Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ξεκινάω από τα καλά που είναι και βασικά και αρκετά (+ΣΥΝ):

- Μουνάρα, μπουτάρες, κωλός πολύ καλός, φωτογραφίες αληθινές φουλ (απορώ με τους πιο κάτω σερλοκάδες, τι θέλατε σέλφι χτεσινές να ανεβάσει στο news?) και κυρίως βυζί που δεν μπορούσα να σταματήσω να το ζουλάω.

-Ψηλή, καθαρή, Δουλευταρού, και ναζιάρα, χωρίς πολύ στημένο social, ζήτησα ντύσιμο sport και το έκανε τέλειο με space κολάν, ζήτησα GFE και το προσέφερε και χαμόγελα και φυσίματα αέρος στο ιδρωμένο μου κορμί αφού ολοκλήρωσα μέσα στην ολοστρόγγυλη κωλάρα της...Αφησε και τα χαμηλά καλτσάκια τα ροζ πάνω στα πόδια της καθώς πίπωνε και έδωσε ωραία λεπτομέρεια στη φάση.

-Στα συν ότι μου έκανε μασαζ και μετά μου ζήτησε να της κάνω, αυτό ενίσχυσε πολύ το GFE που ψάχνω και επίσης υπήρχε καθ' όλη τη διάρκεια μια μουσικούλα χαλαρωτική από το ipad της, που δεν θυμιζε μασατζίδικο αλλά ήταν ψαγμένη τύπου ambient lounge κι έτσι..όπως όταν γαμάς φοιτήτρια που ασχολείται με γιόγκα, κάνει διαλογισμό κλπ..καλό.

Επειδή όμως έδωσα σχεδόν το ήμισυ του βασικού μισθού της Ελλάδος, δλδ 200,00 ευρώ για 60 λεπτά υπηρεσιών, ας πούμε και μερικά αρνητικά κομοδινίστικα που της στερούν το "ΔΕΚΑΡΙ"(-ΠΛΗΝ):

-Πρώτη ερώτηση της στα 30 sec "welcome baby, how are you?", δεύτερη ερώτησή της στα 40 sec "do you want extra?"..Τρώγωντας έρχεται η όρεξη κοπελιά..Χαλάρωνε επομένως, ακόμη δεν ήρθα να ανοίξω λογαριασμό στην τράπεζα και πουλάς το ασφαλιστικό πρόγραμμα συνδεδεμένο με επιτόκια αμοιβαίων..

-Σκουλαρίκι στο στόμα (το κατάλαβα στο oral,εμένα προσωπικά στο πουτσοκέφαλο με ενόχλησε, αν και ενίσχυσε τη GFE φάση φοιτήτρια γιόγκα αναρχία ξέρω γω, την τσίμπισα σε ροκόμπαρο κλπ).

-Χρήση gel με το καλημέρα, με το που τέλειωσε την πίπα...ναι δε λέω, δεν είχε σφουγγάρια και μπομπ κλπ, αλλά μου κατέστρεψε το GFE..Ας ζητούσε να της βάλω δάχτυλο, ας πούμε. Έρωτα δεν κάνουμε;Χαμόγελο Μηχανές είμαστε;Χμμμ;

-Μπήκα μέσα ..:28 και στις ...:22 χτύπησε ξυπνητήρι "Time's up". Αυτή είναι μια μαλακία που πρέπει να τελειώνει. Δλδ, άμα κάτσω ακόμη τρία ή πέντε λεπτά θα χαθεί ο κόσμος; Πως θα γράψω διθυρράμβους εγώ τώρα; Επαγγελματισμός ναι, μη βαράτε. Αλλά η τύπισα υπολόγισε προφανώς και 6 λεπτά το last shower μου και το dress up μου.

Συνολικά: Πολύ καλή εμφάνιση, δεν κοροιδεύει, τα δουλεύει τα λεφτά, αλλά με το πουσάρισμα για extras και το ξυπνητήρι δεν τρελλάθηκα..Οχι αυτό που λέμε "αποκάλυψη" ή Value for Money...Peace τυπάρες, να γαμάτε συνεχώς.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
31 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
465
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού