Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 24 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χαζεύοντας στο γνωστό site και έχοντας βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια έπεσε το μάτι μου στην συγκεκριμένη και για να είμαι ακριβής στην 3η φωτο της αριστερής στήλης. Αμάν λέω μέσα μου εάν αυτός ο κώλος είναι έτσι ας κάνω ένα κόπο. Γενικά τα citytourια τα έχω κόψει από χρόνια εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων μια και το επίπεδο έχει πέσει αρκετά σε σχέση με μια 5ετία πριν. Βλέπω τιμή στα 160 για μια ώρα και στέλνω μύνημα. Άμεση απάντηση και κλείνεται το ραντεβού.
Σε καμιά ωρίτσα φτάνω σε κεντρικό ξενοδοχείο της περιοχής των Αμπελοκήπων και μου έρχεται μύνημα με οδηγίες πώς να μπω στο ξενοδοχείο και το νούμερο στο δωμάτιο.
Φτάνω στο δωμάτιο και μου ανοίγει η Μαρία. Πρόκειτε για ρωσίς (από Σιβηρία αλλά κάτοικος Μόσχας δήλωσε) 29 ετών μελαχρινή με λίγο πιο σπασμένο πρόσωπο από τις φωτό, 2,5άρι στητό στήθος και ευτυχώς ο κώλος όπως στις φωτογραφίες. Με περίμενε με κορμάκι μαύρο που κατέληγε σε μαύρες καλτσες και γοβικό. Μαζί της η φίλη της Λίζα με την οποία μοιράζονται το δωμάτιο και όταν έχει πελάτη η μία η άλλη αλλάζει και φεύγει. Μου πρότειναν duo αλλά αρνήθηκα ευγενικά (εαν δείτε την Λίζα θα καταλάβετε Κεφάλι σε τοίχο!.

Αφού έφυγε η Λίζα μιλήσαμε λίγο, τα αγγλικά της είναι άριστα οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα συννενόησης. Ερχόταν από τουρ στο Μιλάνο και είναι η 1η της φορά στην Ελλάδα. Πάνω στην κουβέντα την γραπώνω και αρχίζει το χαμούρεμα και τα πρώτα γλωσσόφιλα. Θετική η ανταπόκριση της πράγμα που με έκανε πιο άνετο για το τί με περιμένει. Με είδε βέβαια ότι δεν σταματάω και μου λέει ευγενικά baby you want to take shower? and if you don't mind pay me. No problem της είπα και πήγα για μπανάκι. Βγαίνοντας πλήρώνω και ξεκινάει ο αγώνας από εκεί που σταματήσαμε. Στην πίπα μου τα χάλασε λίγο, χρησιμοποιεί πολύ το χέρι δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά ενώ είναι και μονότονη κάνει συνεχώς την ίδια κίνηση. Της τράβαγα το χέρι και έπαιζε αλλά και πάλι σε ρηχά νερά. Την γυρίζω για 69 με θέα την κωλάρα της και εκεί έδωσε ρέστα. Της αρέσει το γλύψιμο και στο δείχνει.ΓλώσσαΓλώσσα
Συνέχεια με εναλλαγή 3 στάσεων και 1η κατάθεση από την μεριά μου σε ιεραποστολική στάση με τα πόδια της στους ώμους μου. Μπανάκι, κουβεντούλα χαλάρωση μου είπε να μου κάνει μασάζ. Εκεί που χαλαρώναμε μου σκάει τηλέφωνο και πρέπει να την κάνω. Σιχτιρίζω και αρχίζω να ντύνομαι. No Μου λέει you have time. I know baby I have to go αλλά εν το μεταξύ μου έστησε τον κώλο της και ξαφνικά γυρίζει πέφτει στα γόνατα και ξεκινάει πίπα! Αυτή την φορά χωρίς χέρι και με βλέμα καυλιάρικο να με κοιτά στα μάτια. Δεν πάει να γαμηθεί το ραντεβού λέω. Αρχίζω να γδύνομαι ξανά την βουτάω την γυρίζω στα 4 και ξεκινάει σφυροκόπημαΚατσικογάμηςΚατσικογάμης Συνεχίσαμε έτσι για κάνα 5λεπτο σε διαφορές παραλλαγές του πισωκολητού και όταν κόντευα βγάζω το προφυλακτικό και της τα δίνω στο στόμα. Τα ρούφηξε όλα και διακριτικά τα απέθεσε στο μπάνιο.
Μπανάκι, φιλακι και δρόμο.
Σε γενικές γραμμές καλή, κινείται σε ρυθμούς gfe, δεν παίρνει πρωτοβουλία αλλά άμα αγριέψει κάπως το πράγμα έδειξε να ακολουθεί χωρίς αντίρρηση. Επίσης δεν κάνει anal (κρίμα το ωραίο κωλαράκι)!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2015
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Butts
Σπουδαίος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
1.684
Πόντοι:
3.137
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 anestis_38

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιουνίου, 2015
200 είναι για μια ώρα νομίζω...
12 Ιουνίου, 2015
Για πες για πες, έχουμε κανένα τηλ παίχτη μου; Στο inbox, thanks!
12 Ιουνίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όχι 160 το είχε και τόσο πλήρωσα. Από ότι είδα σήμερα το ανέβασε στα 200!Κεφάλι σε τοίχο!
12 Ιουνίου, 2015
Είπες δημόσια ότι έχει ωραίο κωλαράκι και ανέβηκε 40€ η ταρίφα!! Γλώσσα
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4