Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 8 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Dana την είχα σταμπάρει από καιρό και αφού έγραψε και ο yorkie καλή κριτική είπα να δοκιμάσω και εγώ. Η συνεννόηση με το πρακτορείο κλασσικά πολύ εύκολη με μερικά SMS. Αν και έκλεισα το ραντεβού για τις 19:00 μου είπαν να καθυστερήσω ένα τέταρτο. Συμπιέζουν δυστυχώς τα ραντεβού και η τελική διάρκεια είναι 40-45 λεπτά αντί για το κανονικό της μίας ώρας. Μεγάλο φάουλ αυτό από το γραφείο.
Όσον αφορά την εμφάνιση την έχει περιγράψει ακριβέστατα ο yorkie. Στο πρόσωπο έχει πέσει λίγο photoshop , χάνει λίγο σε σχέση με τις φωτογραφίες, όχι για να χαλαστείς βέβαια. Επίσης, περιττά κιλά στην κοιλιά δεν παρατήρησα και γενικά έχει αρκετά καλό σώμα.
Υποδοχή με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα και 12ποντα , χωρίς να φοράει εσώρουχα ( φαντάζομαι έτσι τους υποδέχεται όλους). Μου ζήτησε να κάνω ένα μπάνιο, αλλά της λέω έκανα πριν έρθω και μου είπε απλά να πλύνω τα χέρια μου.
Μόλις έβγαλα τα ρούχα ξεκίνησε με βαθιά γλωσσόφιλα, αλλά μιλάμε για πολύ βάθος και δύναμη. Το ένιωθες ότι το γουστάρει. Μετά ήρθε από πάνω μου και έκανε ένα αισθησιακό body to body massage. Το φόρεμα δεν το έβγαλε, απλά το κατέβασε μέχρι τη μέση της. Γενικά πιστεύω ήταν ωραία που δεν το έβγαλε και δεν φόραγε καθόλου εσώρουχα από κάτω. Πήγε να συνεχίσει μετά με πίπα, αλλά πριν τον βάλει στο στόμα της βγάζει το μπουκαλάκι να τον ψεκάσει. Της λέω what is this? Its antibacterial , don't worry , μου κάνειΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!. Τέλος πάντων το προσπερνάμε και αυτό. Κάνει αρκετά καλή πίπα πάντως προσπαθεί για dt και παίζει αρκετά με τη γλώσσα, αν και κάποιες φορές έβρισκε λίγο δόντι. Κατόπιν μου λέει η σειρά μου να τη γλείψω, αλλά με ψιλοεκνεύρισε που ήθελε να ξεκινήσω πολύ αργά και να περάσω από όλα τα σημεία του σώματος πριν περάσω στο μουνάκι της (λες και είχαμε τον πολύ χρόνο) . Πάντως πρέπει να έχυσε μετά από λίγο από ότι κατάλαβα και επιτόπου με αρπάζει και αρχίζει να δίνει δυνατά γλωσσόφιλα και μου λέει I want you now. Φοράει το προφυλακτικό και αρχίζει να με καβαλάει και κοπανιόταν με δύναμη, γουστάρει άγριο SEX. Παράλληλα σε τραβάει από παντού, σε γρατζουνάει και θέλει να την πιάνεις δυνατά και να τη χουφτώνεις, χωρίς να λέει όχι και στο spunking ή στο κωλοδάχτυλο. Κάναμε αρκετές στάσεις στον ίδιο πάντα πολύ δυνατό ρυθμό και μετά από λίγο με τέλειωσε με πίπα. Για cim ζήτησε άλλα 50 , οπότε τελείωσα πάνω στα βυζιά της. Αν και είχαμε κανένα τέταρτο ακόμα μου είπε ότι ο χρόνος τέλειωσε και έπρεπε να φύγω, γιατί περιμένει τον επόμενο (η μαλακία με το χρόνο που ανέφερα πριν).
Τα αγγλικά της γενικά ήταν αρκετά μέτρια, μπορούσες να συνεννοηθείς για τα βασικά, αλλά για Social time δεν έλεγε και πολλά και δεν είχε και διάθεση για κουβέντες, μόνο για sexΓλώσσαΓλώσσα. Βέβαια, εκεί πας για άλλο λόγο και όχι για να κάνεις επιστημονική συζήτηση.
Σχετικά καλή εμπειρία αν και με κάποια προβλήματα, αξίζει πιστεύω μια δοκιμή γιατί είναι πολύ δυνατή στο κρεβάτι. Αυστηρώς ακατάλληλη για αγαπούληδες θα έλεγα, είναι μόνο για hardcore καταστάσεις.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
86
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 fouxter, doc_lin

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2014
Αδερφε ...200 ευρω για μιση ωρα ειναι υπερβολικα ακομα και για την Μονικα Μπελουτσι !! ή ακομη και αν εισαι ο Μπιλ γκειτς !!! Ενα τεταρο που "αργησες" και ενα τεταρτο που περισσευει = μιση ωρα !!!!!!!!! Προλαβαινες ανετα εναν ακομη γυρω!!! Λεω εγω ..που καμμια φορα λεω και μαλακιες Γερο-μύστηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης
31 Οκτωβρίου, 2014
45λεπτη ήταν η συνάντηση, στις 20:00 έφυγα και είχα φτάσει στις 19:15. Η μαλακία είναι ότι το γραφείο βάζει κολλητά τα ραντεβού, το επόμενο προφανώς ήταν στις 20:15. Πάντως έχεις δίκιο τα λεφτά είναι πολλά σίγουρα, αλλά τουλάχιστον παίρνεις αυτό που βλέπεις και δεν θα έλεγα ότι φεύγεις παραπονεμένος.
01 Νοεμβρίου, 2014
Τύπε, κατι τέτοιοι σαν εσένα χαλάνε τη πιατσα:Θυμός
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3