Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 32 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Έχουν γραφτεί πολλά για αυτή την κοπέλα και νομίζω ότι όντως τα αξίζει, αλλά νομίζω ότι το έχουμε παρακάνει. Να σας πώ την αλήθεια πιστεύω ότι για αυτά τα λεφτά όλες οι κοπέλες με τις οποίες πηγαίνουμε θα έπρεπε να είναι έτσι και καλύτερες.



Όντως έχει καλό πρόσωπο, όντως έχει πολύ καλό σώμα, πολύ καλή επιδερμίδα. Το στήθος είναι φτιαχτό αλλά καλό. Αυτό που με χάλασε ήταν ότι φόραγε χρωματιστούς φακούς επαφής.



Στην αρχή μου έλεγε ότι δεν ήθελε πολύ φως μέσα στο δωμάτιο, και νόμιζα ότι ήμουν τυφλοπόντικας. Με χάλασε διότι αυτό μπορεί να σημαίνει 2 πράγματα ή ότι έχει κάποια ατέλεια που δεν ήθελε να φανεί (πράγμα που δεν ίσχυε) ή ότι δεν γουστάρει να το κάνει και να βλέπει αυτόν με τον οποίο το κάνει (πράγμα που εάν ισχύει μου την δίνει).



Είναι αρκετά γυμνασμένη και μπορεί να κάνει όλα τα κόλπα, βέβαια θα σε πρίξει με πολλά μή και μή όταν τα πράγματα αγριεύουν.



Στον πρώτο γύρο τα πράγματα πήγαν καλά. Στον δεύτερο γύρο όμως όλα έγιναν πολύ profesional και εκεί πλέον δεν μου άρεσε οπότε αν και το παιδέψαμε πολύ ώρα, τελικά βαρέθηκα και έφυγα χωρίς να τελειώσω.



Μπορεί σε μέλλον να ξαναπήγαινα μαζί της, εάν βέβαια έριχνε τις τιμές της και θεωρούσα ότι υπήρχε νόημα να ξαναπροσπαθήσω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 03, 2008
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού