Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 74 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνια παντα ενδεικτικη.

Ο τυπος που απανταει στο τηλεφωνο ειναι πολυ helpful και μου κανονισε το rendez-vous στο τσακ-μπαμ, στο "φοβερ1ο" ξενοδοχειο που κανει incall (το κλασσικο πισω απο το Ωνασειο Χμμμ;).
Αρχικα θα ηθελα να σχολιασω αυτο. Ουσιαστικα αν η ωρα της ειναι 200, η ιδια πληρωνει καποιο ποσο στο ξενοδοχειο το 3ωρο. Πραγμα που δεν εχω καταλαβει αν συμφερει αυτην και το πρακτορειο αλλα δεν με απασχολει κιολας. Αυτο που θελω να τονισω παντως ειναι οτι αν ζητησετε outcall στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειστε καθυστερημενοι Σπασίκλας.

Παμε παρακατω.

Χτυπαω την πορτα και μου ανοιγει μια οχι και τοσο ομορφη κοπελα, τουλαχιστον στο προσωπο; αλλα σκεφτομαι οτι αφου ολοι εχουν μεινει ικανοποιημενοι θα περασω.

Απο εμφανιση, ειναι μαλλον γυρω στα πρωτα -αντα, δεν ειμαι κι 100% σιγουρος αλλα εκει την κοβω. Το προσωπο της ειναι απλα κανονικο με ομορφα ματια και τιποτα αλλο το ιδιαιτερο. Απο σωμα, εχει ενα οντως πολυ ωραιο βυζι, σχετικα μικρο αλλα στητο, απο τα πιο ωραια που εχω δει. Χωρις να ειναι κατι φοβερο το σωμα της, δεν ειχε ατελειες και ο κωλος της ηταν εκει που επρεπε. Ολα okay δηλαδη, παμε στο παρασυνθημα.

Δεν θυμαμαι απο ποια χωρα μου ειπε οτι ειναι, οχι οτι με πολυνοιαζει γενικα, αλλα μιλαει (και διαβαζει) ελληνικα σε καλο επιπεδο, και οτι δεν θυμαται το λεει στα αγγλικα. Ειναι κλειστη στην αρχη, αλλα αν εισαι ευχαριστος τυπος (ειμαι ο πουστης πολυ ευχαριστος!) και καθαρος, ανοιγει και γινεται πιο κοινωνικη. Καλα, δεν γινεται σαν αλλες που ειναι σαν να εχουν κανει κοκα αλλα μπορεις να επικοινωνεις ευχαριστα.

Στα του αγωνα, η τυπισα ειναι πραγματικα σκλαβα. Τα κανει ολα, τα κανει ακουραστα και αδιαμαρτυρητα. Φιλαει ωραια, γλυφει ωραια, γαμιεται ωραια. Μου ελεγε οτι της αρεσουν τα χαστουκια (στον κωλο παντα ε; Τον νου σας!) και οτι εχει ανακαλυψει τι της αρεσει και τα ορια της μεσα απο αυτο το επαγγελμα.
Εδωσα οσο μπορουσα και αυτη δεν μασουσε με τιποτα. Επισης φαινεται να περναει καλα, και να προσπαθει να περασει κι αυτη καλα ταυτοχρονα.

Κωλο δεν πηρα, αν και φανταζομαι θα αντεχε κι εκει.

Εν κατακλειδι (πο, τι γραφω ο ρητορας;), δεν ξερω αν αξιζει τα 200 αν και τεινω οτι τα αξιζει. Κατα την γνωμη μου ενω οι υπηρεσιες ειναι πολυ καλες, η εμφανιση δεν ειναι επιπεδου ct.

Α, και κατι αλλο, αυτο το υποτακτικο που εχει, αλλους θα τους καβλωσει πολυ και αλλους θα τους ξενερωσει καπως. Δεν ειναι υποτακτικη με την εννοια οτι ολες τις πρωτοβουλιες τις εχεις εσυ, αλλα οτι σε αφηνει να γαμας στα ακρα.

Αυτα απο μενα, καλη συνεχεια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 15, 2015
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.926
Πόντοι:
1.416
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, doc_lin

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιανουαρίου, 2015
Σταθερη αξια! Ωραιες αναμνησεις. Μπραβο της!
23 Ιανουαρίου, 2015
Αξιζει να παρεις κωλο ειναι το ατου της Γλώσσα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2