Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 18 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
2η συναντηση με την συμπαθεστατη γιατρο. Την ειχα κλεισει πολλες μερες πριν και ημουν ο πρωτος πελατης σε αυτο το τουρ, οποτε ημουν πολυ αισιοδοξος γιατι θεωρουσα πως θα την εβρισκα ξεκουραστη κτλ.

Μετα απο το απαραιτητο βασανιστηριο στο μποτιλιαρισμα της Εθνικης Οδου απο Μεταμορφωση μεχρι Κηφισσο (θα μπορουσε να συστηνεται ως φαρμακο εναντιον του πριαπισμου) φτανω οριακα στο γνωστο hotelιον.

Ενα γιατρο για τη γιατρο παιδια. Η καημενουλα εχει εναν απιστευτο νευροπονο στο αριστερο ποδι (αναλγητικα, αλοιφες κτλ) και την βλεπω για ταλαιπωριες (μαγνητικη ισως και εγχειρηση αν δεν της περασει συντομα) οταν επιστρεψει πισω. Το θεμα ειναι ομως οτι παρολο το εντονο προβλημα της σκιστηκε να με ευχαριστησει και αυτος ειναι ο κυριος λογος που ξαναγραφω review γι΄ αυτην. Ο,τι δεν εκανε στην προηγουμενη συναντηση (που ουτως ή αλλως ηταν πολυ καλη) το εκανε τωρα διχως καν να το ζητησω. Υπεροχα φιλια, υγρο και δυνατο στοματικο με CIM, 69. Και εγω βεβαια σεβομενος την κατασταση της δεν την πολυζορισα και κατεθεσα -μονο- δις σε οσο το δυνατον εργονομικοτερες στασεις.

Μετα κουβεντουλα κτλ. Αν και ειναι πολυ γλυκια (αυτο ειναι το ατου της) την "ψιλοαπομυθοποιησα" εμφανισιακα και δεν θα την ξαναδω. Σιγουρα ομως "την ιδρωνει την μπαλακλαβα" και ειναι μια πολυ καλη VFM προταση.

Thank you sweet doctress, I really wish you the best. Χαμόγελο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
270
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
228
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού