Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 3 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Συνεννόηση με πρακτορείο άμεση και ακριβής. Ξενοδοχείο πολύ καλό και βολικό με υπόγειο διαθέσιμο parking.

Η κοπέλα όμως με απογοήτευσε διότι ναι μεν είναι αυτή που απεικονίζεται στις φωτογραφίες αλλά με πάρα πολύ, μα πάρα πολύ photoshop, κυρίως στο πρόσωπο.

Δηλαδή: Σώμα, ύψος και ηλικία περίπου όπως στις φωτογραφίες με λίγο πιο μικρά αλλά καλά στήθη, στο πρόσωπο όμως και ειδικά στην μύτη και στο σαγόνι οι επεμβάσεις του φωτογράφου είναι μεγάλες, στην πραγματικότητα αυτά είναι αρκετά ευμεγέθη με αποτέλεσμα να διαφέρει πολύ (σαν τελική εικόνα) από τις φωτογραφίες της.

Θα την χαρακτήριζα ως συμπαθητικό ασχημόπαπο, φανταστείτε την λοιπόν όπως στις φωτογραφίες με μεγάλη πεταχτή μύτη (με φακίδες), προεξέχον σαγόνι και μικρότερο στόμα και χείλη.

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες της ήλθε η δεύτερη απογοήτευση. Αν και καθαρή και ευγενική στην συμπεριφορά της δεν το κατέχει το άθλημα. Εντελώς ξενέρωτη και απαθής, δίχως ιδιαίτερη συμμετοχή και κέφι.

Στο στοματικό (αντίθετα με όσα αναγράφονται ως προσφερόμενες υπηρεσίες) χρησιμοποιεί προφυλακτικό (και φυσικά έτσι δεν έχει CIM) και το κάνει εντελώς μηχανικά. Στα υπόλοιπα είναι απλά διεκπεραιωτική και τουλάχιστον αδιάφορη.

Πρωκτικό προσφέρει χωρίς αντίρρηση και χωρίς επιπλέον χρέωση μα όταν της ζήτησα να βάλει λιπαντικό μου είπε ότι της τελείωσε (!!!) κι είδα κι έπαθε για να της τον σφηνώσω αλλά κατόπιν της έδωσα και κατάλαβε.

Τέλος στα μείον της και το ότι είχε μόνο μια μικρή στεγνή πετσέτα που μάλλον μου φάνηκε ότι ήταν ξαναχρησιμοποιημένη και στεγνωμένη και δεν θα ξεχάσω το ότι όταν τη ρώτησα γιατί αφού στις υπηρεσίες που προσφέρει αναφέρεται παντού OWO και CIM χωρίς αυτό να είναι αλήθεια αυτή μου απάντησε εντελώς κυνικά: to protect myself.

Λυπάμαι πολύ μα to protect my wallet δεν θα ξαναπάρω.



Μετά τιμής

VARNALIS

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 26, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Τιμημένος
Εγγραφή:
5 Μαϊ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
60
Likes:
279
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού