Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η εμπειρια μου από ct πολύ περιορισμενη. Πριν λιγο καιρο η Jessica από glamourescorts η οποια με αφησε αφωνο (όπως και αρκετους αλλους, κρινοντας από τις κριτικες της) και τωρα η Margo η οποια ηταν ακομα καλυτερη. 2 στα 2, ελπιζω αλλα δεν νομιζω να συνεχιστει αυτό το σερι για πολυ.

Λοιπον η κοπελα είναι μια 25αρα από το Rostov-on-Don της Ρωσιας (αν καταλαβα καλα) φρεσκια καιμε θετικη ενεργεια, ψηλη γυρω στα 177εκ, σουπερ σεξυ σωμα (ελαχιστα χαλαρο, ισως λιγο gym να βοηθησει για το μελλον Καπέλο), καμπυλαρες, ποδαρες, υπεροχο κ*λο (δεν παιζει), 2αρι βυζακι, κοκκινα μαλλια (μαλλον βαμμενα, αλλα της δινουν κατι το ξεχωριστο οποτε καλη επιλογη), πολύ ομορφο προσωπο (όχι τοσο glamorous οσο στις φωτογραφιες της αλλα και χωρις make-up ομορφο ηταν), και κατι γαλαζιες ματαρες που όταν με κοιτουσαν ηθελα να χυσω εκεινη την στιγμη Γλώσσα (καλο αυτό, γιατι για αυτή την δουλεια πηγα).

Από συμμετοχη, η Margo σιγουρα θελει να σε ευχαριστησει και δεν το παιζει ντιβα. Χαδια σε ολο το σωμα με τριψιματα και δαγκωματα στις ρωγες, γλωσσα στα αυτια και στο λαιμο, πιπα απαλη σαν βελουδο αλλα και dt μεχρι τερμα, ολο το πακετο. Από την άλλη, εδειξε οτι ηθελε και αυτή να ευχαριστηθει και οι σπασμοι της όταν την εγλυφα (καθαροτατη και γλυκυτατη στα κατω διαμερισματα όπως και παντου αλλου αλλωστε) και όταν ημουν μεσα της ηταν η πιο αληθοφανης εμπειρια γυνακειου οργασμου που εχω από κυριες επι πληρωμη μεχρι τωρα (οκ, δεν ισχυριζομαι ότι εχω μεγαλο στατιστικο δειγμα οποτε κρατατε μικρο καλαθι). Στους δυο γυρους που χωρεσαν μεσα στην ωρα δοκιμασαμε doggy, ορθιο από πισω, κλασσικο με τα ποδια της στους ωμους μου, κλασσικο με τις πατουσες της στο στηθος μου (personal highlight 1), κουταλατο, και cow girl (personal highlight 2), και σε ολες τις στασεις αισθανομουν σαν να ειχα παρει experience enhancing drugs (που δεν ειχα). Καθαρο gfe από την αρχη μεχρι το τελος γιατι τετοια διαθεση ειχα, αλλα νομιζω ότι αν την παει καποιος προς pse θα ακολουθησει χωρις προβλημα.

Στο σοσιαλ ειχα φοβηθει λιγο πριν παω αν θα καταφερναμε να ανταλλαξουμε καμμια λεξη, αλλα αν και τα αγγλικα της είναι μαλλον φτωχα εχει αρκετη καλη διαθεση που αναπληρωνει τις γλωσσολογικες της ελλειψεις. Μην φανταστειτε βαθιες αναλυσεις της επερχομενης χρεωκοπιας, περισσοτερο διαλογοι του στυλ you very beautiful – thank you, you very big – thank you …, γενικα μια χαρα.

Υπαρχουν και καποια αρνητικα όπως τσιγγουνιες με τα γλωσσοφιλα (πολύ βαθια και ηδονικα αλλα με μετρο), προσπαθεια να αποθαρρυνει τα δαχτυλα κατω, και cim extra στα 50 ευρω (αυτό το ποσο είναι από υπερβολικο μεχρι και απαραδεκτο !), και το δωματιο που σιγουρα ειναι κατωτερο αυτων που βρισκεις σε ξενοδοχειο ημιδιαμονης. Σε άλλες συνθηκες μπορει να εδινα περισσοτερο σημασια στα αρνητικα. Σε αυτή την περιπτωση δεν ασχοληθηκα καθολου γιατι περνουσα τελεια και όπως ειμασταν.

Αυτά λοιπον από την Margo που εχει δουλεψει και σαν μοντελο όπως μου ειπε, και εμενα μου φανηκε σουπερ μωρο. Φευγει την Κυριακη και δεν σκοπευω κανω δευτερη συναντηση μεχρι τοτε, αλλα οταν γυρισει σιγουρα ! Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
JohnC
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
17
Likes:
475
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού