Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 21 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Συνάντηση με την Julia μετά από εύκολη συνεννόηση στο πιο ωραίο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.Μου άνοιξε φορώντας ένα ωραίο φόρεμα όπως της είχα ζητήσει εκ των προτέρων.

Είσοδο στο δωμάτιο με αναμμένα κεριά και απαλή μουσική, πράγματα που είχα να τα δω από την εποχή που συναντούσα την Μελίντα πρίν εξαφανιστεί. Δεν συνίσταται για τους πιπινολάτρεις,αλλά πιο πιπίνι θα μπορούσε να σε υποδεχτεί έτσι με κεριά και μουσική ντυμένη σαν να είσαι ραντεβού.

Το πρόσωπο της είναι οκ, θα προτιμούσα όπως της είπα και της ίδιας ένα μακρύτερο μαλλί αλλά το σώμα της είναι πάρα πολύ καλό ο κώλος σφιχτός και το στήθος πολύ ωραίο μαλακό και στο σωστό μέγεθος.Πάρα πολύ καθαρή αρωματισμένη με καθαρή αναπνοή.Μετά το ντουζάκι κι αφού της εξήγησα ότι θέλω να πάμε σιγά σιγά στην αρχή μου έδωσε πολύ αισθησιακά φιλιά χωρίς ίχνος βιασύνης.

Και μετά μία πίπα ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα όνειρο αργή με σάλιο και προσπάθειες για deep throat, άψογη περιποίηση των αρχιδιών και παρόλο που της είπα να βάλει το προφυλακτικό, αυτή συνέχισε ζητώντας μου να την αφήσω να μου τον ρουφήξει λίγο ακόμα, απίστευτο μια και οι περισσότερες αν όχι όλες, με το που τις λες για καπότα τρέχουν σαν τον Μπόλτ στα 100 μέτρα να την πάρουν για να στην φορέσουν.Πέρασμα καπότας με το στόμα άψογο και πολύ καβλωτικό.

Αρχίσαμε με ιεραποστολικό όπου έβγαλε πολύ ωραίες καβλωτικές κραυγές και dirty talking σε σπαστά ελληνικά μετά με καβάλησε όπου το έχει και για τέλος doggie που είναι και η αγαπημένη στάση της όπως μου είπε. Δυστυχώς δεν βόλευε πολύ το κρεβάτι για doggie και της πρότεινα να πάμε στην καρέκλα μπροστά στον καθρέφτη όπου την σφυροκόπησα με όλη μου την δύναμη και το θέαμα ήταν πολύ καβλωτικό.

Τελείωμα στο στόμα της και αφού βγήκε και η τελευταία σταγόνα πήγε στο μπάνιο για καθαρισμό.

Στο διάλειμμα έφερε μόνη της baby oil για μασάζ που το απόλαυσα, αγγλικά πολύ καλά και καλό social time και ο δεύτερος γύρος λίγα λεπτά αργότερα ήταν παρόμοιος με τον πρώτο μόνο που τελείωσα σε doggie με την Julia ξαπλωμένη στο κρεβάτι και εγώ σχεδόν να την καβαλάω.Anal δεν πήρα γιατί δεν είμαι fan.

Αυτό που μου έμεινε πιο πολύ από την συνάντηση είναι η απίστευτη πίπα της και ο αισθησιασμός της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 03, 2014
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
baby-cool
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
287
Πόντοι:
366
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2014
Μπράβο σου, ρε μάγκα...και μπράβο της για την ποιότητα των υπηρεσιών της! Από την περιγραφή σου, φαίνεται ότι πέρασες τέλεια με το milf-άκι Χαμόγελο Αλλά, 250 € για 1 ώρα μόνο, μέσα σε τέτοια κρίση - πόλεμο, μου φαίνονται πάααρα πολλά, για ανεξάρτητη call girl - ακόμα και για μια τόσο καλή εμπειρία...Τι διάολο...από χρυσάφι ήταν το δικό της;;

Πληροφοριακά :

15 €/ώρα είναι για μπαζόλες, χοντρέλες, που το κάνουν ερασιτεχνικά.
30 €/ώρα είναι μόνο για γυναίκες άνω των 40 χρόνων.
50 €/ώρα είναι μια φιλική τιμή - άμα είσαι καλός πελάτης...και δεν υπάρχει και νταβατζής/γραφείο στη μέση να παίρνει τα μισά και βάλε.
100 €/ώρα είναι το standard - για ωραία κοπέλα (σχετικά μικρή σε ηλικία, όμορφη και κάτω από 200 κιλά!).
120 €/ώρα είναι τσιμπημένο - για να έχει και πρωκτικό, μάλλον.
150 €/ώρα είναι για super model.

Τώρα, γιατί σε χρέωσε εσένα 250 €/ώρα, ένα milf και χωρίς νταβατζή (και προσωπικά, μου φαίνεται κάπως άσχημη στο πρόσωπο - αλλά, περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα) ...εσύ ξέρεις καλύτερα, μάλλον!
07 Σεπτεμβρίου, 2014
Από τα λεγόμενα σου η τύπισσά είναι DIVA σε όλα της, και μπράβο που πέρασες καλά.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2