Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αποφασιζω να γραψω αυτη την κριτικη καθως για μενα ενας κυκλος ολοκληρωνεται με το συγκεκριμενο CT
Δεν ετυχε να γραψω γι αυτη στο παρελθον, ομως πιστευω πως με οσα θα παραθεσω θα ειμαι αντικειμενικος στο μετρο που κατι τετοιο δυναται να γινει, καθως το ιστορικο μου μαζι της ειναι καπως περιπλοκο. Δεν θα πλατιάσω με ιστοριες που σιγουρα δεν αφορουν αλλους εκτος απο εμενα κι αυτη. Ωστοσο καποια σημεια ειναι αξια αναφορας..
Με την κοσμογυρισμενη 'Α-(vasi)lisa γνωριστηκαμε καπου στο 2009 οταν πλασαριζοταν ακομα μεσω του γκρικ εσκορτς λιγο πριν γινει ανεξαρτητη. Η γνωριμια μας εγινε στο δρομο, τυχαια, οπως γνωριζεις καποια μια ωραια ημερα, εκει που δεν το περιμενεις με μια αφορμη να δινει το εναυσμα για κουβεντα καπου κοντα στην Πανεπιστημιου. Ανταλλαξαμε τηλεφωνα, βγηκαμε για φαγητο οπου και επεσαν ολες οι αποκαλυψεις σχετικα με την δουλεια της και την πειρα της στο χωρο.
Δεν ξαφνιαστηκα. Ξεχωριστη τοτε σ ενα πουά μακρυ φορεμα, μια κουκλα προκαλουσε τα αντρικα βλεμματα στο περασμα της.
Καπου εδω για να μην μακρυγορω δεν κρυβω πως μπηκα κατευθειαν στο θεμα μετα απο τις αποκαλυψεις της και ζητησα αμεσα συναντηση μαζι της. Εκεινη την εποχη υπηρξε χημεια μεταξυ μας σε βαθμο που πλεον οι συναντησεις μας γινονταν πιο τακτικες και δεν περιλαμβαναν μονο σεξ. Το σεξ απο καποια στιγμη κι επειτα ηταν καθαρα πρωτοβουλια δικη της γιατι η ιδια το ηθελε. Πεντακαθαρη, ειδικη στο να δημιουργει ατμοσφαιρα στο δωματιο τα εδινε ολα. Κορυφαιο στοματικο, βαθυ, με πνιγμους, κλαμα και απειρο σαλιο. Ενεργητικη κατα τη διαρκεια της πραξης με πολλα ανεβαςματα στις στροφες κι ακουραστη..ιδρωτας ποταμι για ωρες και ωρες.
Συνειδητοποιημενη πουτανα με επικοινωνιακο χαρισμα και χαμογελο που για καποιον που δεν ειναι της πιατσας μπορει να αποβει μοιραιο.. Εγιναν πολλα και η ιστορια μου μαζι της μετα απο πολλες επισκεψεις της στη χωρα μας, αρχισε να παιρνει ολοενα και πιο παραξενη τροπη. Καπου εκει καταλαβα οτι επρεπε να βαλω φρενο, να εξαφανιστω και να κανω οτι περναει απ το χερι μου για να μην εχει η ιδια προσβαση σ εμενα. Ημουν γελασμενος..
Παραξενη η ζωη..σ ενα απ τα ταξιδια μου κι ενω περιμενα να επιβιβαστω σε αεροπλανο για να επιστρεψω στην Αθηνα τσουυυπ διπλα μου στη σειρα..τυχαιο;τυχαιο..οπως τυχαιο ηταν να συναντηθουμε παλι τυχαια στη Ρωσικη πρωτευουσα εξω απο μια τραπεζα, εγω περιμενα, αυτη εβγαινε..(σε μια πολη 15εκατομυριων κατοικων να δεις ανθρωπο που γνωριςες σε αλλη χωρα, τη χώρα σου..) Οι σχεσεις μας παγωσαν για τους λογους που εμεις ξερουμε για καποια χρονια και εχτες αποφασισα, με αλλο αριθμο, να κλεισω συναντηση στο χωρο της..ημουν σιγουρος πως αν επιχειρουσα ως υποφαινομενος θα εισεπρατα την αρνηση της, ξεροκεφαλο πλασμα..
Ο χρονος πραγματικα δεν περναει απο πανω της..γλυκια οπως παντα παρόλη την παγωμαρα της επιβεβαιωσε οτι στο χωρο ακομα και τα αισθηματα δυσκολα χαλινευονται αλλα οταν αυτο γινεται αντιληπτο, ενα γρηγορο reset πρεπει να μας επαναφερει στην πραγματικοτητα. Εκτελειται μια αποστολη, συνηθως βγαινει στην πλειοψηφια των περιπτωσεων εκτος χρονοδιαγραμματος ομως εκτελειται πιστα απ ολα τα εργαζομενα κοριτσια..να το θυμαστε οι νεοι στο χωρο τουλαχιστον..
Αφου αστειευτηκαμε με τα παλια περασαμε 1,5h κάνοντας σεξ διχως αυριο.
Το ξεραμε κι οι δυο πως ηταν η τελευταια φορα, κι οσο κι αν δημιουργουσε ενα κενό και μονο η σκεψη πως δεν θα ζηςουμε ξανα οςα ζηςαμε μαζι, η τελευταια ματιά πριν κλεισει η πορτα πισω μου μας προδωσε και τους δυο..
Την προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιους επιζητουν μια καθαρα επαγγελματικη συμπεριφορα απο ενα call girl, για οσους θελουν να πειραματιστουν μαζι της καθως ειναι ανοιχτη τοσο σε ομαδικα παιχνιδια αλλα και σε μια ποικιλια δραςεων ενταςεων και απολαυςεων με επιμερους βοηθηματα....
Ιδανικη για οσους εχουν το απωθημενο και θελουν να ζησουν την εμπειρια ενος προ κοριτσιου απ το Πσκοβ της Ρωσιας που παρα τα χρονακια της πλεον 30+ δεν ξεχναει την τεχνη της..το αντιθετο μαλιστα..

