Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 13 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχοντας διαβάσει όλα τα σχόλια για την Ana ήθελα πάντα να την συναντήσω, αφού και συνολικά για τα κορίτσια της Mila έχω πολύ καλή άποψη. Μετά το 2ωρο σκέφτηκα: πολύ κακώς δεν το είχα κάνει αυτό τόσο καιρό! Η κοπέλα κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς διαφορετική από κάθε άλλο ct που έχει έρθει εδώ, άλλο στυλ, άλλη ιδιοσυγκρασία (πιθανότατα λόγω του ότι είναι η μόνη ουσιαστικά Δυτικοευρωπαία)και πάνω απ'όλα... απίστευτο γέλιο! Μιλάμε τόση πλάκα δεν έχω ξανακάνει ποτέ με escort (και με γκόμενα-σχέση σπάνια επίσης!!). Στα δίπλα δωμάτια σίγουρα πιο πολύ θα άκουγαν το γέλιο μας παρά βογγητά από το γαμήσι - δεν ξέρω άν με τιμά αυτό, πάντως οφείλω να το καταγράψω.

Τώρα στα δικά μας, οι προηγούμενοι έχουν με ακρίβεια περιγραψει όλες τις επιδόσεις της και μπορώ απλά να τις επιβεβαιώσω, μην τα ξαναγράφω αναλυτικά... πάντως ειδικά χείλια/γλώσσα δουλέυει super, όντως είναι το φορτε της και πολύ καλά κάνει και διαφημίζει τις πίπες που ξέρει (και μάλλον όντως γουστάρει!) να κανει! Παρ'ότι GFE, δεν είναι για soft καταστάσεις στο sex, δε νομίζω ότι συστήνεται για πρωτοδεύτερη εμπειρία με ct αλλά για αυτούς που ξέρουν τί θέλουν και πώς να το πάρουν.

Συνολικά μια εμπειρία που ΑΞΙΖΕΙ κανείς να έχει - παρόλο που κανείς από τους δυο μας δεν ήταν στην καλύτερη μέρα του, με έκανε να φύγω πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πραγματικά ιδιαίτερη προσωπικότητα και "προβλέπει" τί θέλεις, μερικές φορές είναι σαν να βρίσκεται μέσα στο μυαλό σου!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 23, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
15 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
16
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού