Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνια κλασσικα ενδεικτικη. Συναντηση στο τελευταιο της tour, sorry που καθυστερησα να γραψω, αλλα βαριεμαι τρομερα με το που γυρισω να αρχισω την συγγραφη.

Anyway, h συνεννοηση με το πρακτορειο πραγματικα ευκολη, με το rendez-vous να κανονιζεται στην Λ. Αλεξανδρας. Φτανω στο ξενοδοχειο, κι εκει εχω μια ταση να αγχωνομαι μπας και με ρωτησει κανεις τι και πως, αλλα προσπαθησα να το παιξω γνωστης, παιρνοντας αγερωχο υφος και πηγαινοντας προς το ασανσερ. Τελοσπαντων μπαινω σε ενα φουλ τακτοποιημενο μικρο δωματιακι (Για το οποιο μου γκρινιαζε σε ολη την διαρκεια του meeting οτι δεν την χωραει και αλλες τετοιες παπαριες. Σιγα κοπελα μου που θες και 100 τμ δωματιο Μαλακία ) και την βλεπω.

Με υποδεχτηκε με ενα κοκκινο ωραιο φορεμα, καθολου προστυχο, αλλα πολυ sexy, και με ενα ελαφρυ βαψιμο. Ειπαμε 2-3 παπαριες και μπηκα για μπανιο. Το φορεμα υποδεικνυε οτι εχει ενα πολυ δυνατο σωμα πραγμα που κατα την γνωμη μου ισχυει.
Ειναι κοντα στο 1.75 με ωραιο 2-2.5 στηθος (το οποιο λεει οτι θελει να φτιαξει επειδη ολες οι φιλες της εχουν τεραστια), με ψηλα ποδια, υπεροχο κωλαρινι και εγω προσωπικα δεν παρατηρησα καπου περιττα κιλα. Ναι δεν ειναι φουλ γυμνασμενη αλλα εχει ενα πολυ καλο σωμα. Απο μαπα, δεν απεχει πολυ απο τις photos και φοραει λιγο makeup για να καλυψει τα σπυρακια αλλα κατα τα αλλα το προσωπο της ειναι ομορφο με κατα την γνωμη μου φοβερα μαλλια (ε ναι ρε παιδια μου αρεσουν τα περιποιημενα μαλλια, τι να κανω;).

Καταγεται απο την Ρωσσια και η επικοινωνια ειναι σε καλα επιπεδα.

Στα του γαμησιου με αφησε πολυ ικανοποιημενο. Πολυ δυνατη πιπα με συνεχομενες προσπαθειες για deepthroat μεχρι δακρυων, που να της φευγει το makeup; καταφερε να με τελειωσει ενω σπανια τελειωνω ετσι.
Οπως ειπε και ο baby ειναι πολυ δυνατο αλογο, και φτιαχνεται οταν την γαμας δυνατα σαν να μην υπαρχει αυριο και οχι σαν να ειναι η μελουσα γυναικα σου. Για παραδειγμα οταν τελειωναμε δεν ειχαμε την παρα μικρη συζητηση και απλα περιμενε ποτε θα ξαναγαμηθουμε.
Δεν χρεωνει CIM αλλα τα δεχεται με ευχαριστηση και για anal που την ρωτησα (δεν καιγομουν να παρω, και δεν πηρα, απλα ηθελα να ρωτησω αν την ψηνει) μου ειπε οτι την ποναει αλλα το ευχαριστιεται αν γινει σωστα.

Μπορω να πω οτι το καταευχαριστηθηκα και κρινω οτι ειναι αξια κοπελα.

Α! Μου ειπε οτι ολες οι κοπελες του γραφειου ειναι στο ιδιο ξενοδοχειο, προσπαθησα να δω καμια αλλα δεν τα καταφερα, παρα μονο μια που εμπαινε στο ταξι και μαλλον τελειωνε το tour της.

Επισης ειναι κολλητες με μια Christina η οποια ειχε ερθει ως ανεξαρτητη και εμενε στο ιδιο χοτελι!


Αυτα απο μενα, τα λεμε συντομα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 15, 2014
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
17 Οκτ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
1.926
Πόντοι:
1.416
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού