Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Να ξεκινήσω λέγοντας ότι οι φωτογραφίες τη αδικούν πολύ μα πάρα πολύ. Γι αυτό και έβαλα ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς. Ψηλή 1.70+, Ματάρες, χειλάρες, ποδάρες, κωλαράκι απίστευτο που ροδίζει όμορφα από της μπάτσες που της έριξα, επιδερμίδα μωρού άκρως ερωτεύσιμη. Η κίνηση της ολόγυμνη στις μύτες των ποδιών της είναι υπέροχη και οι γάμπες της είναι πραγματικά πανέμορφες. Ουκράνα όπως μου δήλωσε αλλά μάλλον δεν είναι. θα έχει τους λόγους της να κρύβει την καταγωγή της φαίνεται. Πεντακάθαρη, επικοινωνιακή και πάντα χαμογελαστή. Να αναφέρω ότι ενώ το ραντεβού ήταν για 1 ώρα με κράτησε 1 μιση ώρα περίπου χωρίς επιπλέον χρέωση. Το πρακτορεία για μια ακόμα φορά εξαιρετικό και άμεσο στην επικοινωνία του μαζί μου, ζήτησα και μου άλλαξε 2 φορές την ώρα του ραντεβού χωρίς πρόβλημα.

Η Taya δεν προσπαθεί καθόλου να σου ροκανίσει τον χρόνο και με το που μπήκα μέσα και της ακούμπησα το δωράκι της με έστειλε για φρεσκάρισμα δίνοντας μου την σφραγισμένη πετσέτα που είχε ετοιμη επάνω στο κρεβάτι. Σημειολογικά και μόνο να αναφέρω ότι έχει το ίδιο δωμάτιο που είχε και η Barbi στο γνωστό ξενοδοχείο στον Νέο Κόσμο. Και με την Barbi τότε αλλά και με την Taya τώρα στο δωμάτιο γίνεται χαμός από λουλούδια και γλυκά ευγενικές προσφορές κοκκινιστών που προσμένουν έρωτες. Θα συνιστούσα σύνεση και προσοχή γιατί το συγκεκριμένο τεμάχιο έτσι και το αποφασίσει θα σας δαγκώσει μέχρι θανάτου.

Αγωνιστικά τώρα, πριν ακόμα ξεκινήσουμε είχα φτιαχτεί τρομερά και μόνο από της εμφάνιση. Ξεκινήσαμε με όμορφα φιλιά χωρίς γλώσσα στην αρχή τα οποία όμως στην συνέχεια έγιναν βαθυά υγρά γλωσσόφιλα. Υγραίνεται πάρα πολύ εύκολα δεν άφησε δαχτυλιάσματα όταν προσπάθησα και ενώ οι μικροί σπασμοί της έδειχνα να το ευχαριστιέται μου άφησε την αίσθηση ότι δεν θέλει να αφεθεί και να το ευχαριστηθεί μέχρι τέλους. Η πίπα της είναι καλή και με την καθοδήγηση μου την βελτίωσε και μου προσέφερε δόσεις deepthroat με αρκετό σάλιο και μικρούς πνιγμούς. Στις στάσεις δεν θα πάρει πρωτοβουλίες. Θα κάτσει όπου και όπως της πείτε. Αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς αλλά και εδώ ενώ γίνεται μούσκεμα δείχνει να σφίγγεται για να μην αφεθεί. Στα τέσσερα και στο cowgirl μου επέτρεψε μια μικρή πρωκτοσκόπηση. Δεν θα σας κοροιδέψει με ψεύτικους οργασμούς και κραυγές ευχαρίστησης αλλά όταν φτιαχτεί ειδικά στο ιεραποστολικό θα κλείσει τα μάτια θα γλύφει λάγνα το δάχτυλο της με την γλώσσα της και θα σας καρφώσει με αυτό το θανατηφόρο βλέμμα που ανασταίνει ακόμα και τον Λάζαρο. Πήγα προετοιμασμένος και φτιαγμένος για hard καταστάσεις αλλά η GFE εμπειρία που ειχα με την Taya με έκανε να φύγω από το δωμάτιο της με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης κα με την σκέψη πως σίγουρα θα ξαναπεράσω.

Να περάσετε καλά παίκτες και καλές διακοπές σε όσους θα φύγετε ή έχετε φύγει ήδη γιατί εμείς εδώ θα την βγάλουμε μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2015
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kostasm2005, Blizardeye

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Αυγούστου, 2015
Μπράβο που σου βγήκε καλή, κρίμα που λείπω Γλώσσα
10 Αυγούστου, 2015
Πολύ καλή η κριτική σου ! ΕύγεΚαπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2