Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Δωματιο στο κωλοχανειο που το λενε ξενοδοχειο, εκει στην κωλογειτονια της Μοναστηριου. Σε δωματιο που τελειωνει σε **8. Εμφανισιακα η κοπελα εχει πανεμορφο προσωπο, και ματαρες που σε κοιταει και λυωνεις. Στο σωμα τα χαλασαμε λιγο, οκ δεν μας αρεσει να ειναι χοντρες οι κοπελες, αλλα αυτη το εχει παρακανει και ειναι πλεον στα ορια της ανορεξιας. Οπου κι αν την πιασεις, κοκκαλα νιωθεις.

Τα Αγγλικα της ειναι σε σημειο τετοιο που να μπορεις να ανταλαξεις μια κουβεντα, αλλα δεν ειναι και το ατου της. Αν την ζορισετε, θα δυσκολευτει.

Ευγενεστατη και αριστα ντυμενη και περιποιημενη στην υποδοχη. Εχω απο πριν ειδοποιησει το γραφειο οτι θα αρχισω διερευνητικα με 1 ωρα ραντεβου (160 ευρω) και αναλογα πως παει, το παμε. Μπορει 2 ωρες (320 ευρω) μπορει 3 (400 ευρω), οσο παει.

Μετα το ντουζακι, βγαινω απο το μπανιο και (γκεισα κανονικη) με περιμενει στο κρεβατι οπου με το καλημερα μου αρχιζει ενα πολυ καλο και πολυ υγρο και παθιασμενο ακαποτο τσιμπουκι. Εχω νιωσει και καλυτερα τσιμπουκια, αλλα για να λεμε της αληθεια, προσπαθει, κι αν αφεθεις λιγο και ξεχαστεις, θα φυγει το πρωτο φλοκι. Ενω λοιππον ηδη ρουφαει κανα πενταλεπτο (εχει ξεχασει οτι αρχισαμε χωρις να την πληρωσω ακομη), της τηλεφωνει το γραφειο της, πεταγεται πανω, με παραταει κι αρχιζει να ανταλασει μηνυματα με το γραφειο της στο skype.

...εχω αρχισει να ξενερωνω, αφου με εχει αφησει με τη ψωλη εξω, σαλιωμενη κι αυτη να μιλαει με το γραφειο της.

"160 euro 1 hour" μου λεει, τρεχω ο μαλακας μεχρι εκει που πεταξα το παντελονι μου, βγαζω απο τη τσεπη 150 (3x50αρικα +

1x10αρικο) και τα αφηνω στο τραπεζι.

"noooo, my boss says 320 for 2 hrs" μου λεει! "ΟΚ καλα καλα κοπελα μου" της απαντω, οταν θα περασουμε στη 2η ωρα θα σου δωσω και τα υπολοιπα και την αφηνω να δει με (επιδεικτικο) τροπο το ματσο με τα 50αρικα που ειχα με τουλαχιστο 2000 μαζι μου αφηνωντας να εννοηθει πως αν το χειριστει σωστα και επιδειξει καλη διαγωγη, θα την αφησω να μου ροκανισει αρκετο μαρουλι.

"noooooo! please money now" μου λεει! "ΟΚ" της απαντω, ξανατρεχω μεχρι το παντελονι, βγαζω αλλα 150 eur (3x50αρικα) και τα αφηνω πλαι στα προηγουμενα, δηλαδη συνολικα 310 ευρω.

"noooooo, my boss say 320 eur. i have contract!" μου απαντα με παραπονο.

"Ακου" της λεω. "Παρε αλλο ενα 50αρικο (συνολικα 360 δηλαδη) και δωσε μου ρεστα 40 για να πατσισουμε τα 320 που τοσο επιμονα ζηταει το κωλογραφειο σου εδω και τωρα.

...και ακριβως εκει, μου απανταει το απιστευτο...

"you must get dress, go down to kiosk shop, make change money and come up to room again to pay me exact money"

OK, αυτο ηταν, ανεβαζω βρακι και παντελονι, φοραω παπουτσια και πουκαμισο, αρπαζω ΟΛΑ τα λεφτα απο το τραπεζι (και τα 350) και της αφηνω εντελως χαριστικα για να μην κλαει 10 ευρω επειδη τοσο θεωρω οτι αξιζε το 5λεπτο ακαποτο τσιμπουκι που μου εκανε, για το οποιο ομολογω οτι προσπαθησε με αρκετη μαεστρια.

Φευγοντας, κλεινω δυνατα την πορτα και την ακουω να λεει "i am sorry" αλλα ετσι που μου τα ειχε κανει νταουλια, δεν υπηρχε περιπτωση να καθισω.

Στο δια ταυτα! Η κοπελα εχει πανεμορφο προσωπο, αλλα σωμα "δεν" εκτος κι αν καποιος την βρισκει με αποστεωμενεσ που οπου κι αν πιασεις συναντας κοκαλα.

Η συμπεριφορα του γραφειου και η πιεση που ασκησε στην κοπελα ειναι απαραδεκτη και τους πρεπει μαζικο εμπαργκο για να βαλουν μυαλο. Προκειται για χαρακτηριστικη περιπτωση απληστιας που ενω θα μπορουσαν να με "δαγκωσουν" και να πω κι ευχαριστω, ενω θα μπορουσα φευγοντας να εχω αφησει στο δωματιο τουλαχιστο μια 500αρου, το γραφειο επεμενε για το 10αρικο που φοβοταν μην τυχον και χασουν.

Ανεβασα την κριτικη και στο EN απο το οποιο μπορει και να την σβησουν αν καταλαβουν οτι δεν τα λεω οπως τους αρεσει, αλλα αν εχουν τσιπ ακαι αντερα, θα την αφησουν εκει, αφου ξερουν πολυ καλα πως ειναι 100& αληθινη

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Κόστος συνάντησης
10
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
P
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Αυγούστου, 2015
από βυζί τι λέει η γκόμενα; σε φάση Μιρέλας ή πιο μικρό;
16 Αυγούστου, 2015
Τί ήττα ήταν αυτή που έφαγες ρε φίλε! Και ψύχραιμο σε βρίσκω.
Κατάμαυρο στους γελοίους!
17 Αυγούστου, 2015
τυπε κ πολυ τους ανεχτηκες!!Money Mouthειμουν σιγουρος απο τις φωτο οτι ειναι κοκαλο το κοριτσι γιαυτο κ δεν πηρα τοσο καιρο!κ οντως δικαιοθηκα γιατι πραγματικα δεν τις μπορω τις πολυ αδυνατες με τιποτα!!!Ματάκι
17 Αυγούστου, 2015
Μια χαρα τα βαζεις με το γραφειο και οχι με την κοπελα!!!απλα να ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι εξυπνακηδες που αν δεν πληρωσουν στην αρχη μετα βρισκουν 100 δικαιολογιες και εξαφανιζονται!
17 Αυγούστου, 2015
Προσκύνημα
17 Αυγούστου, 2015
respect...Καπέλο
17 Αυγούστου, 2015
Το γραφείο είναι μια χαρά. Τα "θα κάτσω μια ώρα και αναλόγως μπορεί και 2 μπορεί και 3" δεν παίζουν σε γραφεία. Το γραφείο είναι για να κλείνει πελάτες κάθε ώρα και δεν έχει δυνατότητα για επιλογές. Γαμήσου
17 Αυγούστου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@ prokopis_proikismenos,

Ολη τη μερα η Taya βαρουσε μυγες και ημουν ο μοναδικος πελατης, οποτε ισως θα επρεπε να ειναι πιο εξυπνοι στο πως θα μου πασαρουν τις υπηρεσιες που πουλανε. Επιπλεον, δεν γνωριζω τι κανεις εσυ, εγω ομως θελω τα λεφτα μου να πιανουν τοπο. Εφοσον λοιπον εξαρχης συμφωνησα με το γραφειο οτι θα μεινω 2η, 3η κλπ ωρα μονο αν η κοπελα αξιζει, δεν ειχαν δικαιολογια.

Αυτο που συνεβη ηταν καθαρη απληστια. Ενω θα μπορουσαν ανετα να μου ρουφηξουν 400+ ευρω και να ειμαι κι ευχαριστημενος, αντια αυτου προτιμησαν να τσιτωσουν για 10 μολις ευρω, οσο δηλαδη 2 σουβλακια σχεδον.

Οταν εδωσα στα χερια της κοπελας περισσοτερα απο οσα ζητουσε και της ζητησα ρεστα που οφειλε να εχει διαθεσιμα να μου δωσει, μου ειπε (κατ' εντολη του πρακτορειου της που της μιλουσε απευθειας) να ντυθω (ενω ημασταν ηδη στη μεση της πιπας), να κεβω στο περιπτερο της γειτονιας, να κανω ψιλα, να ξανανεβω στο δωματιο και να συνεχισουμε απο εκει που το ειχαμε αφησει.

Αν εσυ, μπορεις να λειτουργησεις ετσι, σορρυ ρε φιλε εισαι μοναδικη περιπτωση παντος καιρου. Εγω ακομη κι αν μπορουσα, δεν θα το εκανα και να πληρωνα και απο πανω, επειδη το πρακτορειο της δεν ξερει πως να συμπεριφερθει.
P
philippnav
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8