Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 9 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Είπα να γράψω μια κριτική και εγώ για την Eva που συνάντησα πρόσφατα μιας και μου άφησε καλές εντυπώσεις. Η συνάντηση έγινε στο γνωστό ξενοδοχείο του πάρκου μετά από εύκολη συνεννόηση με το πρακτορείο με μερικά SMS.
Γενικά η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει όταν σου ανοίγει την πόρτα είναι αρκετά θετική. Ψηλή 1,77-1,78 , λεπτή, μαυρισμένη με σώμα μοντέλου και μακριά πόδια και αρκετά γυμνασμένη αφού όπως μου είπε της αρέσει πολύ να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Τα βυζιά είναι από σιλικόνη , όχι πολύ σκληρά στην αφή αλλά δεν ταιριάζουν γενικά με το σώμα και την ανατομία της , ενώ ο κώλος της είναι μικρός σχετικά και σφιχτός αλλά θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να είναι λίγο πιο γεμάτος, γιατί στο doggy αισθάνεσαι να χτυπάς πάνω στα κόκαλα Money Mouth . Από εμφάνιση στο πρόσωπο έχει πέσει λίγο photoshop αλλά γενικά είναι αρκετά όμορφο αν και διαφορετικό με καστανά μάτια όπως στις photos αλλά όχι καστανά μαλλιά που τα έχει τώρα βαμμένα μαύρα( ίσως τα καστανά να της ταιριάζουν πιο πολύ).
Τα αγγλικά της είναι πάρα πολύ καλού επιπέδου και σε συνδυασμό με το ότι είναι πολύ ευγενική και ευχάριστος χαρακτήρας στην επικοινωνία παίρνει άριστα.
Η αρχή έγινε με βαθιά DFKs τα οποία δεν τα τσιγκουνευόταν και γενικά έδειχνε να το ευχαριστιέται και η ίδια. Στη συνέχεια παίξιμο και γλείψιμο των βυζιών τηςΓλώσσαΓλώσσα μέχρι να αρχίσει να ανάβει για τα καλά , οπότε και αρχίζει μία αρκετά καλή πίπα που συνδύαζε και παιξίματα της γλώσσας σε όλη την περιοχή. Στην αρχή δεν τον έπαιρνε πολύ βαθιά αλλά μόλις της το πρότεινα έκανε πολλή καλή προσπάθεια για dt και τον έπαιρνε σχεδόν όλο μέσα με γρήγορους ρυθμούς. Ακολούθως, της ζήτησα ισπανικό καθώς είναι αμαρτία να μην το δοκιμάσει κανείς με τέτοιο στήθος. Μετά ήρθε η σειρά μου να τη γλείψω όπου φαινόταν να το ευχαριστιέται πολύ καθώς αναστέναζε βαθιά και έδειχνε να έχει αρκετούς σπασμούς. Συνεχίσαμε σε στάση 69 όπου επέτρεψε δάχτυλα και στις 2 τρύπες χωρίς αντιρρήσεις. Στη συνέχεια φόρεμα προφυλακτικού και αφού με καβάλησε άρχισε να δίνει ρυθμό. Μάλιστα μου είχε και τα πόδια για να είναι η διείσδυση αρκετά βαθιάΜεγάλο χαμόγελο. Συνέχεια με ιεραποστολικό και μετά doggie όπου έγινε και η πρώτη κατάθεση.
Στο δεύτερο γύρο ξεκίνησε πάλι με μια αρκετά ικανοποιητική πίπα με περισσότερη ένταση αυτή τη φορά. Ύστερα ήρθε πάλι από πάνω μου και παράλληλα με έγλειφε και με φίλαγε παντού. Μετά σειρά είχε η στάση spoon η οποία γενικά δεν ήταν και τόσο καλή θα έλεγα λόγω του ύψους της. Δεν μπορούσα φυσικά να μην την πάρω και μπροστά στον καθρέφτη, όπου έδειχνε να αντέχει στο σφυροκόπημα και να το απολαμβάνει αρκετά. Μετά από μια ακόμα καλύτερη πίπα από τις προηγούμενες ήρθε το τέλος πάνω στο στήθος της, αφού δεν είχα πληρώσει EXTRA για CIM ,αν και μου είπε από την αρχή ότι δεν της αρέσει. Μετά από ένα μπάνιο μιλήσαμε περίπου για 10 λεπτά , όπου και με αποχαιρέτησε με ένα φιλί.
Γενικά είναι μια πολύ καλή εμπειρία και νιώθεις πραγματικά σαν να είσαι με την κοπέλα σου, για αυτό και αυτός ο τίτλος στην κριτική. Αν μου επέτρεπε το σύστημα θα της έβαζα 9-10 στην επικοινωνία, διάθεση στο SEX και στη γενική συμπεριφορά. Σίγουρα θα την ξανασυναντούσα και γενικά πιστεύω πως αξίζει οπωσδήποτε μία επίσκεψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 10, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
86
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού