Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 6 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατ'αρχήν η κοπέλα είναι όντως ψηλή - είναι επίσης περισσότερο εντυπωσιακή παρά όμορφη άν γίνομαι αντιληπτός (πάντως εννοείται ότι είναι γκόμενα που σίγουρα τραβάει την προσοχή!). Φυσικό βυζί, piercing σε αφαλό και γλώσσα, αρκετά έκφυλο βλέμμα στα πολύ όμορφα μάτια της, σε προετοιμάζει για τρελλές φάσεις αλλά τελικά κάτι λείπει!

Τί εννοώ... πίπα μέτρια, χωρίς να τον παίρνει πολύ βαθιά, αλλά πάντως φιλότιμη, γαμήσι αρκετά καλό αλλά μάλλον με το μυαλό της κάπου αλλού - όχι πως οι άλλες τρελλαίνονται πάντα αλλά έχουμε δει και καλύτερες ηθοποιούς ;) ή τέλος πάντων πιο "συγκεντρωμένες" στο θέμα!!! Κρατάω μια επιφύλαξη διότι μου είπε από μόνη της ότι είχε ένα θεματάκι με λεφτά που έστειλε στο πρακτορείο και δεν έφτασαν λόγω κάποιου λαθους στο ανταλλακτήριο και βιαζόταν να πάει να το διορθώσει (την πίστεψα γιατί καθώς ντυνόμουν έβαζε κι αυτή το τζηνάκι της για να βγει πριν το επόμενο ραντεβού) - ίσως αυτά να σκεφτόταν το κορίτσι. Δεν ήταν κακή σε καμιά περίπτωση, και ευγενέστατη επίσης, οπότε δεν χάνει και τα λεφτά του κανείς αλλά...

Α, και να πω ότι το πρακτορείο ήταν πολύ σωστό στην επικοινωνία αλλά το ξενοδοχείο ήταν μεγάλη μαλακία (αφού όμως είναι fully booked συνέχεια έτσι κι αλλιώς, δεν έχει λόγο ο γαμοagent της να κλείσει και κανένα καλύτερο!!!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού