Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Συνάντησα τη κοπέλα για δεύτερη φορά ύστερα από 6 μήνες και οι εντυπώσεις μου είναι καλύτερες και από την πρώτη φορά . Η κοπέλα είναι πολύ φιλική και γλυκιά, με θυμήθηκε αμέσως με ένα πλατύ χαμόγελο και ένα φιλί πολύ ηδονικό. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την υποδοχή έκανε ότι μπορούσε για να με ευχαριστήσει με επαγγελματική συνέπεια αλλά σε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα που σε ξεγελούσε νομίζοντας ότι είσαι με τη γκόμενά σου.
Όσο αφορά την εμφάνισή της είναι ένα γλυκό κορίτσι με καμπύλες, το σώμα της δεν είναι μοντέλου άλλα το σώμα της κοπέλας που περνάει από δίπλα σου, γυρίζεις να τη κοιτάξεις από πάνω ως κάτω και θέλεις να τη γαμήσεις. Μοιάζει με Ελληνίδα θα έλεγα χωρίς αυτό βέβαια να το λέω υποτιμητικά.
Η άποψη μου είναι ότι είναι ένα πεντακάθαρο κορίτσι που προσπαθεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά της, δεν είναι θεογκόμενα άλλα αυτό δεν χάλασε καθόλου τη βραδιά μου, πέρασα τέλεια μαζί της και έφυγα ικανοποιημένος.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
23 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
130
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Σεπτεμβρίου, 2015
συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις!!σιγουρα τα χαρακτηριστικατης ειναι μεσογειακα!το μονο που προδιδει βορειοανατολικη καταγωγη ειναι τα ελαφρως σχιστα ματακια της!την ρωσικη επικεφαλιδα την εβαλα απο θεμα σερβις κ νοωτροπιας!!Καπέλο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1