Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Συναντηση με τη δεσποινιδα σημερα σε γνωστο ξενοδοχειο στους στυλους του Ολυμπιου Διος.
Οπως μαρτυρα και ο τιτλος , μικρη περιπλανηση στα ενδοτερα μεχρι να βρεθει το δωματιο (λογω περιεργης διαρρυθμισης του εν λογω ξενοδοχειου για καποιον που πηγαινει για πρωτη φορα οπως εγω...). Αν δεν ακολουθησεις κατα γραμμα τις οδηγιες και δεν παρεις το σωστο ασανσερ μπορει να περιπλανιεσαι ασκοπα εφ'ορου ζωής..

Τεσπα.. Μετα απο δεκαλεπτη αναζητηση και εξηγησεις επι επεξηγησεων ανοιγει η πορτα και αποκαλυπτεται ο θησαυρος..
Η κοπελα ειναι ψηλη, απο σωμα οτι φαινεται στις φωτο, προσωπο οχι τοσο ωραιο με φοβερα ομως ματια και 2 τεραστιες τορπιλες . Λεω απο μεσα μου χαλαλι η περιπλανηση στους οροφους θα φαμε καλα..Γλώσσα (Για οσους γνωριζουν, η σωματικη της διαπλαση ειναι αντιστοιχη με αυτην της Μονικας της Σερβας απο τριγγετοαλυσιδα στο πιο σφιχτο και μαυρισμενο ομως-Αλογο δηλ. Γλώσσα)
Στο σοσιαλ ομιλει ικανοποιητικα την αγγλικη, και σπουδαζει για δασκαλα (εμενα δεν μου ειπε τιποτα για χορους και strip οπως στον απο κατω Χμμμ;)
Αφου τελειωσαμε με τις συστασεις , δοθηκε το παραβολο και καναμε μπανακι προχωρησαμε στο παρασυνθημα..
Δεν θα μπω σε πολλες λεπτομερειες οσον αφορα προκαταρτικα και πεολειχιες γιατι οπως θα διαπιστωσετε παρακατω ολα αυτα πανε περιπατο οταν το κυριως πιατο ειναι αγευστο και αοσμο σαν παγακι ενα πραγμα... Φιλακι με γλωσσα ξεχαστε το οπως και τη πληρη διεισδυση Θυμός (εκτος αν την εχετε καλαμακι οποτε με τις ευχες μου...Χαμόγελο Οσο για την πισω πορτα για εμενα αποκλειστηκε δια ροπαλου!
Η οποια διεισδυση γινει θα λαβει χωρα με αρκετα κυβικα γελης, σε μια σταση μονο( που τη βολευει καλυτερα για να ελεγχει το ρυθμο-ιεραποστολικη) και στην οποια μενει εντελως μα εντελως ακουνητη και αμιλητη (σαν καρυατιδα ενα πραγμα). Πρωτη φορα μου πεφτει 2 φορες σε 1 20λεπτο που κρατησε ο αγωνας και ειναι και θαυμα και το πως τελειωσα... Αν δεν την ειχα μπινελικωσει στη μεση της συνευρεσης οτι ηταν απαραδεκτη και δεν ζητουσα τα χρηματα πισω ακομα εκει θα ειμασταν... Ετσι ενω ο αγωνας συνεχιστηκε στο ιδιο μοτιβο (αγαλμα το αλογακι), τουλαχιστον μαζεψε τα χερακια της, με τα οποια σε κραταει σε αποσταση, και σταματησε τα μη ετσι, οχι εκει, ποναω εδω Κεφάλι σε τοίχο!
Για να μην πλατιαζουμε συστηνεται ανεπιφυλακτα σε νεκροφιλους, κολυμβητες (επιπλευσαμε στο τζελ), οσους μπορουν να τελειωσουν μονο με στοματικο(τη τεχνη της συνεντευξης τουλαχιστον την κατεχει) και οσους ανηκουν στην κατηγορια καλαμακι οπως ειπα παραπανω..
Οι υπολοιποι θα συναντησουν μια εντυπωσιακη κοπελα που ειναι σαν τα εκθεματα του μουσειου του Λουβρου .. κοιτας αλλα δεν ακουμπας!!

Αυτα απο εμενα και να πηδατε γερα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2014
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
6
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2014
Φίλε nkon διάβασα την κριτική σου και ομολογώ ότι με παραξένεψε λίγο. Είναι αλήθεια ότι το service της δεν λέει και πολλά πράγματα, αλλά με εμένα τουλάχιστον δεν εξελίχτηκε έτσι η συνάντηση. Φιλιά, πράγματι, δεν δέχεται αλλά δεν αναγράφεται στις υπηρεσίες η παροχή τους , ούτε και δάχτυλα εκτός από χάιδεμα εξωτερικά. Αλλά πίπα κάνει χωρίς προφυλακτικό και αρκετά καλή μάλιστα, γιατί φαίνεται ότι προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, τώρα δεν ξέρω γιατί σε εσένα έκανε με προφυλακτικό. Όσο για τις στάσεις που είπες κάναμε αρκετές και αν και πράγματι δεν βγάζει ούτε κιχ, σε βαθμό που σου φαίνεται περίεργο, επέτρεπε την πλήρη διείσδυση και κουνιόταν αρκετά και από μόνη της και δεν την έχω καλαμάκι, πίστεψε με. Γενικά συμφωνώ μαζί σου ότι πληρώνεις την εμφάνιση κυρίως , αλλά δεν νομίζω ότι είναι τόσο χάλια σαν εμπειρία. Τώρα αν ήταν stripper ή όχι δεν ξέρω, πάντως εμένα μου είπε ότι είχε δουλέψει πιο παλιά και μετά σαν call girl στο Amsterdam. Το σχόλιο το έγραψα εντελώς φιλικά για να μην παρεξηγούμαστε.
(Updated: 22 Νοεμβρίου, 2014) 22 Νοεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αγαπητέ Γιώργο, καμία απολύτως παρεξήγηση (δε θα παρεξηγούμεθα τώρα και για πουτάνεςΧαμόγελο). Πιστευώ πως σε σένα έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε μία διαφορετική χρονική στιγμή, για αυτό και εγώ την επισκεφθηκα διαβάζοντας τη κριτική σου. Τώρα μπορεί να ήταν στις μαύρες της ή στις μερες της (αίμα πάντως δεν είδα), εγώ να της έπεφτα πολύ μεγάλος ή άσχημος ή να συνέβησαν όλα τα παραπάνω, δεν το γνωρίζω. Και η κοπέλα όντως είναι πολύ ωραία (πιο γλυκιά απο τις φοτο) και όντως δε διαφημίζει φιλιά οπως αναφέρεις αλλά και αυτα που διαφημίζει είτε δε τα παρέχει (π.χ. anal) είτε τα παρέχει με πολύ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ (λιπαντικό σε βαθμό αηδίας-αισθανόμουν σαν γλειμμένο γατί ένα πράγμα..., αμίλητη, ανέκφραστη και με ενα διαρκές παράπονο ότι ποναει). Το μόνο αξιομνημόνευτο ήταν η πίπα της (όπως προείπα) το οποίο δεν δικαιολογεί με την καμία το κόστος των 150 ευρώ για τα οποία άλλες εν Ελλάδι συναδελφοί της, αντιστοιχης εμφάνισης, ιδρώνουν τη φανέλα για 1 ώρα.. Όσο για το αν ήταν στρίπερ ή δασκάλα ή αδελφή του ελέους δε γνωρίζω και ουδόλως με ενδιαφέρει. Άλλωστε δεν πιστεύω τίποτα από οτι μου λενε οι κοπέλες του χώρου, πόσο μάλλον η συγκεκριμένη, που αποφάσισε να μου πουλήσει φύκια για μεταξωτες κορδέλες.

Υ.Γ.1 Και αν όντως το μέγεθός μου ήταν το πρόβλημα στη συνεύρεσή μας θα μπορούσε αντί της οξυδερκούς παρατήρησης γιατί την εχω τόσο μεγάλη Μαλακία (επαναλαμβάνω είμαι απολύτως φυσιολογικός σε διαστάσεις) να είναι απλά ειλικρινής και να μην μου το παίζει άνετη και οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα προσπαθώντας να μου πουλήσει άλλη μισή ώρα...Θυμός
Αλλά δυστυχώς φταίω πρώτα εγώ που αντί να κανω μεταβολή με το που είδα μπαίνοντας το μωβ σωληναριο της DUREX φόρα παρτίδα στο κρεβάτι, έπεσα στην παγίδα του περιτυλίγματος και με ''έπεισα'' ότι όλα θα πάνε καλά...Κεφάλι σε τοίχο!

Υ.Γ.2 Συνοψίζοντας, η κοπέλα χρειάζεται να αλλαξει πολύ περισσότερα πράγματα απο το τατουαζ στο χέρι (που μου ειπε οτι δεν της αρεσει πια) εαν θελει να γίνει escort που είναι vfm.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2