Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λιγο καθυστερημένα θα προσθέσω την κριρική μου επειδή έλειπα στο εξωτερικο για δουλειές.

Λοιπόν την κοπέλα την συνάντησα σε κεντρικό ξενοσοχείο της Αθήνας, αλλά είχαν προηγηθεί άλλες 4 συναντήσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής μου απο 20/09/2008 ώς 30/09/2008.

Η κοπέλα είναι πολύ σόυπερ και οτι και να πώ είναι λίγο.Με υποδέχτηκε με χαμόγελο και ευγένεια φορώντας ένα κορμάκι που μόλις το είδα έγινα μπαρούτι.

Πήγαμε μαζί στο μπάνιο να κάνουμε ντους παρέα και εκεί με πλάκωσε στο τσιμπούκι ρουφώντας και τα @@ στο στόμακαι δεν τον άφηνε απο το το στόματης μέχρι που την τράβηξα με το ζόρι για να της το ΄χωσω απο πίσω, όπου και μετά απο 2 λεπτα΄τελειωσα μέσα της. Σημειωτέον οτι καθόλη την διάρκεια της πράξης εκείνη συμμετείχε ενεργα φωνάζοντας δυνατα πολύ. Αφού τελείωσα κάναμε ενα ντουσάκι μαζι για να συνέρθουμε και πήγαμε στο κρεβάτι. Εκέι μου άρχισε ενα μασαζ με το οποίο ηρέμησα και μιλάγαμε για πολλά θέματα. Η κοπέλα είναι απο λετονία, χωρισμένη με 2 παιδιά. αφού τελείωσε το μασαζ άρχισε πάλι το τσιμπούκι ενω ταυτόχρονα μου είχε δώσει στο πρόσωπο το μουνάκι της το οποίο μοσχοβολούσε και ήταν πολύ καθαρο. Κατά την διάρκεια της πίπας έβγαζε κάτι φωνές άλλο πράμα.

Αφού κατάταλβε οτι ήμουνα έτοιμος να χύσω τότε γύρισε σε ανάσκελα και εκεί άρχισε το ανελέητο σφυροκόπημα μέχρι τέλους. καθόλη την διάρκεια Η Μαργκό φώναζε τόσο δυνατά που νομιζα οτι θα μας χτυπούσαν την πόρτα για πιο ησυχία, και κουνιόταν συνέχεια στο ρυθμό μου. Πρίν τελειώσω τράβήχτηκα έξω και αφού έβγαλα το σκουφάκι τότε αυτή παίρνοντας τον στο στόματης άρχισε να το ρουφάει όλο μέχρι που τελείωσα στο στόμα της και τα κατάπιε όλα. Αφού τελείωσα γυρίσαμε και οι 2 ανάσκε΄λα και άρχισε να με φιαλέι με ένα πάθος που δεν το ε΄χω δει ούτε στη γυναίκα μου.

Αφού ηρεμήσαμε λίγο πήγαμε μαζιί στο ντους για να πλυθούμε όπου έγινε και ο τρίτος γύρος με πισοκολήτο. Η κοπέλα έιναι ανεχτική σε όλα και δεν χρησιμοποιεί κρέμα και αυτό που κάνει το χαίρεται και συμμετέχει πολύ ενργα. Στόν 2ο και 3ο γύρο 100% τελείωσε μαζί μου και το ευχαριστήθηκε. Μάλιστα μου είπε οτι πολλές φορές τελειώνει μαζί με το πελάτη γιατί το νοιώθει αυτό που κάνει και το ευχαριστιέται.

Οι φωτό είναι 100% γνήσιες και η συνενόηση με το πρακτορείο είναι πάρα πολύ καλή.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα την επισκεφθώ ξανα μεχρι να φύγει στις 16/11 (ανάλογα με τις δουλείες μου) και θα επιστρέψει στο τέλος του Νοέμβρη. Την συστήνω ανεπιφύλακτα γιατι είναι απο τις κορυφαίες κοπέλες στα ct(αν όχι η καλύτερη κατα την αποψή μου)

Η συνενόηση μαζί της γίνεται στα αγγλικά εκτός αν κάποιος γνωρίζει ρωσικα

Μια τελευταια κουβέντα: Margo i love you and i will be with you very soon

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 21, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Νοε 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
0
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού