Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ελλείψει άλλων επιλογών και διαβάζοντας μόλις μία (και αυτή συγκρατημένη) κριτική για τη δεσποινίδα, δεν ήξερα τι να περιμένω...

Τελικά βρέθηκα αντιμέτωπος με μια γυναικάρα που μου φάνηκε πάνω από 1,80 (πρέπει να περπατούσε στις μύτες των ποδιών της ή το 1,76 που φαίνεται στην αγγελία είναι λάθος) και μοντελέ κορμί. Μέσα σε 60 λεπτά μου εμφάνισε πολλά διαφορετικά πρόσωπα, ανάλογα με τις δικές μου διαθέσεις. Από χάδια και φιλάκια σε gfe στιλ έως hard anal, deepthroat και παθιασμένα γλωσσόφιλα σε pse φάση. Εκλεισε με ένα αισθησιασκό body to body μασάζ με φιλιά σε όλο το σώμα, που έδειξε να το κατέχει. Στα μείον το ότι τα αγγλικά της είναι επαρκή μόνο για τις βασικές συνεννοήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν κατάλληλη για πιο μεγαλα σε διάρκεια ραντεβού.

Η συνεννόηση με το γραφείο ήταν εύκολη, ενώ η ίδια είχε βάλει timer οκτώ λεπτά πριν τη λήξη της ώρας για να με ενημερώσει. Ήταν όντως λίγο εκνευριστικό πάνω στις καύλες, αλλά από την άλλη με κάποιο τρόπο έπρεπε να το λήξουμε γιατί αλλιώς θα καθόμουν κανα δίωρο χωρίς να το καταλάβω. Τελικά μαζί με το ντουζ έφυγα στη 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου.

Επίσης, θεωρώ μεγάλο σφάλμα να παραποιούνται οι φωτογραφίες της για να δείχνουν ένα φουσκωμένο στήθος. Κρίμα γιατί ούτως ή άλλως πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα. Η γκόμενα είναι εντελώς άβυζη, οπότε κάποιους ίσως τους χαλάει αυτό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
249
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού