Likes:
5.368
Πόντοι:
23.305
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού