Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Όπως λέει ο τίτλος. Ο nikiforos έχει δίκιο. Η κοπέλα δεν το έχει. Ευγενική μεν, καθαρή μεν, αλλά παίδες ούτε κορμάρα έχει και το πρόσωπό της είναι μάλλον αδιάφορο. Έχει κάνει ζημιά στα χείλη της με τις μαλακίες που κάνουν όλες και τα φουσκώνουν και τώρα που είναι αφούσκωτα φαίνονται χάλια. Δεν ξέρω επίσης που οφείλεται αυτό το σημάδι που αστράφτει στο δόντι της, εάν είναι κανένα καινούργιο κόλπο των κοριτσιών και αποτελεί μαγκιά, εγώ πάντως το έβλεπα και σκεφτόμουν τον ταμτάκο να μου απαντάει "καρπούζια" στην ερώτηση εάν "πατάτε". Το σώμα της είναι πολύ ελληνικό, σε όσους αρέσει οκ, όσοι προτιμάτε σώματα και όχι πατώματα θα φύγετε μάλλον απογοητευμένοι. Μικρό βυζί, μεγάλος και χαμηλός κώλος, ψωμάκια η εικόνα. Κουρασμένη την είδα (τόσο κίνηση πια?), χαλαρή στον αγώνα και σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι μετά από κανέναν μήνα δεν θα την θυμάμαι καν. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα θα μου πείτε και συμφωνώ, απλά εάν με ρωτήσει κανένας φίλος για το εάν αξίζει να επενδύσει ή όχι σε αυτή, θα του έλεγα να πάει καλύτερα για ψάρεμα και ότι η κοπέλα δεν έχει απολύτως καμία σχέση σε εμφάνιση με αυτό που περιμένει κανείς από ρωσίδια. PS1: Κάποιος πρέπει να της πει, ότι το να κλείνεις το μάτι με νόημα σε έναν άντρα, μπορεί να είναι ωραίο. Αν το κάνεις όμως κάθε 10 λεπτά, ο άντρας μπορεί και να νομίσει ότι έχεις κάποιο τικ ή ότι σου έχει καρφωθεί κάτι στο μάτι. PS2: Πολύ μιλάει η μικρή για τις παρέες της στην Ελλάδα, οπότε προσέχετε μερικοί. Ειδικά εσείς στην συμπρωτεύουσα που φιγουράρετε με τα ρολόγια σας κλπ στα κορίτσια. PS3: Χρειαζόμαστε Ρ20....enough με τις μετριότητες!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Jack Skellington
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
29 Ιαν 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
242
Likes:
22.249
Πόντοι:
31.628
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, jimy.m.

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
(Updated: 22 Σεπτεμβρίου, 2015) 22 Σεπτεμβρίου, 2015
Thanks Jack! Μ' έσωσες. Ματάκι
22 Σεπτεμβρίου, 2015
να ξεκινησω λεγοντας οτι κ η δικησου κριτηκη κ του νικηφορου ειναι απολυτα σεβαστες!κ ενοειται οτι κανενας δεν μπορει να εγκιηθει σε καποιον αλλον οτι θα περασει αψογα με καπιο κοριτσι!γιατι οι παραγοντες που πεζουν ειναι παρα πολοι!!κ για το σερβις οκ δεν γνωριζες οκ!!στις φωτο που εβαλα δεν ειδες αυτο το σωμα που δεν σου αρεσε?κ επιδει αρεσει σε εμενα δεν σημενει οτι πρεπει να αρεσει κ σε εσενα!!αλλα ακομα καλυτερα οταν ειδες αυτο το σωμα που δεν σου αρεσε απο κοντα,γιατι δεν εφυγες?κ ενα τελευταιο ετσι για την ιστορια!!η συγκεκριμενη εχει 5 αριστες κριτικες στην ιταλια,δυο στο βελγιο κ 3 στο λονδινο,κ καμια κακη!!ασχετοι ολοι αυτοι?συμφωνω ασχετοι!!κ στην ελλαδα εχει 10!!8 αριστες κ δυο κακες!!τωρα για τις φωτο που λες παραπλανητικες κ τα χειλει που τα λες φκιαγμενα!!δεν το συζηταω!!κανεις μεγαλο λαθος!!αυτα τα ολιγα απο εμενα!!
23 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γερο-μύστης
(Updated: 23 Σεπτεμβρίου, 2015) 23 Σεπτεμβρίου, 2015
Αρκετά αυστηρός σε όλες σου τις κριτικές που ανέβηκαν σήμερα...τη συγκεκριμένη όμως νομίζω ότι την αδικείς αρκετά Χμμμ; Όπως και να έχει τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά.

Θα συμφωνήσω με τον Samiell Χαμόγελο Νομίζω ότι the truth for Ruth is this!

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4