Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 5 10
Γενική βαθμολογία
 
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
ΛύπηΛύπηΛύπηΛύπη Παρόλο που οι κριτικές εδώ μέσα ήταν κακές, με επηρέασε ένας παπάρας που έγραψε καλά λόγια (ότι άλλαξε) στο escortnews (δεν έμοιαζε από τις κλασσικές στημένες κριτικές). Ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα μετρίου αναστήματος ουκρανάκι παντελώς ΑΒΑΦΟ και με σαγιονάρες. Εκεί έγινε το λάθος που δεν έκανα μεταβολή. Τίγκα στο τσιγ΄΄αρο το δωμάτιο. Μετά το ντους αυτή συνέχιζε να γράφει στο pc της. Αρχίζει μια ρηχή πίπα και της ζητάω 69. I dont like...μου λέει. I dont care....της λέω.... αφού γύρισε άρχισε...μη το ένα..μη το άλλο... Μην τα πολυλογώ έχει καλό σωματάκι και μεγάλα σιλικονάτα βυζόμπαλα... Τα χείλη κακοφτιαγμένα πρησμένα... τελείωσα 2 φορές στα 4 που ήταν μια στάση που είχα την πρωτοβουλία. Μακρυά συνάδελφοι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέγας
Εγγραφή:
9 Φεβ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
85
Likes:
765
Πόντοι:
3.980
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2014
φίλε φαντάζομαι να ήταν κανένα θεόμουνο πόσες φορές θα τελείωνες. Κατά τα άλλα έπρεπε να την στείλεις από κει που ήρθε, από τον Καύκασο δηλαδή. Κουλ
01 Δεκεμβρίου, 2014
ακουσε νικηφορακο!!καταρχην να μαθεις να σεβεσαι τους συμπεχτες!κ ειδικα συμπεχτες που εχουν χαλασει το κωλοτους για το αθλημα αυτο,κ που εχουν παει με τοσες κ τετοιες γυναικες που εσυ δεν της εχεις δει ουτε στα ονειρασου!!μετα κ εσυ εγραψες πολυ καλη κριτικη για annet κ τσιμπησα!αλα ο baby που την πηρε μου ειπε μακρια πολυ μπαζο!!πρεπει να βγει ο baby κ εγω κ να σε βριζουμε??δεν νομιζω!!εαν δεν ξερεις πρεπει να μαθεις οτι υπαρχουν κοριτσα οπως barby που οποιος κ να παει θα περασει αρκετα καλα!!κ υπαρχουν κ κοριτσα δυσκολα οπως betty,alison,dominick κ αλα πολα,που για να περασεις καλα θελουν τροπο κ χημεια!!εμενα προσωπικα αυτα μου αρεσουν πλεον κ αυτα κυνηγαω!!εαν προσεξεις τισ κριτικες μου κ σου κοβει λιγο!θα καταλαβεις οτι το εξιγω!!τωρα απο εμφανιση μη μας λες οτι ηγκομενα δεν λεει!!κ ας υποθεσουμε οτι για εσενα δεν λεει!γιατι δεν εγυγες κ της εριξες δυο??αρα τη γουσταρες!!απλα δεν σου εκανε τα κεφια!!η γιατι δεν ταιριαζετε η γιατι δεν ξερεις να συμπεριφερθεις σε δυσκολες γκομενες!!τωρα επιδει εισαι ετοιμος να πεις οτι αβανταρω το συγκεκριμενο γραφειο!κοιτα τις κριτικες μου κ στα δυομου προφιλ να δεις σε ποσες τα εχω χωσει!κ ποσες μου εχουν σβυσει!!το οτι ειμαι παπαρας το ξερω!αρχιπαπαρας θα σου πω εγω!!ελα να με δεις απο κοντα για να κατακαβεις τι σου λεω!!κ αν θελεις να εισαι μαγκας?παρε το τηλεφωνο μου απο τοn baby να μου τα πεις τηλεφωνικα αυτα!κ ακομα καλυτερα να συναντιθουμε κ face to face!!μαγκες απο οθονη??τσαμπα μαγκας!!!!περιμενω αγορακιμου!!!!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2