Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 38 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ημερομηνια στο περιπου πριν απο μηνες.

Αφορμη για τα δυο λογια που γραφω ειναι οτι μου εχει ζαλισει τον πουτσο οποτε ερχεται με sms οτι ηρθε και να κανονισουμε ραντεβου κλπ.ειχα νευριασει τοσο οταν την ειδα που λεω ποτε ξανα.της εχω στειλει sms να μη μου ξαναστειλει ειδοποιηση οτι ηρθε αλλα στο μουνι της.ευτυχως τα στελνει πρωι κι ετσι σωζεται καπως η κατασταση Ματάκι

για μενα ηταν μια απο τις οχι καλες εμπειριες που ειχα με τουριστρια,αλλα τι τουριστρια? πιο πολυ εδω ειναι παρα οπου αλλου. η κοπελλα πρεπει να χει ψυχολογικα προβληματα. ολα την ενοχλουν,ολα την πειραζουν. αργησα 8 λεπτα στο ραντεβου και με κατσαδιασε. το προσπερναω αυτο.λεω πολυ της ακριβειας και του προγραμματος ειναι, δεν πειραζει,παμε παρακατω.
μπανακι μετα απο λιγο για φρεσκαρισμα και μολις βγαινω λεει.are you ok now? λεω ok για να αρχισουμε επιτελους να δουμε τι ψαρια πιανει.

λοιπον στοματικο μετριο,χωρις βαθεια προσληψη,ουτε καν περασμα απο τα @@@χιδια,οταν της το λεω λεει this service is not offered.τελος παντων.μετα απο λιγο τελειωσα στο στομα της και λεει too much?Χμμμ;Χμμμ;
α λεω δεν παμε καλα. ελα ομως που οσο μου την ελεγε αλλο τοσο ηθελα να κατσω και να της σκισω την κωλαρα.
με τα πολλα μετα απο πολλη μαλακισμενη κουβεντα για σοσιαλ (δε βαζει γλωσσα μεσα ετσι κι αρχισει και ξεφευγει πολυ)
ξεκιναει ο δευτερος γυρος.

μια απο τα ιδια στην πιπα,ρηχη και χωρις πολλα πολλα.ευτυχως που ειμαι σβελτος και ημουν ετοιμος μετα απο 5 λεπτα.αρχη με ιεραποστολικο με αυτη να ειναι αλλου για αλλου,σα να μην ηταν εκει καθολου. μετα της λεω γυρνα στα 4 για κωλο.την παιρνω απο πισω,σφιχτος κωλος δε λεω αλλα εκει αυτη ,ακινητη λες κι ειχε μαρμαρωσει. οταν ηρθε η ωρα να χυσω βγαινω και λεω ελα να τον παρεις στο στομα και τι κανει? ημαρτον ρε πουστη μου. σκυβει να βγαλει μωρομαντηλο απ το κομοδινο να τον σκουπισει πρωτα λεει και μετα να τελειωσω.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!εκει τα ειδα ολα.την εχυσα στην πλατη οπως ηταν σκυμμενη να πιασει το μωρομαντηλο και σηκωθηκα να παω για μπανιο.

ηταν ενα απο τα χειροτερα ραντεβου μου.ειδα οτι ηταν καλη τιμη με πληρες προγραμμα(με κωλο),στεγνο κορμι,μετρια προς καλη φατσα και την πατησα.
για μενα δε συστηνεταιμε τιποτα λοιπον και μακαρι να μην τυχει σε κανεναν τετοια κατασταση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 15, 2015
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
170
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
petergsp
Τιμημένος
Εγγραφή:
24 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
190
Likes:
48.078
Πόντοι:
41.443
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, Εκλεκτικός, jimy.m. και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Δεκεμβρίου, 2015
Η κοπέλα είναι " ειδικού χειρισμου:" άμα ειςαι σωστός περνάς καλα. Άμα ειςαι Μαλακίαθα κακοπερασεις. Τα μυνηματα τα στέλνει αυτόματα σε όλο το πελατολόγιο της. Αν δε σε αρεσει τα σβήνεις. Ειναι λιγο υπερβολική καμια φορά αλλα δεν ειναι δύσκολο να τη "κερδίσεις" . Ξεκίνησες άσχημα με τη καθυστέρηση, οποτε ηταν το κλήμα στραβό το έφαγε και ο γάιδαρος... Αν και εχω χρονια να την επισκεφτώ, παραμένει σταθερή αξια. Απλα δεν ειναι βλήτο, δεν ειναι τουρίστρια αλλα εχει ενα "πρωτόκολλο" που δυστυχώς καποιες φορές την εκθέτει. Γενικά δε συγχωρεί εύκολα.
06 Δεκεμβρίου, 2015
μαλακια σου που δεν την έσκισες τον κώλο
06 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Παντως ποτε δν μου αρεσε ουτε εμενα,ευτυχως με ειχε προλαβει φιλαρακι και δν την πατησα.ασχετο αλλα δειτε στο escortnews εκτος ελλαδας το δινει λιγο παρακατω απο τις τιμες εδω.
07 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

polax.
Φίλε μου έτσι όπως το περιγράφεις είναι προνόμιο να την πηδήξεις; Μήπως μπερδεύτηκε για το ποιός είναι ο πελάτης και ποιός πρέπει να έχει απαιτήσεις; Φιλικά πάντα.
07 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Το έχω ξαναγράψει και σε άλλη τέτοια περίσταση. Το ρητό " με το παρά μου, γαμω και τη κυρα μου" δεν ειναι απόλυτο.
Αν δεις το σύνολο των κριτικών εινα στα δυο άκρα. Αν τη "κερδίσεις" ειναι σαν να το κανεις με την γκομενα σου μετά απο μπαρκο 6 μηνών, αλλιώς εχει "μαρμαρο" . Αυτα τα περι "ο πελάτης εχει πάντα δίκιο" δε πιανουν. Ειναι απο τις πιο παλιές πουτάνες στη πιάτσα. Τυχαίο ? εγω φροντίζω να διαβαζω καλα τις κριτικες και ως τωρα αυτο μου βγαίνει σε καλο.
07 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

"Τα μυνηματα τα στέλνει αυτόματα σε όλο το πελατολόγιο της. Αν δε σε αρεσει τα σβήνεις" ξέρεις υπάρχουν και παντρεμένοι...
M
mars_ch
07 Δεκεμβρίου, 2015
Μηπως ?... λεω μηπως ?! ... θα επρεπε ο συναγωνιστης να ζητησει και συγνωμη ! ? κυριε polax τα ειδικου χειρισμου δεν τα καταλαβαινω! και συγνωμη δλδ! ......
07 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Polax. Σαφώς και ο πελάτης δεν έχει πάντα δίκιο, αλλά τουλάχιστον εγώ έχω την εντύπωση πως όλη η φάση με τις πουτάνες ή όπως αλλιώς ονόμασέ τες είναι ότι δεν χρειάζεται να τις "κερδίζεις" ή να χρήζουν "ειδικού χειρισμού". Κοινώς να μη σου σπάνε τα αρχίδια πχ. αν άργησες λίγο... Πάντα χωρίς να την ένω συναντήσει.Καπέλο
08 Δεκεμβρίου, 2015
Η συγκεκριμένη έχει πάρει άσχημο δρόμο.Ο,τι και να της κάνεις πάντα κάτι θα βρει να σου πει.Είναι απίστευτα γκρινιάρα και δεν παίρνει και κουβέντα κιόλας.Ρομά πρέπει να είναι...
P
pn86
08 Δεκεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν αφήνεις τη γυναίκα σου να ψάχνει το κινητό σου, ειςαι για κλάματα.... Μη ξενογαμας. Και γω παντρεμένος ειμαι αλλα ούτε ψάχνω ούτε με ψάχνει. Αν θελει καποιος να γαμηθει δεν σταματάει με τίποτα.
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2