Υ.Γ 1 πολυ καλυτερη με τα μαλλια της ισια..
Υ.Γ2 god save the queen and Jack

Love
Claudia Zarubina

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 12, 2015
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Moscowita
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
30 Απρ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
1.244
Πόντοι:
386
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, john100, Annapurna και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2015
Φιλε, κυκλοφορησε το!

Ποια Λεντα Μαντα κ' αρχιδιες...
14 Ιανουαρίου, 2015
Ρώσε μου μόνο όσοι έχουν ζήσει ανάλογη εμπειρία είτε μικρότερη είτε μεγαλύτερη μπορούν να σε καταλάβουν.
Εγώ σε καταλαβαίνω. Κουλ
review reaction 1 Constantinos27
14 Ιανουαρίου, 2015
Yes Nick! Σπασίκλας
14 Ιανουαρίου, 2015
Kosamf μη σκεφτεις οτι δε μου χει περασει απ το μυαλο. Οχι ομως σε επιπεδο κολληματος με την γκομενα αλλα περισσοτερο για το γουστο να καταρριφθουν καποιοι μυθοι μια ωρα νωριτερα..
14 Ιανουαρίου, 2015
Αν καταλαβα καλα τυπε το θεμα αρχισε και πηγαινε σε γκομενικο επιπεδο σπανιο αλλα ΟΧΙ απιθανο κακος που εδωσες τερμα ας την κρατουσες καποιο καιρο να περνας καλα προσεχοντας παντα βεβαια και μετα αν βαριοσουν αντε γεια καλη φαση παντος να εξελιχθει ετσι με πουτανα
14 Ιανουαρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα οσο νομιζεις φιλε..για να κρατησεις τετοια σχεση οπως λες πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις..και για να τις κανεις πρεπει να εισαι ετοιμος. Εγω απλα δεν ημουν. Θεωρω μαλακια το να κανει καποιος σχεση με κοριτσι του χωρου..κακα τα ψεμματα ειναι αλλο πραγμα το να μοιραζεσαι τη ζωη σου με μια πουτανα οσο ανοιχτομυαλος και να σαι
14 Ιανουαρίου, 2015
Καλησπέρα. Θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνό της; Ευχαριστώ.
20 Ιανουαρίου, 2015
Η κριτική σου είναι από τις πολύ καλύτερες που έχω διαβάσει και σου λέω μπράβο γι'αυτά που έζησες, και πιθανώς γι'αυτά που θα ξαναζήσεις μαζί της.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν έχεις ή μπορέσεις να αποκτήσεις τις αντοχές που χρειάζεται, ΚΡΑΤΑ αυτή τη σχέση όσο αντέχεις. Σε καταλαβάινω απόλυτα, και θεωρώ ότι ΌΛΑ τα νόμιμα επαγγέλματα (και δεν μιλάω από φορολογικής απόψεως), είναι επαγγέλματα, και ο καλός επαγγελματίας - υπό προϋποθέσεις - φυσικά και μπορεί να είναι καλή σύντροφος! Φυσικά και είμαι ριζοσπάστης. Γιά σένα...respectΝαι!
21 Ιανουαρίου, 2015
Once in a lifetime! Απομένει να δει κάποιος αν το κόστος, που καλείται να πληρώσει, είναι διαχειρίσιμο. Δύναμη!!!
review reaction 1 Moscowita
21 Ιανουαρίου, 2015
Μια εξαιρετική κριτική με καθαρά ανθρώπινη προσέγγιση. Η διαχείριση του κόστους (οικονομικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό) όπως πολύ ορθά επεσήμανε ο αγαπητός Blizzardeye είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα. Η δημιουργία "δεσμών" με κορίτσια του επαγγέλματος, ειδικά με αυτά που χαρακτηρίζονται ως "πρώτης γραμμής" είναι σαν να προσπαθείς να χτίσεις μια πυραμίδα ανάποδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το οικοδόμημα θα καταρρεύσει.
review reaction 1 Constantinos27
24 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2 3