Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
H ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική. Επίσης,η βαθμολογία που έδωσα είναι λογω των περιορισμών του συστήματος, η σωστή κατ' εμε βαθμολογία θα ήταν:

Εμφάνιση (πρόσωπο)10
Εμφάνιση (σώμα)10
Γενική συμπεριφορά 5
Επικοινωνία 7
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή 6
Σχέση απόδοσης/τιμής 5

Ειλικρινά δεν ξέρω αν έμεινα ικανοποιημένος ή όχι από την Betty. H αλήθεια είναι ότι η κοπέλα είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ, και αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες είναι αυτό που παίρνεις. Κορμί εξαιρετικό με υπέροχη επιδερμίδα, αθλητική, αδύνατη, με τέλεια πράσινα μάτια, και πρόσωπο βγαλμένο από editorial μόδας, δε χορταίνεις να την κοιτάζεις. Η κοπέλα είναι πανέμορφη. Επίσης, τα βυζιά της είναι μέτριου μεγέθους μεν, αλλά αρκετά ωραία, νεανικά και στητά. Δεν είναι 21, όπως λέει (25 είναι στην πραγματικότητα), αλλά μοιάζει με πιπίνι και είναι πολύ φρέσκια γενικώς.
Στο σεξ, μέτρια πράγματα.
Όπως λέει ο φίλος στην προηγούμενη κριτική, με έβαλε και εμένα να κάτσω στην άκρη του κρεβατιού και έκανε ένα κάθισμα έξω απ'το κρεβάτι στα γόνατά της στο πάτωμα και τον πήρε στο στόμα της (μάλλον θα είναι στο μενού της!) και η αλήθεια είναι ότι η πίπα της είναι αρκετά καλή, με αρκετό γλείψιμο. Ρουφάει μπαλάκια, γλειφει τα χείλια της, γενικώς μάλλον δείχνει ότι της αρέσει η πίπα (ή ίσως προτιμάει να πιπώνει, παρά να γαμιέται! who knows?), ωστόσο χωρίς καμιά τρελή υπερβολή (ξεχάστε deepthroat, gagging κλπ).
Στο σεξ, ΔΕΝ παίρνει πρωτοβουλίες ούτε φαίνεται να το θέλει και ιδιαίτερα. Κάναμε ένα ιεραποστολικό, λίγο doggy και έχυσα μέσα της. Γενικώς ήταν σαν να γαμάω την κοπέλα μου. Μου έκανε εντύπωση ότι στο social time είναι αρκετά καλή, πράγμα που (μάλλον) επιβεβαιώνει τους προηγούμενους ότι ίσως αν πας για πολύωρο meeting να έχεις περισσότερα τυχερά, καθώς η κοπέλα το παίζει high class. Αν πάντως δώσει κάποιος 500+ ευρώ και δεν επιβάλει τη θέλησή του, τότε σίγουρα θα κλαίει τα λεφτά του.
Ως προς το value for money, στα 200/ώρα δεν είναι φτηνή επιλογή.
Αν πάντως κάποιος θέλει μια απόλυτη GFE με ένα κοριτσάκι και μπορεί να διαθέσει τα χρήματα αυτά, δεν θα το μετανιώσει, κυρίως λόγω της απίστευτης ομορφιάς της. Αν ψάχνετε για PSE, μακριά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 29, 2015
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
40
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού