Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.5 3 10
Γενική βαθμολογία
 
3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
3.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η συναντηση εγινε πριν περιπου ενα μηνα που ειχε επισκεφτει την Θεσσαλονικη. Κατα δηλωση της, πρωτη φορα στην Ελλαδα. Εγω δεν την θυμαμαι αλλα φορα, οποτε μπορει και να λεει αληθεια. Για πρωτη της φορα στην Ελλαδα, κακγ αρχη εκανε η μικρη. Δεν δειχνει να κατεχει τις αρετες της καλης πουτανοτουριστριας.

Μπαινοντας στο δωματιο της, αρχικα δεν την γνωρισα εχοντας υποψη τις φωτογραφιες που ειχα δει στο escortnews. Δεν ειμαι απο αυτους που γουσταρουν τις μπαμπατσικες, αλλα εδω ρε παιδια αυτη ηταν το αλλο ακρο. Η κοπελα ειναι σε πορεια ανορεξιας, πιασιματα μηδεν, βυζια μηδεν, Αγγλικα σχεδον μηδεν αφου μιλαει περισσοτερο με το χαμογελο αλλα δεν αρκει. Η πρωτη της κουβεντα money, και εμελε να ειναι η τελευταια της συναντησης αφου δεν ειχα σκοπο να πληρωσω για να γαμησω καποια που δεν ειχε ουτε καν τα στοιχειωδη για τα δικα μου προσωπικα γουστα.

Ειπα thank you, ανοιξα την πορτα και αντε γεια. Στα πολυ συν, η συμπεριφορα του πρακτορειου μετα την αποτυχημενη συναντηση και οι πολλες συγνωμες για να τα μπαλωσουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
A
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού